Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מיטה זוגית מתכוננת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר 8 שנים עם מיטה וחצי (שכבר מתחילה להתפרק) הגיע הזמן להשתדרג.

אני מחפש:

• מיטה מתכוננת (לכל הפחות חלק הראש, רגליים וכו' פחות מעניין)
  • מיטה ומזרון איכותי שיחזיקו לאורך זמן.
  • מזרון רך (התנסתי היום במזרון של גומאויר מאוד רך ושוקע, ולפני מספר שבועות במספר מזרני אירופלקס שאהבתי) - לצערי לא זוכר דגמים.

האם יש חשיבות כלשהי למזרן בלי קפיצים מבחינת בלאי או נוחות?

לגבי הגודל אני מתלבט בין 160 ל-180 ס"מ, האם 160 מרווח מספיק לזוג?

מבחינה בריאותית, עדיף מזרן רך או קשיח?

התקציב שלי בסביבות 10 אלף, כמובן רצוי פחות אבל הבנתי שאלו המחירים פחות או יותר לדרישות שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני קניתי לאחר סקר שוק מיטה ומזרני טמפור של הולנדיה, אני יודע שזה מעבר לתקציב אבל יכול להגיד שמיטה מתכווננת ומזרן מהסוג הזה זה להיט, לא מצטער לשנייה.

לגביי רך או קשה - נטו העדפה שלך, אומרים שאין בעיה בריאותית.

לגביי הרוחב - 1.60 מספיק בהחלט לזוג, וגם לא מגביל אותך בחדר שינה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

160x200 זה מיטה גדולה מאוד לדעתי. זה מה שיש לי. אם כי אני לא עמלק. אני 1.80 רזה וזוגתי 1.60

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אני מקווה שאשתך לא קוראת פה, לא ציינת שהיא יותר רזה ממך :evil:

180 זה מוגזם אפילו אם יש לך מקום בחדר השינה, 160 זה מרווח, לאחרונה התחדשתי במזרן מבית אירופלקס במידות הנ"ל, לקח לי כמה ימים להתרגל לדרגת הקושי שלו, אבל השינה עכשיו היא תענוג, סוף סוף הגב התחתון שלי נוגע במזרן.

פורסם

הזמנתי היום אירופלקס עם מזרן molly visco air בגודל 160x200

הוא די רך (אבל לא באופן מוגזם) מאוד נוח (אבל מה כבר אפשר להגיד על נוחות ב5 דקות שאתה עליו).

יש לי אפשרות לבטל ללא תשלום עד 3 ימים.

להולנדיה אפילו לא טרחתי להיכנס, המחירים שם לא בגדר השפוי.

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה שנים רבות...

לגבי המחירים, לפעמים יש מבצעים ויש גם סניף אאוטלט בבילו וחוץ מזה בחשבון אמיתי של עלות מול האיכות והתועלת אני מצאתי שזה שווה את המחיר

פורסם
הזמנתי היום אירופלקס עם מזרן molly visco air בגודל 160x200

הוא די רך (אבל לא באופן מוגזם) מאוד נוח (אבל מה כבר אפשר להגיד על נוחות ב5 דקות שאתה עליו).

יש לי אפשרות לבטל ללא תשלום עד 3 ימים.

תתחדש.

מאיפה הזמנת, וכמה עלה?

כי גם אני מחפש מיטה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אמנם באיחור קל, אבל גם רוחב 140 מספיק לזוג, בודאי לזוג צעיר. הכרתי זוג מבוגר שישנו 50 שנה במיטה ברוחב 120.

160 זה כבר פינוק, אם כי לא מוגזם.

לגבי המיטה המתכווננת - אני סקרן כמה תשתמש בפונקציה זו.

בשעתו קניתי מיטה מתכווננת לבן המתבגר, וכאשר הוא עבר לכפולה (הכי בסיסית שיש - משטח ומזרן) המיטה עברה לאחיו הצעיר. שניהם לא השתמשו בכוונונים אלא ביומיים הראשונים. כשהחידוש עבר כך גם השימוש.

לאמא שלי קניתי מיטה מתכווננת, אבל שם השיקול היה אחר, מדובר באשה בת 87 שיכולה להשתמש במנועים כעזר לקימה מהמיטה (יש טכניקה מיוחדת לצורת זה). אני לא יודע אם היא משתמשת בפונקציה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוכל לעזור לך לגבי מזרן-

על מזרן אין טעם לשלם יותר מ3-4 אלף שקל. מעבר לזה אתה משלם על מותג בלבד.

הייתי שנתיים בתחום, אני אומר לך מנסיון.

חפש לך חנות שמייצרת בארץ ותנסה את המזרנים. (ממליץ להתחיל מהקשיחים)

מה שירגיש לך הכי נוח בשנייה הראשונה זה המזרן, ברגע שאתה מתלבט - זה לא המזרן.

אני אישית, מאוד מעדיף מזרנים קשיחים, ללא קפיצים, גם מבחינת האורך חיים שלהם, וגם כי אני מרגיש שהגוף שלי צריך התנגדות בשינה. למען האמת, השבוע התחדשתי באחד חדש שמיוצר במפעל באשדוד. למזלי זוגתי תישן גם על הרצפה אם צריך אז היא נטרלית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
תתחדש.

מאיפה הזמנת, וכמה עלה?

כי גם אני מחפש מיטה.

אירופלקס בראשל"צ (במתחם "חונים קונים").

הזמנתי את הדגם שנקרא New Babe המחיר הרשמי הוא 17,256, המחיר "מבצע" הוא בסביבות 13.5, והמחיר אחרי מיקוח הוא 12,300 כולל הובלה והרכבה + כריות ומגן במתנה.

אמנם באיחור קל, אבל גם רוחב 140 מספיק לזוג, בודאי לזוג צעיר. הכרתי זוג מבוגר שישנו 50 שנה במיטה ברוחב 120.

160 זה כבר פינוק, אם כי לא מוגזם.

לגבי המיטה המתכווננת - אני סקרן כמה תשתמש בפונקציה זו.

בשעתו קניתי מיטה מתכווננת לבן המתבגר, וכאשר הוא עבר לכפולה (הכי בסיסית שיש - משטח ומזרן) המיטה עברה לאחיו הצעיר. שניהם לא השתמשו בכוונונים אלא ביומיים הראשונים. כשהחידוש עבר כך גם השימוש.

לאמא שלי קניתי מיטה מתכווננת, אבל שם השיקול היה אחר, מדובר באשה בת 87 שיכולה להשתמש במנועים כעזר לקימה מהמיטה (יש טכניקה מיוחדת לצורת זה). אני לא יודע אם היא משתמשת בפונקציה זו.

על 120 לישון זוג זה ממש לא נוח (מניסיון של תקופה ארוכה).

מזל שלא מדובר בבת זוג שישנה אצלי באופן קבוע אחרת הייתי מוצא לה ספה נוחה.

בנוגע לפוקנציה של הכיוונון, כיום המיטה שלי גם מתכוננת (רק משענת הראש) וזה מאוד נוח ואי אפשר לוותר על הפיצ'ר הזה.

בנוגע לרגליים לדעתי זה פחות נחוץ אם כי עדיין אין לי אז לא יודע כמה אשתמש.

פורסם

הסיפור על ה-120 ס"מ היה קוריוז. רוחב סביר למיטה זוגית הוא 140-160 ס"מ. יותר מזה לא יתאים לרוב חדרי השינה הישראליים.

האבולוציה של צורת השינה של זוגות היא עניין מעניין לכשעצמו. אני זוכר מה שלימדו אותי לפני 40 שנה איך זוג בתחילת דרכו הולך לישון פנים אל פנים, בהמשך פנים אל גב ואחרי עוד אי אילו שנים גב אל גב. מדובר בשינויים נורמליים שלא אומרים דבר על התקררות הקשר.

כאשר תהיה לך בת זוג קבועה תרצה אותה במיטתך. המצב האחר הוא שאתה תהיה על הספה :evil:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אירופלקס בראשל"צ (במתחם "חונים קונים").

הזמנתי את הדגם שנקרא New Babe המחיר הרשמי הוא 17,256, המחיר "מבצע" הוא בסביבות 13.5, והמחיר אחרי מיקוח הוא 12,300 כולל הובלה והרכבה + כריות ומגן במתנה.

.

לא בתקציב לצערי.

רק אל תגידו ש"לשינה בריאה אין מחיר", נראה שלמי שמכר את זה לא הייתה בעיה לשים תג מחיר על זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני כשנה רכשתי בחנות מפעל בקיבוץ זיקים פולירון זהב עם 2 כריות ויסקו. תענוג.

האישה שכל חייה ישנה על מזרונים רכים היום לא מסוגלת להנות מאף מיטה אחרת.

כל הסיפור כולל בסיס פשוט הובלה והרכבה יצא 5 אלף.

• תוכן חדש...