Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הסיפור הזה עולה כי אתם לא מרוצים מהשירות ספציפית במוסך באשדוד.

עובדה שהתקשרת לשירות לקוחות להתלונן ובעל המוסך נאלץ להתנצל בפנייך.

תוכל להתלונן שוב ולקבל התנצלות.

אני הייתי מחליף מוסך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור מוזר ומבורדק , בעיה ספציפית עם מוסך אשר משחירה מותג שלם, מריח יותר כניסיון להוציא משהו מעבר למקובל מהיבואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

גיבבת פה פרטים בלי סדר.

תסביר:

מה קרה למיכל?

ממה קרה מה שקרה למיכל?

למה ביטוח ולא אחריות?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני ומשפחתי טיפלנו במספר רכבים ברשת המוסכים של הלובינסקי ומעולם לא נתקלתי בתופעות כמו שפות"ש מתאר. תמיד טיפלו בי ביום שהגעתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב לפותח השרשור ולכולם,

מהקריאה אנחנו מבינים שהחבר כבר טופל על ידי מוקד השירות שלנו.

אם תרצה מעורבות שלנו, שלח לנו בהודעה פרטית פרטים מלאים (שם, טלפון ומספר רכב) ונבדוק מול השירות את פרטי המקרה.

צוות לובינסקי

פורסם (נערך)
לאחר 15 שנים בהם נהגנו ברכבי קיה וזכינו לשרות אדיב, מקצועי ומצוין ממוסך קיה ,טעינו ורכשנו שני פז'ו 208 .

אין לי מושג איך השירות בקיה, אבל אני אישית לא מתקרב למוסכים המורשים של יונדאי.

פעם אחת קרה לי שקיבלתי יחס מזלזל שביקשתי הצעת מחיר.

פעם שנייה כשהגעתי וביקשתי שיבדקו תקלה קיבלתי יחס מאוד מאוד מזלזל ומנהל עבודה דיבר אלי בקול גבוה ובזלזול.

פעם שלישית כשהגעתי דרך הפורום למבצע שפורסם למוסך בפ"ת (אם אני לא טועה) ושם נאמר לי לאחר שהגעתי שדבר ראשון אני לא זכאי ליהנות מההטבה (למרות שבטלפון אמרו לי שאני כן זכאי) ואני אשלם מחיר מלא וב' שלמרות שקבעתי תור לטיפול ב 9:00 הרכב יכנס לטיפול רק ב 12 כי יש להם עומס של רכבים.

תפסתי את הרגליים וברחתי ואגב, זה קרה ב 3 מוסכים שונים!!! בכל פעם שננתי הזדמנות למוסך אחר קיבלתי סטירה.

אגב בפעם האחרונה זה היה שרציתי לרכוש מהם חלק ונאמר לי שאם אני רוצה אני מוזמן לבצע את התיקון במוסך שלהם מכיוון שהמדיניות של יונדאי זה לא למכור חלקי חילוף (מישהו אמר מונופול? כניראה שאף אחד לא מדבר אבל אם זה היה רכב של VAG או לובינסקי הייתה כבר כתבה בשער הראשי של כל אתרי הרכב הגדולים!!!).

בדיעבר הסתבר שהנציגה טעתה וכן הייתי זכאי להטבה אבל בכל מקרה, מאוד מרגיז שאתה מתאם איתם שבוע מראש והם לא עומדים במילה (והגעתי מקרית מלאכי לאזור המרכז במיוחד!).

אז פה אתה מתאר מקרה עם מוסך אחד. חבר שלך יכל לפנות למוסך אחר ואני בטוח שהוא היה מוצא מוסכים אחרים טובים יותר כי אין מה לעשות, גם בתוך רשתות יש מוסכים שנותנים שירות טוב יותר ופחות טובים.

הדוגמה הכי טובה מהניסיון שלי היא עם רכבי VAG שהיו במשפחה (ועדיין חלקם במשפחה שלי, אישית לי יש יונדאי I20 אבל אני מקווה מאוד לחזור למשפחת VAG בעתיד...) ובאותה העיר יש 3 מוסכים, לאחד היה שירות גרוע שבגרועים, לשני שירות סביר ולשלישי שירות מעולה. כנ"ל גם בפורד, אני מכיר מקרה של מוסך אחד מורשה יבואן בב"ש שעזר ללקוח בהתנהלות מול היבואן גם לאחר תום האחריות ואותו לקוח עד היום מטפל שם רק בגלל השירות המעולה, מה שהוא לא קיבל במוסכים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מבלי להתייחס לנזק או לשירות,

מוסך שבמפורש מסרב לתת הצעת מחיר בכתב, זה כבר לא מוסך, זה רוכל בשוק.

אם יש לך הוכחה לסירוב המוסך לתת הצעת מחיר כתובה, פנה לאיגוד המוסכים. לא כי תרוויח מזה הרבה, אלא כדי למגר את התופעה הפסולה הזו.

יום טוב גם לך

פורסם

ה"חבר" הוא בעצם אתה? משהו בסיפור הזה קצת מסריח. גם תיאור ההתנהלות בשרשור השני לא מתאימה למה שכתבת כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?618024-208-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%9B%D7%9C-quot-%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-quot-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94&highlight=208+%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C

פורסם

^ תודה.

כנראה קרה ממפגש מקרי עם חתולה על הכביש לפני כחצי שנה ולאט לאט אזל התוסף מה שגרם לנורת הSERVICE להידלק.

עכשיו כבר יותר ברור, בעיקר במקום שרשמת "ניסיון לדלות כספים".

שורה תחתונה - דפקת את האוטו (+חתול) + לא טיפלת בזמן + התעלמת מנורת אזהרה + לא קראת את ספר הרכב + ניסיון להפעיל לחץ בצורה שאינה הוגנת = לא מאמין לאף מילה שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^אני לא רואה מה הבעיה פה.

אני מחזיק באותו הרכב, לא זכור לי שראיתי משהו על נוזל DPF , אבל ניחא, אולי לא שמתי לב.

למיטב הבנתי , הבחור מתלונן על השירות של מוסך מורשה היבואן באזור מגוריו, אם מבחינת יחס המוסך ששלח אותו בחזרה לבית מס פעמים, באופן מתן הצעת המחיר (בע"פ ולא בכתב), התמחור של תיקון התקלה ש"קפץ" ברגע ששמעו את המילה ביטוח...

התלונה היחידה כלפי לובינסקי היא במעמד המכירה, שלדעתו קיומה של מערכת האוריאה (שהיא לא סטנדרט ברכבים פרטיים) הייתה צריכה להיות מצויינת ע"י הסוכן.

פורסם

אין עוררין שאם העובדות שמציג פותח השרשור נכונות, אז מדובר במוסך חאפרי (רק בשביל לא להשתמש במילה יותר בוטה, כאמור, כי אנחנו שומעים רק צד אחד).

את עובדת המצאות מערכת ומיכל אוריאה אין שום צורך שנציג המכירות יזכיר אבל לדעתי, בהחלט יש לאזכר אותו במעמד מסירת הרכב והסבר על תפעולו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי יש מקום לציון המערכת, מאחר וישנה לא מעט חוסר ידע בנושא מנועי דיזל בארץ, בייחוד ברכב פרטי.

*דרך אגב, גם במעמד המסירהלא נאמרה לי מילה אחת בנושא מערכת האוריאה .

פורסם

נו טוף, כצפוי וכמו שרובנו הרחנו כבר מוקדם יותר יש כאן הבדל מהותי בין הכתוב לבין המציאות.

פורסם
מבלי להתייחס לנזק או לשירות,

מוסך שבמפורש מסרב לתת הצעת מחיר בכתב, זה כבר לא מוסך, זה רוכל בשוק.

אם יש לך הוכחה לסירוב המוסך לתת הצעת מחיר כתובה, פנה לאיגוד המוסכים. לא כי תרוויח מזה הרבה, אלא כדי למגר את התופעה הפסולה הזו.

האם מוסך חייב לתת הצעת מחיר בכתב לפני כל טיפול?

אם אני מגיע עם הרכב למוסך, אומר שאני מעוניין לטפל ברכב, נותן הצעת מחיר בע"פ. אני אאשר ע"י המילה "בסדר". מתחילים לטפל, משלם על הסכום שסוכם בע"פ. זו לא הצעה בכתב אלא בע"פ. זה לא תקין לפי דעתך?

אספר לך סיפור של אבא שלי: רצה לעשות טיפול ראשון לפאלונס דיזל שלו. הגיע למוסך, ואמר שהוא רוצה לעשות טיפול לרכב. נתנו לו הצעת מחיר בע"פ. אישר, חיכה שיביאו איזה שמן בתקן מיוחד. המוסך התחיל לטפל ברכב. אחרי הטיפול בעל המוסך אמר לו "שכחתי שהצעת לא כוללת עבודה". אבא שלי בתגובה אמר לו: אם אני משלם לך יותר ממה שהצעת לי בע"פ, אני לא חוזר. בעל המוסך ויתר באותו רגע על התוספת, ומאז אבא שלי המשיך לטפל בו.

לכל מצב יש 2 צדדים, גם ללקוח וגם לבעל העסק.

• תוכן חדש...