Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 שנים עם S_MAX

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוב, אני לא רוצה לקלקל שמחות, אבל בעיה נוספת באס-מקס (לא בדיוק ברכב) זה שהוא מגיע בלי צמיג רזרבי והצמיגים שלו הם לא RUNFLAT. יש ערכת תיקון שלא שווה כלום. בקיצור צריך לקנות רזרבי ולמצוא לו מקום...

נכון כי מגיע סאב וופר (לפחות במונדאו שאצלי) וניתן לנתק את הסאב ולהכניס גלגל רזרבי, מדובר על תיבה לסאב בצורת גלגל, רוכשים צמיד משומש רזרבי בהתאם לגודל ב 200-300 שקלים וזה הכל ועדיין, שומרים את ערכת הניפוח המעולה של קונטיננטל עם החומר המיוחד שלהם.

כל זה נכון במידה ויש כזה דבר אצל ה S-MAX כמובן.

צמיגי ראן פלאט? אלו צמיגים מאוד יקרים וגם קשיחים מאוד, זה או זה או זה, לא בסגמנט הזה כנראה.

כידצ אתה יכול להגיד שערכת התיקון לא שווה כלום אם הכל תלוי מה סוג הפאנצ'ר? הצהרה קצת יומרנית.

מה העניין עם המנוע ומכלוליו בגירסת הטיטניום? שלושה טיטניומים שאליהם התקשרתי מיד 2 הוחלפו מנועים. האם חוסר טיפול הולם? חייב לציין ששלושתם ידיים פרטיות בלבד

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ישנם מקרים של כשל בבוכנה מספר 4, פה ושם כנראה היה משהו כזה או אחר, המנועים האלו היו חדשים וראשונים מסוגם אצל הקונצרן (כולל וולוו) ולמעשה, עברו מקצה שיפורים ושינויים לא קטן בכלל לפניי כשנתיים וקצת.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, דעותיי...

לעניין המנועים, לא מכיר את המקרים, לעומת זאת אני מודה שאצלי הוחלף הטורבו (באחריות) ואני חושב שהאשמה נופלת על תוכנה אגרסיבית מדי מבלופין (דיברתי איתם, הם כמובן שללו ואמרו שזו פעם ראשונה אבל בכל מקרה שלחו תוכנה קצת יותר עדינה. על דיינו עוד לא עליתי).

גלגל ספייר-

באס מקס פשוט אין שום מקום בשבילו ואצל הבריטים הדעה הרווחת היא שעדיף להימנע מ"ספייס סייבר" של מונדיאו פשוט בגלל המשקל שהגלגל "סוחב" במקס (אם אני זוכר נכון הם מדורגים בעומס של 700 ק"ג).

אצלי יש ג'אנט 17 משומש של מקס מהדור הקודם עם צמיג סיני, במקס הקודם זה היה אידאלי כי הגודל היה זהה (ואפילו העיצוב של הג'אנט), בנוכחי זה לא נורא כחלופי.

ודווקא יצא לי להשתמש בו פעם אחת כשנקרע צמיג (מפגיעה קשה של עצם בלתי מזוהה).

במה שלי שונה?!

מהקל לכבד.... שטויות כמו דוושות אלומיניום גריל קדמי ו"גרילים" בכנפיים כמו של הטיטניום אס שלא מגיע לארץ, מתזים (מחוממים) לשמשה של פוקוס שנותנים רסס "מניפה" ולא שפריץ נקודתי (כן, קצת מפגר), שולחנות בגב המושבים הקדמיים (כמו בגלאקסי), תא כפפות מקורר, "activity kit" של פורד/טולה (מסילות שיושבות בגב המושבים בשורה השנייה והשלישית ומאפשרות חיבור של מנשאים שונים, משמש בעיקר לאופניים), חיישני לחץ אוויר

-מקוריים!- ותוכנה "מותאמת אישית" ללוח השעונים (הלוגו של פורד בהנעה הוחלף בתמונה ונוסף חיווי טעינה וטמפ' מנוע במעלות).

והכל מקורי בלי שום שקל לעבר לדלק מוטורס.

אני חושב שזהו (וו גרירה זה די סטנדרטי למרות שיש לי מודול מקורי ואני צריך לסדר את החשמל בהזדמנות).

אתם מוזמנים להצטרף ל

http://www.smaxownersclub.com

וקבוצת וואטסאפ גם תהיה מבורכת אם מישהו ירצה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בדיוק מתעניין על אסמקס אקובוסט. (מהשנים 2011-2013)

מה הבעיה עם הrunflat רק העלות? ומה לגבי ביצועי כביש?

דרך אגב לי יש מונדיאו 2.3 ויצא לי לנהוג באקובוסט. אז לבעל האסמקס 2.3 צר לי, אבל למרות המנוע הבהחלט מאוד נחמד שיש לך(ולי..) , זה פשוט לא השוואה. זה כמו להשוות בין הפלואנסים...(בנזין וטורבו דיזל) או בין המונדא ו2.3 ל2.0 הישן..

פורסם

צמיגי RUNFLAT מעבר למהם שהם נותנים, גם מלאי חסרונות וזה כבר תלוי בבן אדם:

1. יקרים יותר

2. לפי מחקרים, מסתבר שאנשים מחליפים אותם מוקדם יותר מצמיגים רגילים והסיבה נעוצה ככל הנראה בכך, שהיצרנים מצפים אותם בסוליה "רכה" יותר לפצות על קשיחות הצמיגים והנסיעה הקשיחה.

3. נסיעה קשיחה ובעלת רעשים מוגברים/נוחות נסיעה נחותה יותר.

4. צמיג כזה עדיין עלול להקרע/להעיף חלקים ממנו גם בעת פיצוץ או חור גדול אם נוהגים במהירות גבוהה ממה שמותר או במקרים שונים אחרים, זאת אומרת אפשר להרוס את הצמיג אם לא זהירים.

5. קשה לדעת האם יש או אין לחץ אוויר ויש לבדוק עם מכשיר או בתחנה (כך או כך זאת הדרך הנכונה לכל צמיד).

6. קושי במציאת צמיגים במידות כאלו ואחרות, פופולאריות נמוכה.

לגבי השאלה של הצמיגים והעומס, אין קשר בין הדברים בכך שהצמיג קטן יותר וכו'.

כן, הצמיגים מדורגים בעד 700 ק"ג לכל צמיג שזה 700X4 = עד 2,800 ק"ג ! הרכב שוקל משקל עצמי של 1600-1700 במקרה הגרוע עם נהג, איפה תביא עוד טון? הבנת את הרעיון.

צמיד הספייר נועד להביא אותך למקום מבטחים, מקום סביר ובמרחק סביר. בארץ זה מעולה כי אין בעיה לנסוע 80 קמ"ש או נסיעה של כמה ק"מ או כמה עשרות ק"מ בודדים יביאו אותך לפנצ'ריה כזו או אחרת.

שוב, השוואת מנוע ה 2.3 לעומת האקובוסט נראה לי פעם אחר פעם הזוי ומקרי לחלוטין.

כן, התחושה של אנשים שעברו ממנועי 1.6 ששלטו בשוק כאן 20 שנים או מנועי 1.2 אטמוספריים רגילים לרכב עם 2.3 וגיר חמוד יפני של 6 הילוכים אכן, ירגישו כאילו הרכב מאוד זריז (הוא אכן זריז, נהגתי ומכיר) והבעיה היא, התיישבות מיידת באקובוסט, התחושה עלולה להיות מעורבת וערפול חושים כי הכל פתאום נראה מהיר והאבחנה, שונה.

זה טבעי לחלוטין ובסדר גמור.

פורסם (נערך)

4. צמיג כזה עדיין עלול להקרע/להעיף חלקים ממנו גם בעת פיצוץ או חור גדול אם נוהגים במהירות גבוהה ממה שמותר או במקרים שונים אחרים, זאת אומרת אפשר להרוס את הצמיג אם לא זהירים.

אנחנו מדברים אחרי שהוא כבר נקרע, ואני ממשיך לנהוג בהסתמך על הדפנות, נכון?

ולאיזה מרחק מקסימום אפשר להגיע?

שוב, השוואת מנוע ה 2.3 לעומת האקובוסט נראה לי פעם אחר פעם הזוי ומקרי לחלוטין.

אם זה לא היה ברור, זה בדיוק מה שבאתי לומר (אחרי נהיגה ברכב כשלך), זה לא מנוע משופר - זה פשוט רכב מליגה אחרת !

ושאלה אחרונה: בעיות אמינות\תקלות היו?

עריכה אחרונה על ידי yosy b
פורסם

+1 אוטומטיק.

גם אני לא מבין את ההשוואות וכשהחבר'ה מתלהבים מה"כוח" של האוקטביה 1.2 כי לפני הם נהגו בקורולה אז קצת קשה לי להתרגש איתם כי בכל זאת...

נהגתי על ה2.3 - מונדאו, בתכלס הרכב חזק וממש לא איטי וסוחב יפה מאוד עליות.

פשוט אקובוסט זה ליגה אחרת.

ובנתיים כל מי שיש לו SMAX אקובוסט וזה באמת מעטים שאני נתקל בהם, במקרה בשטיפת רכב בשבת היו עוד מונדאו כמו שלי ו SMAX אקובוסט - היו ממש מבסוטים מהרכב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

היא בכלל כוסית לא נורמלית בכל הנוף העגום הזה של הוואנים.

שאני רואה את הטיטניום אני רוצה משפחה ממש גדולה, :)

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

כן זה השם של התוכנה, תעשה חיפוש בפורום שיפורים או תכנס אליו, השרשור שלו שמסביר על התהליך נמצא שם.

מידע נוסף על צמיגי ראנפלאט תוכל למצוא בגוגל, אין טעם שאחפש ואתרגם לעברית, יש עשרות עמודים והמון מידע עליהם ברשת, מיותר.

אמינות או דברים עם אקו בוסט או הרכב אתה יכול לבצע חיפוש פורד מונדאו כללי או בכמה אפשרויות חיפוש ולמצוא המון שרשורים שבהם ענינו ורשמנו מסודר ובפירוט על הרכבים, לא חסר.

פורסם

בהכל יש סיכונים ובעיות אמינות לאורך זמן, תלוי בשימוש. אנחנו חיים בעולם שבו רכיב שמתאמץ הרבה יותר, כושל, לא?

לא מבטל שום דבר.

פורסם

לא מתבטל, אתה יכול לבטל בקרת החלקה ע"י לחיצה על הכפתור ואז הרכב באמת מוריד כל רסן - אבל זה מסוכן ואני לא מאלה שגם נכנסים חזק לסיבוב, שוב פעם, זה לא איזה רכב קטן, זה פאקינג אחד הרכבים הגדולים (כמו שאשתי אומרת).

אני פשוט נהנה מהזמינות כח שלו והתאוצה הנונשלנטית בליטוף דוושה בכל תוואי שטח וגם בעליות שהמזדה ספיריט ("מנוע 2000 אוטו מטוס וכל הבבל"ת הזה שנאמר על הרכב") שלי הקודמת נחנקה למות.

פשוט תענוג.

לא יודע בקשר לכל הרכבים האחרים מנועי 1.6 (בדיחה), 1.2 - אה! יש טורבו... עדיין בדיחה.

מאמין ש SMAX עם עדכון תוכנה תהיה ממש חייתית. שזה סוריאליסטי לכזה רכב גדול.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

כמה זמן+כמה קילומטר אתה עם התוכנה?

דרך אגב מהצצה בלינק ובדף הפייסבוק אני מבין שזה בעיקר לרכבי טורבו נכון?

• תוכן חדש...