Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 שנים עם S_MAX

shayy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שלח קישור לפורום שלך, אני אצטרף לשם.

עניין המזגן היה כך ויישאר כך עד שיגיעו הרכבים אם בכלל, החדשים :lol: (מהצורה החדשה הכוונה)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני עברתי את המסלול מ SMAX לאאוטלנדר.

איך אומר עופר לוי?

זה שובר לב של גבר...

:lol:

אחד הרכבים המהנים שיצא לי לנהוג עליהם, גם ביחס למשפחתיות.

בקשר למזגן, אם אתם לא מהזן שמחפש אנטארטיקה ופינגווינים, הוא מצויין.

גם בתנאים של 48 מעלות בחוץ עם 7 אנשים ברכב, היה נעים. לא קפוא-נעים.

לעומת זאת האאוטלנדר מקפיא את הנהג והנוסע, אבל רק אותם. וכשהטמפרטורה בחוץ עולה, הוא פשוט כושל ומפסיק לקרר.

בקיץ הזוועתי האחרון, בכל הפעמים שעמדתי בפקק יותר מ 10 דקות, המזגן הדליק את הנורה של הסירקולציה והתחיל להוציא חום.

פורסם

וגם - בנוגע לניר צבי, לי קצת מפריעה ההפרדה בין לקוחות פורד/מזדה לאלו של במוו/מיני. לא מהבחינה שהתור לשרות שונה אלא מבחינת התנאים. חדר ההמתנה וכל הסביבה באזור של הגרמניות יותר מכובד. לי זה חורה למרות שאני מגיע עם גרמניה....

צודק, באמת הלקוחות של הגרמניות צריכים להתבאס. ההבחנה לא מספקת. נדמה לי שאפילו השירותים משותפים, לא? (אגב, אחת הפורדים שלי תוצרת גרמניה)

אני מאמין שהשיפוץ שנערך שם יבחין טוב יותר בין המיוחסים לאחרים.

התנאים ללקוחות פורד מצויינים לדעתי. אלא אם אתה חובב ליקוקי ישבן חסרי משמעות למצב הרכב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הקטע המגניב ביותר של הSMAX זה הייחוד שלו - בכל הכנות, ותקנו אותי אם אני טועה, גם היום אין לו תחרות אמיתית כשמדברים על מיניואן חזק ומאובזר בתקציב דומה. עזבו מיניואן, גם 7seaters אחרים.

יש לחבר מהעבודה את הרכב, לי זה נראה כמו רכב המשפחה האולטימטיבי - כאשר לנהג יש חיבה לנהיגה (וחוסר בעיה להיראות בדוסמוביל P: )

אחלה בחירה שי, לא יודע למה אתה מדבר על מעבר מפאת הגיל - הרכב אמין, וכאמור לא מכיר אלטרנטיבה אמיתית. If it ain't broke - don't fix it.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אני לא כותב פה בד"כ והגעתי לזה דרך חבר שהפנה אותי.

אני עם אס מקס כבר כמעט שש שנים, שלוש עם טרנד 2.3 2008 ועוד מעט עוד 3 עם טיטניום 2014 (אני מאמין שהוא בין האחרונים שעלו על הכביש בארץ).

אני מאוד פעיל בowners club הבריטי עם ערימות של מידע וידע שחסך לי המון כסף עם השנים (והפך את המקס שלי לקצת פחות סטנדרטית בנוף הישראלי :)).

אני מאוד אשמח להתחבר עם ולחבר קצת את החבר'ה הישראלים, כי כמו שאתם רואים מהתגובות פה מעטים קונים אס מקס (במיוחד טיטניום) "כי הם צריכים 7 מקומות".

אני זמין בהודעה פרטית פה...

היי שחף - סיקרנת אותי לפחות. במה הרכב שלך שונה?

אגב, אתה צודק לגבי הנימוק למספר המושבים כסיבה לבחירה. זו ממש לא הסיבה לרכישה. אבל, ברגע שיש לך אותם אתה מגלה שמדי פעם זו אחלה אקסטרא. החזרת ילדים ממסיבה או חוג ואז אתה סגור ליותר סבבים מרכב רגיל. גם לפעמים שאוספים את סבא וסבתא לארוחת ערב וכד.

דווקא היתרון הגדול מבחינת המרווח נובע מרוחב המכונית ולא ממספר המושבים. 3 מבוגרים יושבים במרווח מלא בשורה האמצעית ומי שצריך 3 מושבי ילד ימצא במכונית הזו פתרון ללא תחרות.

הסיבה לבחירה, היא הקטע לנהג וחוסר הקרבת הקורבן מבחינת רמת חיים.

עריכה אחרונה על ידי shayy

• אחראי פורום
פורסם

תודה על השיתוף, שי.

בהחלט רכב ייחודי, מוביל נוסעים שנראה מצויין וגם נותן בראש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אגב, עוד ביקורת חיובית [שאני מקווה ששי לא יכול לאשר]: יצא לי לישון במושבים מאחור. לא קמתי עם כאבים. מבחינתי מחמאה אדירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שוב, אני לא רוצה לקלקל שמחות, אבל בעיה נוספת באס-מקס (לא בדיוק ברכב) זה שהוא מגיע בלי צמיג רזרבי והצמיגים שלו הם לא RUNFLAT. יש ערכת תיקון שלא שווה כלום. בקיצור צריך לקנות רזרבי ולמצוא לו מקום...

פורסם

מה העניין עם המנוע ומכלוליו בגירסת הטיטניום? שלושה טיטניומים שאליהם התקשרתי מיד 2 הוחלפו מנועים. האם חוסר טיפול הולם? חייב לציין ששלושתם ידיים פרטיות בלבד

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

אין צורך בחתימה....

פורסם (נערך)

גם בעבר בשרשור שפתחתי כאן הנושא עלה.

אישית אני לא מכיר מקרה כזה, למרות שאני מכיר לא מעט רכבים כאלו כולל כאלו שהגיעו לקילומטראג' מאוד גבוה.

למרות זאת, כנראה היו מספר מקרים של מנועים שכשלו, לא רק בפורד (המנוע שימש גם מותגים אחרים) והיצרן/יבואן החליף אותם ללא עלות. אני כותב זאת על סמך דיווח שרשם לי עובד באחת החברות בהודעה פרטית בעבר. אני מאמין שהוא אמין.

לעניין גלגל ספייר - נכון זה חסרון. אבל ב 33 שנות רשיון, מעולם לא נאלצתי להחליף צמיג באמצע הדרך. אני 8 שנים עם אס-מקס. יש לי ערכת תיקון ומיכל פאסט נוסף. בנוסף, אני מחזיק בבית גלגל חלופי של אס-מקס שחבר נתן לי במתנה לאחר שהחליף את האס- מקס שלו. אז אם מישהו מבעלי האס-מקס נתקע באמצע שום מקום עם בעיה - שיצור איתי קשר ;-)

אגב, המזגן - אין לו שום בעיה. באוגוסט הייתי באילת. ביום העזיבה הרכב נאלץ לעמוד בשמש מהבוקר עד שעה 14:00. הטמפרטורה בחוץ הייתה 42 מעלות. נכנסו 6 נוסעים לרכב באיזור המלונות ועד הככר הראשונה של היציאה מאילת הטמפרטורה ברכב הייתה נעימה/קרירה/מהנה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

רכב פשוט נהדר, ולמרות שמעולם לא היתה אחת ברשותי, יצא לי לנהוג בה מדי פעם.

מבאס שליבואן לא באמת מעניין לשווק פה את המותג. אין מונדיאו, אין S Max ואין גלאקסי.

עם ב.מ.וו לעומת זאת הוא עושה עבודה מצויינת, והשירות נפלא.

פורסם
אני מאוד אשמח להתחבר עם ולחבר קצת את החבר'ה הישראלים, כי כמו שאתם רואים מהתגובות פה מעטים קונים אס מקס (במיוחד טיטניום) "כי הם צריכים 7 מקומות".

יש לא מעט קבוצות וואטסאפ של בעלי רכבים "נדירים" שמחליפים שם עצות וחוות דעת במגוון נושאים הקשורים לרכב, אפשר לפתוח עוד אחת :mm_wink:

• תוכן חדש...