Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת הליסינג צריכה להודות לך בזכותך הם קיבלו מחירון על הפוקוס. במצב השוק היום היא היתה עדיין עומדת במגרש ומחכה (לשווא) ללקוח שיגאל אותה :-P

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהירות גבוהה מידי לדעתי על פי הסרטון. בצפייה ראשונה בסרטון, האינסטינקט הראשון שקפץ לי דווקא "לעקוף" את הרכב מימין, למרות שגם אז לא ניתן לצפות אם התאונה הייתה נמנעת. בצפייה חוזרת, אין לדעת מה הייתי עושה בפועל (ומקווה שלא אדע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במקום הזה בדיוק עומדים לפעמים שוטרים ועוצרים את מי שסוטה שמאלה ועובר על הקו הלבן כמו שעשה הרכב השני.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הכי חשוב שאין נפגעים. אני חושב שפותח השרשור הציל את הנהג השני - כל הכבוד!

בחיפה ובסביבה אני נתקל בהרבה מאוד מקרים של נהגים שחותכים דרך נתיבים כדי לפנות. למשל ביגור יש מקום קלאסי איפה עושים את זה פשוט כל הזמן.

בעיר דווקא, אני משתדל להמנע מנסיעה בנתיב הימני כמה שאפשר, בגלל כל המשתלבים, עוצרים, מכוניות חונות, בורות.

אבל במקרה הספציפי הזה - זה לא היה ממש עוזר. מהירות יותר נמוכה במקום צפוף, אולי דווקא כן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל יום בדרך לעבודה אני עובר שם..

בשעות הבוקר כאוס מוחלט ואנשים שעושים מה שהטמבל הזה עשה לא חסר גם כן.

מזל שאף אחד לא נפגע ושהכל היה מצולם

פורסם

פותח השרשור, המהירות שנסעת בה מתאימה לאותו המצב, רק במדינה בה רוב מוחלט הנהגים נורמטיבי. במדינה בה כל אחד חשוד שיעשה שטות הכי לא הגיונית בכל רגע נתון, נסעת מהר מדי, וזה לא איפשר לך להימנע מתאונה שלא באשמתך. הבנתי שמדובר בתיירים, אבל מה שקרה לך אופייני גם לנהגים המקומיים.

כל דקה אני רואה עבירות תנועה מחרידות, במודע או לא - אין אכיפה, כמות הרכבים עולה, והמצב נהיה גרוע יותר כל יום.

המטרה להגיע בשלום וכמה שפחות להיכנס למצבים מסוכנים ( לוותר, להיות חכם ולא צודק, להזהר כמה שיותר, לחשוד בכל אחד ולא לסמוך על אף אחד ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שום דבר שהיית יכול לעשות, נטו באשמת המטומטם.

נכון המהירות גבוהה. אבל כולנו חוטאים לפעמים, אי אפשר לנסוע על 30 קמ"ש בחששות שמא מישהו יקח פניה שמאלה מהנתיב הימני בכל רגע.

Miata ND2

פורסם

שימו לב כי השיירה הימנית נוסעת לאט כי התייר יצר פקק.

המהירות בכביש היא 70 וכמו שאור כתב מעלי, לא ניתן לצפות מבן אדם שיסע פחות מהמהירות הזו במיוחד כשהכביש ריק.

שמתי לב גם שבזמן הצפייה בנגן הגדול ביוטיוב, זה נראה איטי יותר וכנראה תואם יותר את המצב שבאמת קרה.

פורסם

ממש לא. לחצתי ברקס בכל הכוח והצפירה שלי לא שינתה כלום, הזמן מהצפירה להתנגשות זה פחות מזמן התגובה שלו בכלל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...