Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמו בכותרת, מחפש טיסה ישירה לליסבון בחופשת פסח 2017.

אל על, מחיר מטורף, שירות פח ואין לי שום רצון לטוס איתם.

האם יש חברות נוספות שעושות מסלול זה?

תודה מראש.

פורסם

אין טיסות סדירות בין ת"א לפורטוגל. יש טיסות שכר ולפעמים הפעלה עונתית שמיועדת בעקר לקבוצות אבל אפשר לרכוש כרטיסים בודדים - בחברות הישראליות.

אם אינך רוצה חברה ישראלית חפש טיסת קונקשן. לפני 3 שנים מצאתי מציאה ב-AF, אבל מדובר בהזמנה בספטמבר לקראת חנוכה, כאשר המחיר היה סביב $400, לוך דרך CDG וחזור עם KL דרך AMS (בסופו של דבר, בגלל מזג אויר בעייתי, נותבתי גם בדרך חזרה דרך CDG). המחיר שציינתי נעלם מהר מאד ועלה בקצב מסחרר עד $1000 לראת הרגע האחרון.

ד"א - מבחינת שירות אל-על אינה חריגה, לא לטוב ולא לרע, בהשואה למרבית החברות בהן טסתי ב-15 השנים האחרונות. ואני מגלה חוסר נאמנות מוחלט לחברות, אלא לעצמי בלבד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טסנו (אני ואשתי) עם אל-על.

לא בדיוק.

למזלנו (כן, ל-מ-ז-ל-נ-ו) למרות עיכוב של שעה, העלו אותנו למטוס של חברה ספרדית שאינני זוכר את שמה כרגע אך אשאל את אשתי אם יהיה צורך.

הטיסה הייתה טובה והשירות נעים.

מאחל לכם גם לא ליפול על אל על.

פורסם (נערך)

ישראייר בדקתי, טסים בתאריכים מאוד מוגבלים נכון להיום.

אבדוק לגבי קונקשן.

דרך אגב, אנצל את ההזדמנות ואציין שכל מי שתוקף דרכונו עומד לפוג, זה הזמן לחדש , עד פברואר יש תעריך מוזל של 95 ש"ח סה"כ.

מילר - אני מאוד מתבאס לטוס עם אל על,מקווה שיצא לטוס עם מישהו אחר בפועל, יש חברות low cost שנותנות חוויה יותר טובה מאל על.

תודה למגיבים.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

פורסם
טסנו (אני ואשתי) עם אל-על.

לא בדיוק.

למזלנו (כן, ל-מ-ז-ל-נ-ו) למרות עיכוב של שעה, העלו אותנו למטוס של חברה ספרדית שאינני זוכר את שמה כרגע אך אשאל את אשתי אם יהיה צורך.

הטיסה הייתה טובה והשירות נעים.

מאחל לכם גם לא ליפול על אל על.

Privilege Style. אל על חוכרים מהם מטוסים.

לפותח הדיון: אין טיסות ישירות. לפעמים יש טיסות עונתיות בסאן דור. אפשרות נוספת היא לטוס לספרד ומספרד לטוס לפורטוגל. לחילופין ניתן לנסוע ממדריד לליסבון ברכב/רכבת. ניתן לקנות כרטיסים לרכבת לילה שיוצאת ממדריד בערב ומגיעה לליסבון בבוקר. ברכבת ישנם חדרים ומיטות.

פורסם

דימו, כאשר טסתי דרך פריז היה דיליי של שעתיים ב-CDG. תענוג מפוקפק להגיע לליסבון ב-23:00 כאשר הדרך היחידה להגיע למלון היא עם נהג מונית רמאי. שירות בכלל לא היה בקטע הזה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היינו בתחילת דצמבר, טסנו עם לופטהנזה דרך מינכן (בדרך לשם) ופרנקפורט (בדרך חזרה). הקונקשיין והפרש השעות ביום האחרון גורם לכך שאתה יוצא מהמלון ב- 8 בבוקר ומגיע לנתב"ג ב- 11 בלילה, לא כיף ובזבוז של יום שלם...

פורסם
...

דרך אגב, אנצל את ההזדמנות ואציין שכל מי שתוקף דרכונו עומד לפוג, זה הזמן לחדש , עד פברואר יש תעריך מוזל של 95 ש"ח סה"כ.

...

195 שקלים אתה מתכוון?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...