Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מזדה 6 , מודל 2006 . רציתי לדעת כל כמה זמן יש צורך לעשות טיפולים .

לדגמא : החלפת פילטר דלק ? , פילטר שמן ? , פילטר אוויר ? , פלאגים ? , שמן ?

לא קבלתי את ספר הרכב וחסרה לי אינפורמציה .

תודה !

פורסם

אם אין בידך את המידע מתי הוחלפו הדברים שכתבת, אז תחליף את כל הנוזלים ברכב ואת כל הפילטרים ברכב, תחליף פלאגים, וגם תבדוק מה מצב הרפידות, ואחרי שתעשה יישור קו כזה רציני זה גם יקנה לך שקט נפשי, וגם סדר בטיפולים הבאים, בטיפול הבא תחליף רק שמן ופילטרים.

פורסם

ענית על מה שרצית לענות אבל לא על מה ששאלתי... :-)

נניח עשיתי טיפול ... , יישור קו כמו שהמלצתה. מתי הטיפול הבא המומלץ ? , כל כמה ק"מ צריך לעשות טיפול ?.

אני החלפתי רק שמן מנוע ופילטר שמן ומסנו אוויר. פלאגים היו יחסית בסדר... ף פילטר דלק ממוקם בתוך המיכל והגישה לא נוחה לפרוק מהיר.

תודה.

פורסם

רק השבוע עצרו אותי 3 אנשים , אחד עם פתק על החלון , אחד ברמזור והשני באמצע נסיעה ...והתעניינו אם אני מעוניין למכור.

השאלה מה ייצא לי ? , האוטו אחלה !!! ובמחיר המחירון פשוט לא כדאי לי... והרי לא ישלמו מעל למחיר המחירון כדי לפתות אותי.

פורסם

בוא נחזור לרעיון המקורי - לטפל באוטו.

רכשת את הרכב ואתה כבר חי בסרט שכל העולם רוצה לקנות אותו ממך ואתה הולך להתעשר, אז זהו, שלא.

פורסם

רכשת את הרכב ואתה כבר חי בסרט שכל העולם רוצה לקנות אותו ממך ואתה הולך להתעשר, אז זהו, שלא.

מצחיק שאתה אומר לחזור לרעיון של לטפל ברכב אבל אז חוזר לדבר על מה שהסת את הנושא חחח, תלוי בך אם אתה רוצה לשמור על הרכב אז כל 10K או במקסימום שנה. תעשה ישור קו וככה תדע בדיוק מתי הוחלף מה ומשם תמשיך, אה ותתחדש אחי תן כמה תמונות

PEUGEOT 206XS

פורסם

כפי שהמליצו. במידה ויש העדר ידע מתי הוחלף מה או מתי אם בכלל בוצע טיפול, עלייך לבצע יישור קו "כבד" שכולל את כל הנוזלים (כול להגה כח, בלמים, שמן גיר אם צריך, רדיאטור, שמן ועוד) ואת כל הפילטרים במידה ויש.

בנוסף, עלייך לבדוק את הצנרות של הרכב, רצועות, משהו חורק? האם הצנרות יבשות? סמני סדק כאלו ואחרים? עלייך לקבל חוות דעת מקצועית.

לאחר שתבצע יישור קו (תבדוק גם את כל הצלחות בילום + רפידות) וכו', יהיה לך כפי שאמרו, שקט נפשי ומאותו יום, אתה תפעל על פי ההנחיה של 10-15K בהתאם לצורך (אם זה רק עירוני, עלייך להקדים את מרווח הטיפולים) ותצא לדרך חדשה ונטולת כאבי ראש.

תשקיע את הסכום החד פעמי הזה פעם אחת, יגרום לך לשקט נפשי ושמירה על הרכב לאורך שנים נוספות, בתקווה.

פורסם

חמודי , סיפרתי את זה בתור קוריוז. ואם קראת מה שכתבתי בטח הבנת שאני לא חושב שאפשר להתעשר ממכירתו.

פורסם
כפי שהמליצו. במידה ויש העדר ידע מתי הוחלף מה או מתי אם בכלל בוצע טיפול, עלייך לבצע יישור קו "כבד" שכולל את כל הנוזלים (כול להגה כח, בלמים, שמן גיר אם צריך, רדיאטור, שמן ועוד) ואת כל הפילטרים במידה ויש.

בנוסף, עלייך לבדוק את הצנרות של הרכב, רצועות, משהו חורק? האם הצנרות יבשות? סמני סדק כאלו ואחרים? עלייך לקבל חוות דעת מקצועית.

לאחר שתבצע יישור קו (תבדוק גם את כל הצלחות בילום + רפידות) וכו', יהיה לך כפי שאמרו, שקט נפשי ומאותו יום, אתה תפעל על פי ההנחיה של 10-15K בהתאם לצורך (אם זה רק עירוני, עלייך להקדים את מרווח הטיפולים) ותצא לדרך חדשה ונטולת כאבי ראש.

תשקיע את הסכום החד פעמי הזה פעם אחת, יגרום לך לשקט נפשי ושמירה על הרכב לאורך שנים נוספות, בתקווה.

הבנתי אותך . אני אחליף הכל ואז בטוח לא תהיה שום בעיה.

זו גם שיטה . יש לך מושג בעלויות לפני שאתה ממליץ על החלפת שמנים ו מסננים גורפת ? , שעת עבודה ? , בדיקת צנרות , רצועות... וכל מה שכתבת.... ?? , שאלות רטוריות . אין צורך להתפלמס ממושכות.

(שלא תחשוב שאני כל כך קל ראש וקניתי חתול בשק... )

בכל אופן , תודה לך.

לעומתך , BASSDRIVER צרף צילומים מספר הרכב וענה לשאלתי בדיוק רב . ואף פרגן לי בקניית סוג רכב זה . במקום לנסות ולהתפלפל ואף לעקוץ.

מודה לו שוב !!

פורסם

AUTOMATIC 1 , תודה !! . החלפתי שמן מנוע ופילטר שמן ואוויר( ישור קו קטן אבל הכי חשוב) ואת השאר בעוד כ 15000 לפי הבדיקה שעשה המוסכניק שלי . אז גם יהיה צורך להחליף פלאגים. לגבי תמונות , בהזדמנות :-)

פורסם (נערך)

דניאלטו תודה על המחמאות, אני ממליץ לך כמו ש Automatic1 המליץ לבצע יישור קו מלא.

במיוחד בנושאים בטיחותיים כגון בדיקת צלחות ורפידות בלמים, החלפת נוזל בלמים ובדיקת מערכת ההיגוי - לא ניתן לוותר על כך שכן זה מסוכן. נושאים אחרים אם אין מידע מה בוצע עד היום ולא יטופלו, עשויים לגרום לחור גדול בכיס בהמשך - כמו נוזל קירור שיש לוודא החלפתו בזמן, וכמו שהוצע - בדיקת צנרת מלאה וכו'. כפי שנשאל - כמה קילומטרים יש לרכב?

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • תוכן חדש...