Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוגי שמנים מאזדה 6 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת על סוגי שמנים למאזדה 6 שנת 2011 מנוע 2000 איזה סוג שמן מנוע וברקסים מתאימים לרכב.. והאם צריך להחליף שמן הידראולי..

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

היבואן הישראלי ממלא ברכבים האלה שמן חצי סינטטי (יותר נכון הוא נקרא Synthetic Blend) 5W30 של מוטורקראפט באריזה אדומה כמו בלינק הבא:

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-5w30-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-motorcraft

אני לא יודע לאיזה שמן הידראולי אתה מתכוון, אבל נוזל הגה כוח מוודאים בטיפול שלא חסר - אבל לא מחליפים אותו. בנוזל ממסרת אוטומטית רצוי לא לגעת כלל אם אתה לא יודע בדיוק מה אתה עושה. ממליץ שתקרא שרשורים בפורום - הנושא חפור טחון דק.

ברקסים - אני אישית ממליץ רק על המקורי שמגיע עם הרכב. המומחים בפורום ממליצים גם על רפידות ודיסקים מתוצרת ATE, REMSA, FERODO ויש עוד. גם בנושא זה אני ממליץ לך לקרוא שרשורים בפורום יש המון חומר בנושא, וגם תוכל לראות דגמים מתאימים באתר של אבי חלפים שמצוין בלינק שרשמתי לך בנושא השמן.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

אני גם נוטה לרשום ישר שזה מה שעושה היבואן ,אבל אשמח לקבל סימוכין מחבר פורום שזה אכן המצב באמת ואנחנו לא מחפישים סתם את מוסכי היבואן.

לגבי השמן מנוע לרכבך היצרן משתמש בתקן אוניברסלי(אמריקיאי אם אני לא טועה) אז קסטרול מגנטיק a5 5w30 יעשה את העבודה.

לגבי שמן גיר (אם זה כוונתך בשמן הידראולי)

לדעתי רק נוזל יכול להיקראות הידרואלי,

אבל תקנו אותי עם אני טועה.

במידה ומדובר בגיר אוטומטי רגיל אז רק מקורי במידה ומדובר בגיר רציף גם רק מקורי.

שמן גיר רצוי להחליף כל 60 אלף לפחות ורצויי גם כל כמה החלפות(נגיד כל החלפה שנייה להחליף גם פילטר גיר (אם יש גישה).

• תוכן חדש...