Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי bsa m20

haimy12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיים, הכי טוב שתלך עם הכלה לחרט מנועים שמומחה לענין; ניתן לעשות זאת לבד ובספר האופנוע מופיע גם איך ובדפי הטיפול מופיעים הנתונים, אבל: אתה צריך את המכשיר המיוחד, משחה מיוחדת (קארבורונדום, אם איני טועה) וכך סך ההוצאות של הרכישות האלה יעלו על הסכום שיגבה ממך החרט. כמו כן האחרון יבדוק לחצים אצלו על המתקן, מה שאתה לא תוכל לעשות והוא גם ישחיז את השסתום הסורר חזרה למידה הנכונה. האם השסתום ישן או שהשגת חדש? השסתומים ב- BSA מאד איכותיים וזהו גם ההסבר לאמינות, אבל יכול להיות שעם עשרות השנים המוט שלו התעקם. כאשר שיפצתי המנוע אצלי, דאגתי שגם המובילים וגם השסתומים יהיו חדשים. מוביל פגום או מוט שסתום עקום יגרמו גם הם לבריחת קומפרסיה והחגיגה תחזור על עצמה ושוב ישרף השסתום.

ראה שרטוטים מצורפים.

פורסם

אני לא הולך לעשות את העבודה

פשוט הבנתי מאתר אחר שזויות ההשחזה שונות מרכב מודרני

אז רציתי שרטוט להראות לחרט

ירחמאל יש לי שתי סוגים של קארבורונדום אחד גס והשני יותר עדין

אם אתה רוצה אני יתן לך

פורסם

נזכרתי: בהזדמנות שאתה מתעסק עם השסתומים, אולי כדאי לבקש מהחרט להחליף את תושבות השסתומים ולא ללטש; להחליף לסוג המסוגל לעבוד עם נטול עופרת.

ירחמיאל, ברשותך אני מוסיף את ההודעה שלך בשרשור שמחקתי בגלל הכפילות:

"בדרך כלל כן, אלא אם מצבו טוב. אם מורכב אטם מתכתי (נחושת), אז אתה פטור. הוא רב שימושי; תלהיט אותו עם מבער גז או כול אש גלויה אחרת עד שיהיה אדום ותן לו להצטנן חזרה בטמפרטורת החדר. זה יחזיר לו את הרכות. תקפיד לסגור הברגים לפי הסדר הנכון ובמומנט הנכון".

בני, מנהל הפורום

פורסם

ירחמאל למה אתה מתכוון לתושבות אני יודע יש מובילים אם לזה התכוונתה ואיפה אפשר להחליף אם אצל כל חרט

כאשר סוגרים ראש מנוע בכמה צריך לסגור

יש לי מפתח מומנט

פורסם

אני מקווה שאני לא מגלה פה בורות

אבל נראה לי שסה"כ צריך משחת שלייף + הפומפה הקטנה שמסובבת את הש"ס ולעשות התאמה ב 5 דקות תגידו לי אם אני טועה עשיתי את זה כבר כמה פעמים ויצא אטום פיקס

ליא

פורסם
ירחמאל למה אתה מתכוון לתושבות אני יודע יש מובילים אם לזה התכוונתה ואיפה אפשר להחליף אם אצל כל חרט תושבות אלו הן הצד הנגדי עליו נצמדים ונסגרים השסתומים, על הצילינדר.

כאשר סוגרים ראש מנוע בכמה צריך לסגור

יש לי מפתח מומנט

ראש אלומיניום: 15 ft lb

ראש ברזל: 25 ft lb

סדר סגירה: ראה קובץ מצורף.

פורסם

בקשר לתושבות כל הצילנדר זה יחידה אחת או שאני טועה ואם לא איך אפשר לפרק

אם יש איזו שרטוט

מחר אני יפרק את הראש מנוע ויבדוק

אני מחר נוסע לביז ביז כדי לקנות אטם ראש

ביז ביז אומר שיש אטם משופר אם כדי לקנות או את הרגיל

פורסם
בקשר לתושבות כל הצילנדר זה יחידה אחת או שאני טועה ואם לא איך אפשר לפרק

אם יש איזו שרטוט זאת עבודה לחרט. הוא משתיל תושבות מפלדה מיוחדת, קשה.

מחר אני יפרק את הראש מנוע ויבדוק

אני מחר נוסע לביז ביז כדי לקנות אטם ראש

ביז ביז אומר שיש אטם משופר אם כדי לקנות או את הרגיל

למה הכוונה "משופר"? אין לי מושג. דרך אגב, מבלי להכנס לך לענינים לכיס ולזמן שלך, בכסף ובזמן שאתה משקיע בנסיעה לתל אביב, היית קונה מחו"ל סט אטמים לכול המנוע באותו סכום או פחות וזה היה מגיע אליך בדואר, ישירות הביתה. הדברים האלו היום יחסית זולים והרבה פעמים שווים את ההשקעה.
  • תוכן חדש...