Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, בימים הקרובים כנראה שאקנה רכב חדש, שיהיה רכב האישי הראשון שלי.

מדובר באלפא רומיאו מיטו שחורה (תמונות בימים הקרובים) ואני מעוניין לשמור עליה נקייה ככל האפשר במסגרת הזמן הנתון לי :?.

אני מדגיש שכרגע אני פשוט רוצה לשמור על הרכב נקי ובוהק ברמת ההשקעה של כשעתיים פעם בשבוע לכל היותר.

קראתי הרבה מאוד מדריכים ודיונים בפורום ויש לי סדר פעולות בסיסי בראש של מה צריך לעשות בנוגע לשטיפה החיצונית.

מה שאני מבולבל לגביו זה עגלת הקניות הראשונה שלי.

אני מעדיף לקנות הכל מ Autostore כדי שהכל יגיע בזריזות עם שליח ממקום אחד, ולא להתחיל לפזר הזמנות מכמה מקומות.

התקציב לא מוגדר, אני מחפש הכי הרבה Value for money ולא רוצה להוציא על העניין יותר מכמה מאות שקלים.

אשמח גם אם תעירו במידה ואחד המוצרים לא משתלמים בצורה מובהקת או משהו דומה.

כרגע יש לי בעגלה:

• כפפת מיקרופייבר SM Arnold
  • נוזל הברקה סופי SONAX Xtreme
  • מגבת וופל לייבוש Chemical Guys Waffle

סה"כ כרגע ₪153.00

מה אני צריך:

• מברשת לחישוקים - אני רואה שהמחירים נעים החל מכמה עשרות שקלים בודדים ועד מאות שקלים,האם למישהו יש המלצה למברשת ספציפית במחיר הגיוני שתעשה את העבודה (אם אפשר למשהו שקיים במלאי של אוטוסטור)?
  • שמפו

האם באמת צריך את ה Grit Guard? ראיתי הרבה שטוענים שזה לא עוזר בכלום... כמו כן אין מנוס מלקפוץ להום סנטר לקנות שני דליים שאת זה אין באוטוסנטר עד כמה שיכולתי למצוא.

כמו כן אני מתלבט האם לנסות כבר על הפעם הראשונה ליישם וואקס (אני אצפה בכמה סרטונים בסופש ואחליט אם זה נראה לי מסובך מדי).

כמו כן אנצל את המעמד לשאלה נוספת:

אני מעוניין לשים את הרכב לטיפול דיטיילינג ראשון ברגע שאקבל אותו, סוג של יישור קו, ומשם אשמור עליו נקי בעצמי.

כמה אמור לעלות +- טיפול שכזה בהנחה שמצב הרכב סביר (לא מטונף אבל גם לא מבריק)?

אשמח להמלצות :)

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

עלות טיפול דיטיילינג תלוי בכמה דברים:

• רמת הפיניש שתרצה להגיע.
  • מצב צבע הרכב.
  • ישום ציפוי/אוטם לרכב.

עלות תדע רק לאחר בחינה של הרכב על ידי דיטיילר (ממליץ על שלומי אדרת)

שמפו:

האם אתה מתכוון לישם הגנות/ווקס? אם כן עלייך לקנות שמפו שלא יפגע בהם כגון:

MR PINK, HONEYDEW, SONAX

אם לא, citrus של CG מעולה.

מברשת לג'אנטים:

תלוי בסוג הג'אנט ובמבנה אני מאוד אוהב את ה EZ DETAIL אך היא יקרה, וגם מאוד מלכלכת.

ממליץ לך על מברשת קטנה כמו מכחול (רק קצת יותר עבה) לעבור על המקומות הבעייתים, בנתיים תקנה לך מגבות מיקורפייבר זולות לניקוי הגאנט.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מצטרף להמלצה על המברשת של EZ Detail, יש לי את הגדולה, נכון... היא יקרה אבל שווה כל שקל

לגבי הדליים למה אתה אומר שאין באוטוסטור? דלי CG, אתה יכול לקנות עבורו מכסה גם שהופך אותו לכסא (ממש נוח שמנקים את הג׳נטים)

מסכים לגבי Grit Guard רגיל שלא עובד הכי טוב בעולם... אני כן ממליץ על ה-Cyclon שהוא ממש טוב, יש בו סוג של קונוסים שמונעים מהלכלוך לעלות שוב למעלה, אתה לא מבין כמה לכלוך אני רואה שהצטבר למטה ולא עולה למעלה, מוצר חובה.

לגבי ווקס, ממש לא מסובך ליישם, מורחים, ממתינים ומנגבים... יש לי ווקס של CG למכירה במחיר לא רע אם אתה מעוניין.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

טוב חברים, החלטתי לפתוח את הארנק קצת יותר מכוון שבאמת מדובר בהשקעה חד פעמית לחלק מהדברים.

הוספתי את המברשת המומלצת ואת ה Cyclon - אבל לא נשמע לי הגיוני לשלם 80₪ על דלי פשוט, נראה לי שבקטע הזה אלך פשוט עם ה Cyclon ואראה לאיזה דלי הוא נכנס בהום סנטר או משהו דומה.

לאור תגובתכם וכמה סרטונים ביוטיוב אני רואה שזה לא מסובך מדי ליישם וואקס, אז נראה לי שאלך גם על זה.

לכמה וואקסים מספיק בד"כ בקבוקון שקונים?

אני רואה שהשמפו של CG יקר פי יותר מ 5 מהשמפו של SONAX לדוגמה, מדוע? האם יש הבדל גדול באיכות?

כמו כן אשמח להמלצה לוואקס קל ליישום וגם עם מה מיישמים אותו? סתם מגבת? צריך ספוג מיוחד? כי ראיתי באוטוסונטר כל מני ספוגי יישום וואקס...

@יעקב איפה אתם יושבים והאם יש משלוחים?

פורסם

מבחינת ווקס אני אישית משתמש בcollinite 845, הישום לא בעייתי והוא נותן ברק מעולה אבל אסור לתת לו להתייבש על הפח, והוא עולה 110~ שקל כולל משלוח והוא יספיק לך לבערך 10 ישומים.

פורסם

לוגו חדש-דיטייל&#1.jpg

טוב חברים, החלטתי לפתוח את הארנק קצת יותר מכוון שבאמת מדובר בהשקעה חד פעמית לחלק מהדברים.

הוספתי את המברשת המומלצת ואת ה Cyclon - אבל לא נשמע לי הגיוני לשלם 80₪ על דלי פשוט, נראה לי שבקטע הזה אלך פשוט עם ה Cyclon ואראה לאיזה דלי הוא נכנס בהום סנטר או משהו דומה.

פ"ת ר"ח צבי ברגמן 16 סגולה 0544257236

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

לאור תגובתכם וכמה סרטונים ביוטיוב אני רואה שזה לא מסובך מדי ליישם וואקס, אז נראה לי שאלך גם על זה.

לכמה וואקסים מספיק בד"כ בקבוקון שקונים?

אני רואה שהשמפו של CG יקר פי יותר מ 5 מהשמפו של SONAX לדוגמה, מדוע? האם יש הבדל גדול באיכות?

כמו כן אשמח להמלצה לוואקס קל ליישום וגם עם מה מיישמים אותו? סתם מגבת? צריך ספוג מיוחד? כי ראיתי באוטוסונטר כל מני ספוגי יישום וואקס...

@יעקב איפה אתם יושבים והאם יש משלוחים?

פורסם

לוסי, אם רכב חדש מהיצרן "00"

אז בדרך כלל פוליש עדין יסדר את הרוב ולא אמור לעלות ממש יקר, הבעיה האחרת שהצבע היינו שחור(אם אינו מטאלי אז עוד יותר בעייתי מבחינת סימנים שרואים עליו).

על צבע רכב כזה באמת ישום ציפוי יכול להועיל(לברק ושמירה על אורך החיים שלו)

כמו כן ציפוי יעשה את השטיפות קלות יותר בדרך כלל ולא תצתרך לשבור יותר מידי את הראש על הסבון(נטרלי/אגרסיבי וכו'),רק לשטוף נכון והכל יראה מעולה.

אור סיטרוס עובר יפה מאוד גם על אוטמים, צריך לדעת פשוט לדלל לפי כמות המים שאתה שם בדלי(אני משתמש בסיטרוס על בסיס קבוע, בינתיים אין כל בעיה עם האותם-PL)

פורסם (נערך)

טוב חברים, למדתי קצת יותר את הנושא.

הרכב שחור, האם עדיף וואקס או אוטם? והמלצה לאחד מהם תתקבל בברכה.

אני מעוניין לקנות סונאקס אקסטרים לינוקי החישוקים. הבעיה:

יש שם הרבה מוצרים שקוראים להם סונאקס אקסטרים ואני לא יודע איזה מהם אני צריך

בנוסף למה שיש בתמונות אני קונה מחבר פורום: מגבת אובר

בנוסף אני צריך וואקס פשוט שקל ליישום לבד למתחילים.

מקווה שזה יהיה מספיק בשביל להתחיל, אולי בשלב כלשהו אקנה גרניק (כרגע מנסה לשכנע את האשה שזה גם טוב לניקוי הבית באופן כללי :-D).

* החלפתי את המברשת למשהו זול יותר, אולי משהו זול יעשה את העבודה כמו שצריך. אתחיל להשתמש ואחליט.

DBC4l84.png

הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

אני לא רואה את התמונה(חסימות אינטרנט בעבודה :\ ) בכל אופן החומר לחישוקים של סונקס(אין לי מושג בכמה אתה קונה אותו) הייתי עושה חושבים בתור אופציה על IRONX שישמש אותך לעוד דברים(ניקוי באזור הניקלים או אפילו תחליף לפלסטלינה).

ווקס אוטם קל מאוד לשימוש זה מנזרנה PL(אוטם) או CL(ווקס) או קולינט 845, מאוד קלים לישום וקשה לפקשש איתם.

פורסם

תוסיף IRONX שעולה סביבות ה100 שקל ואם אתה רוצה חומר קטלני לצמיגים/עור/פלסטיקה אז תוסיף גם PREL של CARPRO שעולה 70 שקל ואז אתה סוגר פינות לכל הרכב

• תוכן חדש...