Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה זה גם אפשרות שאני מוכן לבדוק או יותר נכון מעוניין לבדוק ואני אשמח מאוד אם מישהו בעל ידע מעמיק בתחום יעזור לי

אז ככה....

מאחר ולא קיימים בארץ מסלולים שאפשר לרכב עליהם באופן חוקי כמו שכולם יודעים

שמעתי והבנתי שקיים מסלול בשם "סרס" ביוון צפונית לסלוניקי

עכשיו אני מדגיש מראש שאני מודע לזה שאיך שהזכרתי את המילה "סרס" זה עולה הרבה כסף מההתחלה עד הסוף

השאלה שלי היא כמה כסף???

טיסה?

לינה למשך שבוע לערך

השכרת אופנוע (לצורך העניין אפריליה RS125 או 250) כמה עולה ליום???

כמה עולה ליום נסיעה על המסלול???

כמה עולה אפרילה 125 ביוון? או 250??? אני מתכוון לקנות אותו שם ולקפוץ מדיי פעם להגיד שלום...

הגעתי למסקנה שאני מאוד מעוניין לחוות נסיעה על מסלול ואולי לאמץ את זה כתחביב ואפילו יותר

עכשיו אני יודע שזה לא פשוט וזה לא קל וזה עולה ים כסף (שאני דיי מוגבל בבעיה זו....)

אבל בכל זאת אני חושב על אפשרות מסויימת

ואני מקווה שבחור שמבין בעניין לעומק יוכל לענות לי על כל השאלות הנ"ל

תודה רבה מראש!!!

דניאל!:scatter:

בשביל ללקק דבש צריך לאכול הרבה חרא

פורסם

בקישור הזה תמצא את הפרטים שאתה מחפש, זה האתר של קבוצת IRT שמתחרים ומתאמנים שם רבות.

http://www.racing.co.il/

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

• תוכן חדש...