Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מג'נטיס / סונטה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

אשמח לקבל מידע על הרכבים בכותרת,

האם מדובר באותו רכב ממש?

אמינות - איך הם בכללי, והאם מחיר החלפים זול כמו בשאר רכבי יונדאי?

דלק - מהי צריכת הדלק, והאם המנוע של 2.4 חסכוני מה 2.0? (אם אפשר מספרים ולא גבוה/נמוך)

תודה רבה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

מנוע ה2.4 שתיין דלק רציני וצורך כ7 ק"מ לליטר בממוצע. (לעומת כ-8.5 ק"מ לליטר של דגם ה-2.0)

המג'נטיס מבוסס על דגם קודם של הסונטה, ונמכר במספרים קטנים הרבה יותר.

לגבי חלפים - חלפים מכניים זהים לאלה של יונדאי, לגבי חלקים קוסמטיים שני הדגמים לא נמכרו במספרים גדולים ולכן תתכן בעיה בעת הצורך.

אני הייתי מחפש יונדאי סונטה עם מנוע 2.0.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קנה את הרכבים האלה רק אם לא איכפת לך מתצרוכת דלק.

האחזקה מאוד תלויה בדרך שבה טיפלו ברכב לאורך השנים, בכל מקרה צפה לבלאי שיש לכל רכב מזדקן, עם מחירי חלפים של רכב יקר יותר.

מחירי רכישה, במיוחד של מגנטיס - הם בדיחה. אני מניח שאפשר לבקש גם 40-50% מתחת למחירון - אף אחד לא מכיר את הרכב ועוד פחות מעוניינים בו, לאור מחירי הדלק והאחזקה השוטפת.

פורסם

רכבי מנהלים די מאובזרים וזולים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התשובות,

zvit האם כוונתך שהמגנטיס דומה לדגם הסונטה עד 05 או לאחריו ?

האם יש עוד רעיונות לרכבי מנהלים אמינים יחסית ?

פורסם

המג'נטיס נמכרה גם עם מנוע דיזל, אפשר לנסות למצוא אחת אם אתה מודאג מצריכת דלק של מנועי הבנזין.

פורסם

^הדיזלים נמכרו בעיקר למוניות והם ממש שחוטים.

היום נסעתי מהמרכז עד חדרה לראות מגנטיס 2007 140 ק''מ שפורסמה ביד 2,

בשיחה עם המוכר שאלתי אותו על היסטוריית טיפולים הוא אומר לי שהוא מוסכניק וזה רכב של אשתו ואת כל הטיפולים הוא עושה לבד כך שאין היסטוריה לרכב אבל הוא מטופל כמו שצריך,

שאלתי האם הוא פרטי ולא סוחר או משהו כזה הוא אומר לי שלי פרטי,

אני מגיע לחדרה הוא אומר לי להיפגש איתו לא בבית או במוסך אלא באיזה צומת, פה כבר נדלקה לי נורת אזהרה,

דבר ראשון ביקשתי לראות רישיון רכב הוא אומר לי קודם נעשה סיבוב, וכל הזמן הוא מבלבל את המוח שזה מנוע של מזדה ועוד כל מיני שטויות על הרכב שרק חיזקו לי את ההשערה שהוא סוחר נוכל,

מגיעים למכון בדיקה לפני שאני משלם אני מתעקש לראות את רשיון הרכב ושם מתברר שהוא סוחר.

כמובן שעפתי ממנו מיד,

השאלה שלי היא כזו כי כשנסעתי ברכב הוא נסע ממש ממש מעולה, ממש כמו רכב חדש ואני יודע על מה אני מדבר,

אבל אין לי שום אפשרות לבדוק אותו כי אני מפחד שהוא מקומבן אם כל המכונים שם באיזור,

מה אתם אומרים?

פורסם

אין שום סיבה לקנות רכב משקרן.

גם רכב עם 350 אלף ק"מ יכול לנסוע נהדר ולהיראות טוב. הוא עדיין רכב טחון עם טונה של וקס על הדשבורד ומנוע אחרי רחיצה.

לעולם לא תדע אם הבדיקה נורמלית או לא כי סביר להניח שיש לאיש קומבינות בכל מכון ומכון. הוא מבקר בכל אחד מהם 4-5 פעמים בחודש ואחראי על אחלה הכנסה.

בכל מקרה אני לא מבין אותך - מילא לפני עשור היה בעייתי לקנות רכב מרוחק - אבל היום? תבקש קודם לראות רישיון רכב ותמונות של המכונית. מספיק שהיה שולח לך בוואטסאפ את רישיון הרכב, היית מוותר על הנסיעה.

פורסם

^

צודק לגמרי,

רק אוסיף שכדאי לדרוש גם צילום ת.ז. כי לפעמים הסוחרים שולחים את רישיון הרכב עוד מזמן הטסט

שהיה אצל המוכר ושם בצילום כתוב פרטי.

פורסם

אגב כמה צילינדרים יש במנוע 2.4 של הסונטה?

תודה רבה.

פורסם

תודה על התשובה המהירה,

האם למג'נטיס יש רצועת טיימינג או שרשרת?

א''כ מה מועדי ההחלפה?

פורסם

שוב תודה אסף,

רק לוודא שאני מבין נכון אין צורך להחליף שרשרת בכלל?

• תוכן חדש...