Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה ורסו מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה ורסו מהשכרה שנת 2014 למנינם עשתה 90 אלף ק"מ

מציעים לי אותה בטרייד מול לנסר 2007 יד3 155אלףק"מ ועוד 75 אלף ש"ח

ב ראיתי באתר אצלכם באחת ההודעות שיש הבדל באחוזים מהשכרה של טויוטה האם זה נכון?

פורסם

מבלי להכנס לעניין טיב הרכישה רכב מהשכרה, עם 90 אלף קילומטרים בפחות מ 3 שנים, אני חושב שההצעה שקיבלת הגיונית מאוד והוגנת יחסית.

הרכב שלך שווה בשוק 15 אלף שקלים גג. ורסו 2015 מהשכרה שווה כ 85 אלף, לא פחות מזה. הרווח של טרייד אין המעסקה איתך מינימלי.

אין מחירון נפרד לטויוטה וורסו. זה רכב יחסית סחיר, ולכן הוא נמכר לפי מחירון יצחק לוי ( משוקלל ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי עדיף להוסיף את הכמה אלפים ולקנות אותו דבר רק מפרטי, הבדל עצום, אולי לא תרגיש עכשיו אבל כשהאוטו יתחיל להזדקן יהיה הבדל.

אגב למה דווקא ורסו? חבר שלי קנה פריוס פלוס 14 בפחות מ 95

פורסם

כדי לדעת האם ההצעה משתלמת או לא, צריך לדעת בכמה נמכרת לאנסר כמו שלך בשוק החופשי (נגיד מחירון רשמי מינוס 40%) ובכמה נמכרת ורסו מהסוג הנ"ל כשאתה מגיע עם מזומן ולא עם טרייד אין - זה כנראה כמה אלפים טובים מתחת למה שמציעים לך.

עכשיו, סתם לדוגמא - אם אתה יכול לרכוש את הורסו ב-80 אלף ש"ח מזומן, ובפועל מוכרים לך אותה ב-85K וכאילו מזכים אותך ב-10K עבור הלאנסר - יוצא שאתה מקבל עליה בסה"כ 5K...תמורה עלובה למדי.

לכן - בד"כ אני מציע לאנשים לחתוך את עמלת המתווך הכבדה - למכור במחיר נמוך ובמהירות שיא את המכונית שלהם - ולאחר מכן להגיע לסוכנות הרכב שבה הם רוצים לרכוש את המכונית ולהוריד את המחיר למקסימום.

הרווח שנשאר בכיס בצורה כזה נע בין 5-10K, שזה המון כסף. אני הרווחתי עכשיו 15K יותר ממה שהציעו לי בעסקת טרייד אין - ימבה כסף בשביל ממש התעסקות מינימלית. אין מצב שהזמן שלך שווה כ"כ הרבה כסף.

פורסם

אין דבר כזה וורסו 2014 ב 80 אלף שקלים, האמת שגם ב 85 אין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

על ורסו כזאת מליסינג מבקשים 95K מחיר המחירון (מפרטי) די הזוי ועומד על 109500 ש"ח.

אבי בזל - נסיתי לבדוק את השוק לפני שהצעת לחפש מפרטי? מי ימכור את הרכב שלו, אתה?

פריוס פלוס 2014 ב-95K עם פחות מ-150K קילומטר לא סביר שימצא.

לפני שמפריחים המלצות - כדאי לבדוק את העובדות.

שורה תחתונה - העסקה המוצעת סבירה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

ניסיתי לבדוק לפני שהמלצתי, הוא יכול למצוא בקצת יותר מ 90, אם את שלו הוא מוכר לבד, [לא התכוונתי דווקא פרטי ממש גם מליסינג נהג יחיד -לפעמים כמו פרטי]

תוכל לבדוק גם ביד 2,

ולגבי הפריוס פלוס מדובר ב 140 אלף ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי אבי בזל
.
פורסם
לדעתי עדיף להוסיף את הכמה אלפים ולקנות אותו דבר רק מפרטי, הבדל עצום, אולי לא תרגיש עכשיו אבל כשהאוטו יתחיל להזדקן יהיה הבדל.

אגב למה דווקא ורסו? חבר שלי קנה פריוס פלוס 14 בפחות מ 95

אין מה להשוות בין הפריוס+ לוורסו. הפריוס ממש עגלה ביחס לוורסו והרבה יותר צפוף.

(לי יש וורסו ולשכן שלי היה פריוס+ והשוונו)

• תוכן חדש...