Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורלה או סיריון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת קורלה 2007 מול סיריון 2010-11, הרכב משמש זוג צעיר סטודנטים,

לנסיעות עירניות בעיקר נסיעה של 1500KM בערך בחודש,

הדבר החשוב זה אמינות וצריכת דלק על מה ממליצים העם ההפרש בצריכת הדלק ובטיפולים

משמעותי או שסדר גודל אותו העלויות.

פורסם

הקורולה בת 9 וגם אם על הנייר היא מאוד אמינה כנראה שהיא תראה יותר מוסך מהסיריון (אם כי תמיד יש מציאות עם ק"מ נמוך).

לטעמי,הסיריון מספיקה לזוג ללא ילדים ואפילו עם ילד אחד או שניים היא בהחלט סבירה ולפחות מבחינת צריכת הדלק היא עדיפה בהרבה על הקורולה.

צריכת דלק ממוצעת אופטימית בקורולה 1:10 בסיריון 1:12 ואולי אף טוב יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מניסיון צריכת הדלק תהיה דומה (כ-1/12 ק"מ לליטר) לשימושים שהזכרת הסיריון תתאים יותר כי היא יותר חדשה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב (ולפחות מנסיוני) שהסיריון תהיה יותר חסכונית (בערך 10%),

וץזה דם יותר הגיוני ללכת על הסיריון היא מתאימה לדרישות שלכם יותר קל למצוא חניה איתה...

פורסם

הייתי דיי נעול על סיריון ואתמול ראיתי פיאט פונטו ספייס שנת 2006 גיר רציף עם 79אלף קמ

במחיר די טוב לי האם הרכב הזה בכללי מפגין אמינות כמו הסיריון או עדיף לא להתקרב

פורסם

אני חושב שאתה קצת מתפזר..איך הגעת מסיריון 2011 לפונטו 2006? לא הייתי משווה רכב בן 10 מאותה הקטגוריה..מבחינת אמינות לרכב בן 10 יש יותר סיכוי לתקלות מאשר רכב בן 5-6.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כן רק שסיריון עולה בשנה הזאת בסביבות 30k והפונטו 11kואני לא נוסע הרבה השאלה עם הפס כללי יש לרכב בעיות או שאמין ומשאיר לי המון עודף לעד שנסיים את הלימודים ונתקדם למשהו אחר

פורסם

אם אתה מחפש יותר שקט נפשי ואמינות ברכב החדש יש לך יותר סיכוי למצוא אותו(תלוי בפועל גם במצב כן? רכב בן 5 עם 400 אלף קילומטר בהשכרה וטיפול פעם ב80 אלף קילומטר כנראה יהיה בעייתי יותר מאחד בן 10 שטופל כמו שעון ננהג רגוע ועשה 80 אלף קילומטר) - אתה צריך למצוא לדעתי משהו באמצע.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...