Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי 2011 GLX / סוזוקי 2012 GLS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קודם כל אני אשמח לדעת מה ההבדל בין GLS וGLX בסוזוקי סויפט, הבנתי שבכללי הGLX נחשב ליותר משוכלל מהשתיים אבל במה זה מתבטא?

אני מתלבט בין 2 רכבים, המחיר של שניהם מאוד דומה:

1.

סוזוקי סוויפט 2011

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]GLX אוט' 1.2 (94 כ"ס)[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

84,000 ק"מ

יד שנייה

חודש עלייה לכביש: נובמבר

בעלות קודמת ליסינג

היה איזה תיקון פחחות קטן ברכב בגלל איזה שריטה או מכה קודמת (כנראה מתקופת הליסינג), כביכול בעל הרכב אומר שלא מדובר במכה רצינית. (הוא גם צילם תמונות של המכה בשביל להראות לי שהמכה היא מינורית)

2.

סוזוקי סוויפט 2012

[TABLE=class: innerDetailsDataGrid]

[TR]

[TD]GLS אוט' 1.2 - 94 כ"ס[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

82,000 ק"מ

יד ראשונה קנייה מליסינג 0 ק"מ (הרכב היה בליסינג אצל בעלת הרכב ולאחר תקופת הליסינג היא רכשה את הרכב)

חודש עלייה לכביש: אוגוסט

ללא תאונות

אני לא בטוח איזה מהרכבים יותר כדאי לי, מצד ראשון הרכב השני חדש יותר, יד ראשונה וללא תאונות, אך מצד שני הוא מדגם GLS בזמן שהרכב הראשון מדגם GLX, וגם הק"מ יוצא יותר גבוה לפי שנה מכיוון והרכב השני חדש יותר בשנה מהראשון.

מה אתם חושבים?

פורסם

Glx זאת רמת גימור הבכירה

היא מוסיפה 4 חלונות חשמל,פנסי ערפל,מגנזיום.

מה יותר כדאי?

תלוי עד כמה חשוב לך האיבזור לעומת רכב מעט חדש יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שני הרכבים ניראים אופציה טובה.

דעתי האישית בלבד - ההבדל בין הגרסאות זניח לחלוטין.

הייתי הולך על מה שיהיה עסקה שווה יותר (קרי זולה יותר)

במידה והמחיר זהה הייתי הולך על 2012

פורסם

החזקתי בזמנו את ה-GLS ודי הצטערתי שלא רכשתי את ה-GLX.

ההבדלים היו כלהלן שנת 2008

- 6 כריות אוויר במקום 2

- רדיו דיסק מקורי

- שליטה על המוזיקה מההגה

- הגה מצופה עור

- פנסי ערפל קדמיים

- מגנזיום

תבדוק לפי המפרטים האם ב-2012 הדברים השתנו.

אגב האופציה השניה שלך זה לא נחשב ליסינג 0 ק"מ. הרכב היה בליסינג תפעולי ואז נרשם על שם אותה נהגת כלומר אתה עדיין תהיה יד 3. זה נחמד אם לנהגת יש הוכחות שהרכב שימש אותה כנהגת יחידה בתקופת הליסינג אבל ספק אם חברות הביטוח יתחשבו בזה.

פורסם

נומד - אם יש אישור שזה היה ליסינג תפעולי - נהג יחיד, בוודאי שחברת הביטוח תתחשב בזה הפחתה של 12% במקום 20%(אם זכרוני לא מטעה אותי).

אבל כל עוד אין את האישור של נהג היחיד אז הרכב בחזקת ליסינג מרובה נהגים.

לגבי ההבדלים בגרסאות זה כמו שיוליאן רשם למעלה - 4 ח"ח, פנסי ערפל, מגנזיום.

פורסם

נומד

הסוויפט של 2008 ו 2012 זה דגם שונה לגמרי וגם ההבדל בין רמות הגימור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...