Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברנו קליאו (1.2)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש את ה0.9 ידני אך אפעם לא חשתי במחסור בכוח ההפך מפתיע כמה הרכב זריז ונותן תחושה ספורטיבית למרות שהוא לא .

על העיצוב אין מה לדבר רמה מעל המתחרות פנים וחוץ נכון יש פלסטיקה ונראה קצת מצועצע אבל אפשר להתחבר. הכל בטעם טוב.

אני עם הרכב שנה ועדיין נהנה לדפוק מבט אחורה בעזיבה

והאופציה של המפתח החכם פשוט כל כך כיפית למרות שלפעמיים יוצר מבוכה ששוכחים את המפתח בבית בכיס של המכנס כי אין צורך אמיתי להוציא אותו מה שמוכיח כמה שזה יותר מגימיק.

אני גם אפעם לא חשבתי שאני אקנה איזו צרפתיה ובטח שבתכנון המקורי היתה 159 אבל מרוצה מהבחירה והאלפא תגיע בהמשך אולי בצורת הגולייה:-P

פורסם
תתחדש, לטעמי הפלסטיקה בתוך הרכב מצועצעת יותר מדי...

רכשת אותה בלי מובילאיי?, או שזה רק נראה ככה?

מובילאיי?המערכת להתרעה על סטייה מנתיב?

פורסם
לי יש את ה0.9 ידני אך אפעם לא חשתי במחסור בכוח ההפך מפתיע כמה הרכב זריז ונותן תחושה ספורטיבית למרות שהוא לא .

על העיצוב אין מה לדבר רמה מעל המתחרות פנים וחוץ נכון יש פלסטיקה ונראה קצת מצועצע אבל אפשר להתחבר. הכל בטעם טוב.

אני עם הרכב שנה ועדיין נהנה לדפוק מבט אחורה בעזיבה

והאופציה של המפתח החכם פשוט כל כך כיפית למרות שלפעמיים יוצר מבוכה ששוכחים את המפתח בבית בכיס של המכנס כי אין צורך אמיתי להוציא אותו מה שמוכיח כמה שזה יותר מגימיק.

אני גם אפעם לא חשבתי שאני אקנה איזו צרפתיה ובטח שבתכנון המקורי היתה 159 אבל מרוצה מהבחירה והאלפא תגיע בהמשך אולי בצורת הגולייה:-P

מעניין אותי איך מ-159 עוברים לרנו :)

במיוחד ה-0.9 ליטר

פורסם
מובילאיי?המערכת להתרעה על סטייה מנתיב?

סוג של, אצלך זה מגיע עם מערכת מקורית של היצרן, מובילאי זה כביכול משהו דומה רק ישראלי.

פורסם

במיוחד ה-0.9 ליטר

כשהביטוח דורש 32 אלף בaig:roll: והמחיר הכי טוב שהצלחתי להוציא אצל סוכן פרטי זה 12 אלף (ללא עבר ביטוחי)והכלה בת 5 ומפונקת אז צריך לדעת לרדת מהעץ :-D

ודרך אגב אל תזלזל ב0.9 ידנית היא תפתיע אותך לטובה.

פורסם

חס וחלילה לא מזלזל.

מוזר שאתה טוען על ביטוח שכזה.

מחברים ומכרים שמבטחים אלפות, זה אפילו לא קרוב לרבע מהמחיר הזה (32 אלף). גם לא 12.

תנסה בשאר החברות והסוכנים...

יש סיכוי שאתה נהר צעיר (ואולי גם חדש?) ולכן המחיר כל כך גבוה?

בזמנו כשהייית נהג צעיר הציעו לי 6.5 על ג'ולייטה

פורסם

חסרונות:

* מרווח במושב האחורי כמעט לא קיים ומבורים לא נוח להם לשבת אמחור

* 1.2 ליטר בלבד, מרגיש קצת קטן לא? למרות הטורבו

* משהו במכסה מנוע (מתחת למכסה) מרגיש לי קצת זול....

* הפלסטיקה בפנים מעט מצועצעת, משהו שהתרגלתי אליו ואהבתי אותו רק לאחר הרכישה

תתחדש

למה 1.2 טורבו זה חיסרון ?

פורסם

במיוחד ה-0.9 ליטר

כשהאוטו המה זה מפואר והמה זה מתנהג מתאמץ בכח לרושש אותך, אתה גם תרד לדייהטסו 1.3 אוטומט, רק כדי להציל את עצמך מפשיטת רגל.

לקליאו יש יתרון אחד (בעצם כמה יתרונות) עצום על האלפא - זה חדש ובאחריות. וגם הביטוח והטיפולים משמעותית יותר זולים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
חס וחלילה לא מזלזל.

מוזר שאתה טוען על ביטוח שכזה.

מחברים ומכרים שמבטחים אלפות, זה אפילו לא קרוב לרבע מהמחיר הזה (32 אלף). גם לא 12.

תנסה בשאר החברות והסוכנים...

יש סיכוי שאתה נהר צעיר (ואולי גם חדש?) ולכן המחיר כל כך גבוה?

בזמנו כשהייית נהג צעיר הציעו לי 6.5 על ג'ולייטה

יש לי רישיון 4שנים אבל היתי בצבא ולא היה אוטו במשפחה אז יצא שאין לי עבר ביטוחי אני צעיר לא חדש.

ניסתי אצל סוכנים מהפורום של אלפא לא נחל הצלחה

דרך אגב היןם על הקליאו אני משלם 6500 וזה גם אני הוצאתי במזל אני עוד צריך להגיד להם תודה:roll: בדיוק חידשתי את הביטוח לא מזמן אחרי שנה ביטוח ללא תביעות דרשתי הורדה במחיר והנציגה אומרת "שקל לא נוריד לך אתה משלם 2000 מתחת לשאר המתחרים" עשיתי שרירים ואמרתי לה טוב אני אחפש מחיר יותר טוב בחברה אחרת ואם אכן המחיר שלכם הכי זול אז אני אחזור ואכן גם אחרי שנה המחירים הם 8000 וצפונה לצערי נדפקתי 3 שנים או שאני אשלם ביוקר כדי להנות מרכבים מיוחדים.

עריכה אחרונה על ידי Moshe.g
פורסם

תתחדש! נהגתי בה (בדיוק באותו דגם) ואכן לא חסר כוח ביחס לסגמנט. אישית אני פחות מתחבר לעיצוב המנופח מכל הכיוונים אבל כל היצרניות כמעט הולכות לכיוון הזה. מעניינת אותי איכות ההרכבה ושרידות הפלסטיקים בפנים הרכב לאורך זמן, אשמח אם תעדכן בהמשך.

פורסם
לדעתי הצבע הכי יפה לקילאו,לאבא שלי יש את הסטיישן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה חייב שרשור בפני עצמו.

יש לי חולשה לא מוסברת לסטיישנים, ולדעתי קליאו בגרסת סטיישן נראה ממש ממש טוב. חבל שאין איזו גרסה חמימה שלו.

פורסם

שבוע הבא אני אפרסם סיכום שנה שלה 8)

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש! נהגתי בה (בדיוק באותו דגם) ואכן לא חסר כוח ביחס לסגמנט. אישית אני פחות מתחבר לעיצוב המנופח מכל הכיוונים אבל כל היצרניות כמעט הולכות לכיוון הזה. מעניינת אותי איכות ההרכבה ושרידות הפלסטיקים בפנים הרכב לאורך זמן, אשמח אם תעדכן בהמשך.

בינתיים עוד לא עבר שבוע כך שאני לא יכול להגיד כלום

יכול להגיד שכשנפלתי לתוך בור קטן בכביש שמעתי איזה שהוא רעש מאיזו פלסטיקה באזור הבגאז'

משער שאיכות ההרבה לא בשמיים אבל מצד שני - לא קניתי אלפא, וולוו, הונדה, גולף ולא שום דבר שקרוב לזה (לא שהם באותה קטגוריה כן?) כך שאני לא יכול להתלונן...

• תוכן חדש...