Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר רכב נכנס למוסך אם זה טיפול או אם זה תיקון, בעל הרכב נהפך להיות לקוח של בעל המוסך (בעל העסק). לפי הבנתי מיגאל, כל כניסה למוסך מצריכה מבעל העסק לתת הצעת מחירבכתב.אני טוען שיש מקרים שאף גם בלי.

פות"ש פתח את השרשור הזה ככל הנראה ממרמור מסוים משירות שהוא קיבל והציג רק את הצד הבעיתי. אפילו חלק מהמגיבים שאלו אותו שאלות איך נפגם במיכל ולמה הוא בעצמו לא בדק את המנורה שמדלקה לו בלוח השעונים. לכן להאשים את המוסך, זה מאוד קל. להאשים את עצמינו זה מאוד קשה.

אתה צריך להבדיל בין התלונות שלו על שירות לבין הטענות על התקלה.

לגבי התקלה, ברור שלא שמענו את כל האמת (ולכן נוסף הקישור משרשור אחר של המשתמש).

לגבי ההשגות על השירות, תמיד יש לנו גירסת צד אחד, ותמיד צריך לזכור זאת, אבל התלונה לא קשורה למהות התקלה, אלא לאופן מתן השירות (קביעת תור, הצעת מחיר, שינוי התמחור וכו').

נכון שקשה להאמין למי שאתה כבר יודע שהסתיר ממך את האמת כולה (ופעם אומר שהתקלה שלו ופעם של חבר...), ונכון שהיו מקרים בהם תלונות על נותני שירות התבררו כלא מוצדקות, והיו שניסו להשתמש בפורום להפעלת לחץ על נותן שירות כזה או אחר, אבל זה עדיין סביר לגמרי שמתלונן יציג את תלונתו מנקודת המבט שלו, ולא ייצג גם את הצד השני...

הקורא האינטיליגנטי הוא זה שצריך לזכור שהוא שומע רק צד אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני פתחתי פה הודעות ושרשורים עבור קרוביי וחבריי כאשר לי יש משתמש והם אינם גולשים כאן בפורום

לא מבין איך זה פוגע באמינות של מישהו

מה שכן נראה שיש כאן פורום שבא לעזור למשתמשי קצה שהם אנחנו הלקוחות של חברות הרכב(מכירות, מוסכים וכ')

ומטרת הפורום הלא כתובה לפחות היא לתת מענה, עזרה ותמיכה בין חברי הפורום

נראה שכאן יש איזה קנונייה נגד המשתמש או נגד ה"חבר" או נגד המקרה

אני משלם ממיטב כספי והגיוני שאני אצפה לקבל את השירות הטוב ביותר בתמורה לכספי

כאשר אינני מקבל את השירות הזה ואף שירות הפוך מזה עם יחס משפיל מהמוסך כפי שנטען

וכאשר הבן אדם רושם שהוא מרוצה מהרכב/רכבים שיש ברשותו של היצרן והטענות שלו הם עבור שירות תחזוקה/תקלות

אני מקבל תחושה של אמינות כי לא הכל שחור ונראה שלא מדובר בלקוח שבא לדרוש יחס מועדף או לקבל חינמים כמו הרבה בחברה הישראלית אלא סך הכל שירות הוגן אדיב כנה ואמין עם הצעת מחיר בכתב על התיקון כולל מספר החלקים דבר בסיסי בכל קנה מידה

לכן לא ברור איך הפורום פה הפך מפורום עוזר ואוהד לפורום מקניט מזלזל ופוגע בלקוח שהוא סך הכל אחד מכם ואחד כמוכם בן אדם מן המניין שמנסה לקבל שירות לרכב באחריות מארגון הרבה יותר עשיר וחזק ממנו שמחזיק אותו במפשע כי מדובר בחלק מקורי בלבד שלא ניתן להשיג בשום מקום פרט ממוסך יבואן.

בהחלט מעציב לראות בתור משתמש וותיק שהכרתי כאן הרבה חברים וקשרים....

Boris.K

פורסם
אתה צריך להבדיל בין התלונות שלו על שירות לבין הטענות על התקלה.

לגבי התקלה, ברור שלא שמענו את כל האמת (ולכן נוסף הקישור משרשור אחר של המשתמש).

לגבי ההשגות על השירות, תמיד יש לנו גירסת צד אחד, ותמיד צריך לזכור זאת, אבל התלונה לא קשורה למהות התקלה, אלא לאופן מתן השירות (קביעת תור, הצעת מחיר, שינוי התמחור וכו').

נכון שקשה להאמין למי שאתה כבר יודע שהסתיר ממך את האמת כולה (ופעם אומר שהתקלה שלו ופעם של חבר...), ונכון שהיו מקרים בהם תלונות על נותני שירות התבררו כלא מוצדקות, והיו שניסו להשתמש בפורום להפעלת לחץ על נותן שירות כזה או אחר, אבל זה עדיין סביר לגמרי שמתלונן יציג את תלונתו מנקודת המבט שלו, ולא ייצג גם את הצד השני...

הקורא האינטיליגנטי הוא זה שצריך לזכור שהוא שומע רק צד אחד.

השגות מהשירשור :

1. אני שקרן.

2. בפורום פועלים הרבה חוקרים פרטיים WANNABE.

3. אסור להגיב ולפרסם בשמו של אחר , מי שרוצה שיפתח יוזר של 3 הודעות ויעלם.

4. אסור בתכלית האיסור לקבל חוות דעת על מקרה שהיה ובטח ובטח בשמו של חבר.

5. אני מניפולטור ומשתמש בכוחה של החברה (הפורום) כדי לקבל את מה שאני רוצה. (להזכירכם על פי קביעתכם אכן עשיתי נזק - באתי למוסך וביקשתי הצעת מחיר לביטוח ופלא המחיר תיקון 6 אלפים שח) -

עצוב, כחבר פורום ותיק (13 שנה זה נחשב ?!) שעדיין אנשים מתעסקים בתפל ולא בעיקר, במקום לחוות את דעתם חוקרים של מי הרכב.

פורסם (נערך)

מכל המלל שהיה עד עכשיו, ומכל התגובות שלך לא הצלחתי להבין:

1. של מי באמת הרכב, אתה מגיב בגוף ראשון בגוף שני ובגוף שלישי?

2. איזה מיכל נהרס?

3. איך נהרס המיכל?

4. מה הקשר של האוריאה לכל הסיפור אם לא מדובר במיכל האוריאה?

5. מי נסע לאילת?

6. מי יזם את הפניה למוסך?

7. האם ידעו את המוסך מראש לפני שהגיעו אליו?

כל כך הרבה שאלות בלי תשובה, ואתה עוד מצפה מאיתנו לתת עצות/להביע את דעתנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

8. למה התעלמתם מנורת האזהרה שנדלקה?

9 איזה ייעוץ / דעה / השתתפות אתם מצפים מהפורום ?

10 מה התוצאה שאיתה אתם מצפים לצאת מכאן? מהמוסך?

11 מה מטרת השרשור?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
8. למה התעלמתם מנורת האזהרה שנדלקה?

9 איזה ייעוץ / דעה / השתתפות אתם מצפים מהפורום ?

10 מה התוצאה שאיתה אתם מצפים לצאת מכאן? מהמוסך?

11 מה מטרת השרשור?

8.שוב, לא התעלמנו (אני בעלים משותף של הרכב לפי הפוסט אז מרשה לעצמי גם לרשום כאילו אני בעל הרכב) מנורת האזהרה ברגע שנדלקה נורה רץ בעל הרכב למוסך שנפנף אותו יום אחר יום.

9.בנוגע לייעוץ, כמו כל ייעוץ שמעלים פורום, אם בעל הרכב היה רוצה לשמוע חוות דעת מצומצמות הוא לא היה מבקש שאעלה פוסט ואשאל לדעתם של עוד אנשים, כמו שהעלת פוסט על ההתהפכות במעלה יאיר , או על בירות טובות , או סתם על איטליז סמיר בטבעון אז חשבתי לתומי גם להעלות פוסט בשמי או בשמו (או בכלל בשמי ושמו שאנחנו בעלים משותפים של הרכב ולא ידעתי).

10.התוצאה שבעל הרכב מצפה לקבל זה התגובות לטוב ולרע ועוד רעיונות , מה אתה היית עושה במקומי וכו', המטרה של הפורום לא להתנגח אחד בשני כמו שנראה בשרשור, אלא לשמוע חוות דעת של אנשים שהם לא אני, אולי אני לא בסדר אולי אני בסדר ובעל המוסך לא בסדר, אולי בעל המוסך בסדר ואני לא בסדר, לא יודע, משתף את חבריי הפורום כמו שאר האנשים שמעלים פוסטים יום אחר יום (ואני מבלה אולי שעה וחצי ביום בפורום.

11. ראה תגובה מספר 10 לשאלתך.

עדיין כולם מוזמנים לקפה בלי יוצא מן הכלל (קניתי קפסולות חדשות) ומאפים (סופגניות חמות) ואפילו נרגילה כדי להמשיך "להתנגח" בכיף ולא להרוס את השרשור, זמין באיזור חיפה :)

פורסם

או.קי.,

לדעתי, בשניה שנותן שירות מנפנף אותי, אני עובר הלאה, כף רגלי לא היתה דורכת בו לעולם.

ברכב חדש, שנדלקה בו נורת אזהרה, יש מצב שגם הייתי מגיע למוסך המרכזי.

אח"כ גם הייתי מתלונן על המוסך הראשון, אם היה אצל מי.

אם מדובר על אירוע 'תאונה' בהחלט הייתי מערב שמאי, לרבות שמאי מטעמי, על מנת להחזיר את הרכב למצב מושלם. לא פחות. או שהייתי משאיר את הטיפול לחברת הביטוח. רק אתם יודעים מה קורה שם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מבדיקה שעשיתי, החלפת מיכל נוזל DPF כולל מילוי שלו בסביבות ה-2000 שקלים לחלקים חדשים במוסך בארץ. גם החלקים מהארץ.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

במקרה מכיר את פותח השירשור גם מחוץ "לכותלי הפורום" ובאמת שאין סיבה לפקפק באמינותו (את בעל הרכב אני לא מכיר ד"א).

בעל הרכב קיבל שירות מ*ורבן במוסך מורשה יבואן, לא ראיתי טענות כלפי המותג/הרכב. במקום להמליץ ללכת למוסך מורשה יבואן אחר ואולי לתקן את הרושם התחלתם לעשות תחקיר של כל הפרטים שמסביב.

דעתי לגשת למוסך מורשה מומלץ​ אחר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
השגות מהשירשור :

1. אני שקרן.

2. בפורום פועלים הרבה חוקרים פרטיים WANNABE.

3. אסור להגיב ולפרסם בשמו של אחר , מי שרוצה שיפתח יוזר של 3 הודעות ויעלם.

4. אסור בתכלית האיסור לקבל חוות דעת על מקרה שהיה ובטח ובטח בשמו של חבר.

5. אני מניפולטור ומשתמש בכוחה של החברה (הפורום) כדי לקבל את מה שאני רוצה. (להזכירכם על פי קביעתכם אכן עשיתי נזק - באתי למוסך וביקשתי הצעת מחיר לביטוח ופלא המחיר תיקון 6 אלפים שח) -

עצוב, כחבר פורום ותיק (13 שנה זה נחשב ?!) שעדיין אנשים מתעסקים בתפל ולא בעיקר, במקום לחוות את דעתם חוקרים של מי הרכב.

1. אתה לא מספר את כל האמת. יש פערים בין הצעות המחיר והסיפור המקורי על התאונה, שפירסמת לפני 3 שבועות, לבין מה שנכתב בהודעה שפותחת את השרשור הנוכחי, בו לא ציינת שהתקלה נגררת שלושה שבועות (לפחות), שהתקלה נגרמה מתאונה, שאז לא נכתב דבר על המוסך... לכן לא נכתב שאתה 'שקרן' אלא שלא ברורה ההתרחשות.

2. על מה אתה בוכה? על זה שמצאו גירסה מוקדמת יותר של הסיפור?

3. זה בכלל לא משנה אם הסיפור שלך או לא.

4. קיבלת את חוות הדעת בשרשור ממספר משתמשים.

5. כשאתה יוצא נגד לובינסקי, היבואן, על חוסר הבנה מה זה אוראה, כשבעצם אתה מספר על תקלה במערכת, כתוצאה מתאונה, שלושה שבועות לפני כן, שמראה שאתה כן יודע מה זה אוראה. שהתלונה שלך מתמקדת במוסך ולא ביבואן (שדווקא סייע לך מול המוסך), אבל כשאתה בוחר בכותרת את לובינסקי, ברור אל מי אתה מכוון. לא למי שנתן לך שירות גרוע (לדבריך) אלא ליבואן. ואתה מקנח בהמלצה גורפת לא לקנות רכבים מלובינסקי, למרות שברור שלא כל רכב מלובינסקי צריך להיות מטופל במוסך נשוא התלונה.

ונשאלת השאלה: למה לכוון את התלונה ללובינסקי?

מוסך מורשה הוא לא בבעלות היבואן, ואם הוא לא טוב, הולכים לאחר.

כשתהיה מוכן לספר את כל הסיפור באופן מסודר, אפשר אולי יהיה להבין דברים אחרת.

נ.ב.

8.

10.התוצאה שבעל הרכב מצפה לקבל זה התגובות לטוב ולרע ועוד רעיונות , מה אתה היית עושה במקומי וכו'

מה שכתוב זה מניפסט תלונה, לא בקשה לייעוץ

בקשה לייעוץ טכני הייתה נפתחת בפורום הטכני (כמו שעשית לפני שלושה שבועות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ועדיין הוא לא ענה על שאלות 1-7 שהן הכי חשובות אלא התרכז בשאלות שקשורות להתנהלות שלו בפורום. אתה יכול להיות חבר בפורום גם 100 שנה - זה לא משנה את העובדה שפרטי האירוע שלך לא ברורים, אבל המסקנות שלך בהחלט ברורות.

פורסם

לדעתי הויכוח לגופו של פות"ש סתם מסיט את הדיון.

דבר ראשון אם הרכב צריך מילוי אוריאה לדעתי סוכן המכירות צריך ליידע. זה לא דבר שכל אדם מודע לו ובדיוק כמו שאם ימכרו לך רכב שדורש אוקטן 98 בלבד אתה מצפה שיודיעו לך מראש כך לגבי אוריאה (ויש יבואנים שכן דואגים ליידע את הלקוח).

שנית, התנהלות המוסך לא תקינה בלשון המעטה. לסרב לתת הצעה כתובה זה דבר שעושים רק אם מפחדים ומתכננים משהו לא כשר. אישית לא הייתי מוכן לחזור למוסך הזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זו מדיניות קבועה אצל הרבה מוסכים מרכזיים.

מזמן לא ביקרתי בלובינסקי לטיפול, אבל לפני 3-4 שנים בירושלים גם לא נתנו בכתב. הערכה גסה בעל פה נתנו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...