Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הפונטו שלי נכשלה בבדיקה של זיהום האוויר, הלמבדה מראה 1.05 כשצריך עד 1.03.

שמתי K44 אבל בבדיקה החוזרת עדיין הראה 1.05.. תוכלו להמליץ לי על מוסך טוב באיזור הקריות שיוכל לסדר זאת? ולהזביר לי מה פחות או יותר צריך לעשות?

המוסך הקודם שלי תפר אותי ואני לא מעוניין לחזור אליו.

פורסם

ערך הלמבדה גבולי מאוד ויתכן,שאף כלל אין תקלה.

עליך להגיע לבדיקה עם מנוע וממיר קטליטי חמים.

איך עושים זאת ?

מניעים את הרכב,נוסעים מעט עד שהמנוע מתחמם בעיר (2-3 דקות ) ואח"כ יוצאים לנסיעה בינעירונית קלה של כ 10 דקות.

כך תגיע לטסט שחום המנוע מספיק והסיכוי לזיוף בבדיקה בהנחה שאין תקלה הוא נמוך ביותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש עוד דרך

פשוט לנהוג על טורים גבוהים מאוד לפני הטסט

זה יגרום לממיר להיות חם מאוד ויעזןר להוריד את זיהום האוויר .

לפני בדיקת הגזים כבה את כל צרכני החשמל ותעלה סלד במקום בשביל להמשיך לחמם את הממיר

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

פורסם

הרכב צורך שמן אני ממלא בערך כל חצי שנה שמן,

נסעתי בסלד גבוה 3 ימים לפני הבדיקה, ביום הבדיקה נסעתי כרבע שעה, אך זנ עדיין הראה מספר גבוה בלמבדה,

תוכלו להמליץ לי על מוסך טוב? וכמה בערך עולה להחליף ממיר קטליטי או את הדבר הזהשל החמצן?

פורסם

יכול להיות שהרכב מזהם בגלל שריפת שמן מוגברת. אל תחליף סתם ממיר לפני שמישהו מיקצועי כמו מכון להזרקות, בדיקת 4 גזים או שתיגש למכון רישוי שהכשיל אותך ושאל אותם מה אתה אמור לעשות ולפי זה תפעל. כמה שמן אתה מוסיף בחצי שנה הזו וכמה קילומטרים אתה עובר בחצי שנה הזו?

פורסם

מצב מכני גרוע אם כך

לא מאמין שתצליח לעבור בדיקת גזים כאשר הרכב שלך שורף כמות גדולה כזו של שמן

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

פורסם

כמה ק"מ עבר המנוע ?

יתכן,שצריכת השמן היא בגלל גומיות שסתומים יבשות/בלויות והתיקון לא יקר כל כך.

לעומת זאת,אם מדובר במנוע,שאוכל שמן בגלל טבעות בוכנה שחוקות,צריך לעשות חושבים אם יש רצון להמשיך להחזיק ברכב בידיעה,שהתיקון היחיד האפשרי הוא החלפת מנוע -זו החלטה כלכלית ורגשית כאחד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב עבר 189 ק''מ,

במילא תכננתי למכור אותו כי אני מתחיל ללמוד,אני רק מקווה שהתיקון לא יהיה יקר

פורסם

בכמות כזו של צריכת שמן כמו שניכתב המצב לא תקין. ראשית יש צורך לבדוק נזילות שמן אם קיימות בדגש על אטם מיכסה שסתומים שנוטה לנזול. במידה ולא אז לפרק את הנשם מנוע ולראות אם מוצף בשמן וכן להציץ לכיוון המצערת וסעפת היניקה לראות אם קיים שם סימני שמן. ניתן גם לפרק פלאגים ולראות אם ישנם מישקעי שמן שמיצטברים עליהם. להביט בנוזל הקירור ונסות לזהות שמן בהם. לפתוח מיכזה מילוי שמן ולראות אם קיימת אמולסיה (הקצפת שמן עם נוזל קירור). בדוק את כל זה, תעדכן, ונמשיך הלאה.

פורסם

הייתי במוסך, הוא בדק את האגזוז והיה שם איזשהו חור, שם בורג וכיסה אותו במין דבק כלשהו.. הלכתי לטסט והלמבדה הראה 1.02 שזה עובר

• תוכן חדש...