Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקיי, מצאתי את ה IronX, זו אופציה ראשונה (מעט יקרה לעומת המתחרים).

החברה באוטוסטור המליצו לי על "מנקה חישוקים Meguiar's Hot Rims" שדי זול (50₪ ל 710 מ"ל), מה דעתכם עליו?

בנוסף קיבלתי המלצה על שול W6+ כשילוב של אוטם וואקס ביחד...

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

השאלה מה אתה מחפש, הIRONX משמש לא רק לחישוק, אלה יכול להיות תחליף לא רע לביצוע פלסטלינה וניקוי אזורים שקשה להגיע אליהם, לגבי השולס אני לא מכיר אותו אבל PL+BSD עושה תוצאה סופית יפה מאוד בתנאי שצבע הרכב מאפשר זאת

פורסם

א. רכב נקי כמה שיותר(כלומר מומלץ שיעבור שטיפה עם הסרה של משקעים והגנות קודמות, לכן אמרתי לך לגבי הIRONX שעושה את העבודה קלה מאוד)

*אחרי

ב.מריחה על פח קר בצל תוך שימוש בפד נוח שלא ספוג המון חומר(לא פד סיני צהוב אלה משהו של חברה נורמלית עם עדיפות למיקרו פייבר),מעבר על הפאנלים בתנוע מעגלית או מעבר על כל הפאנל אופקית ואז אנכית על מנת לכסות את כולו ולא לפספס אזורים.

*ניתן לרסס מעט QD על הפד שיספג פחות חומר(בדומה לONR), כמו כן ניתן להעזר בשפריצר עם מים ולתת שפריצים בהתאם לגודל הפאנל על מנת להקל על המעברים ולזרז מעט את קצב העבודה.

ג.המתנה על הפח של 15ד'-30ד'

ד.שימוש במגבת טובה שלא נושרת לך בדרך(מגבות חדשות מומלץ שתעשה להן כביסה ידנית קלה אחת לפני שימוש).

אם יש לך עוד שאלות, אני תמיד כאןXD

פורסם (נערך)

יש יש בהחלט :-D

המלצות על פד ומגבת לתהליך מריחת האיטום יתקבלו בברכה.

גם קישור לסרטון כלשהו שמדגים את התהליך בכלל יהיה טוב.

כל התוצאות הראשונות ביוטיוב זה דברים מסחריים של החברות השונות באורך 2 דק' שלא מאוד מועיל...

פורסם (נערך)

מצוין תודה רבה.

בינתיים הוספתי מטלית מיקרו פייבר פשוטה של CG מאוטוסטור כי אני מניח שלמשלוח מאיביי יקח הרבה זמן להגיע ו 25 שקלים זה לא הרבה מדי, ובמקביל אזמין את המגבות שקישרת.

אני יודע שהרכב עבר פלסטלינה השבוע, זאת אומרת שהפלסטלינה הורידה את כל ההגנות שהיו לפני?

פורסם

לא חובה, אני לא יודע מי ביצע את העבודה וכו'. בכל אופן תקנה בקבוק כוהל(IPA) מביוטיקר (15 ש"ח נראה לי) ותדלל ביחס 1:3 (על כמות אחת של כוהל 3 חתיכות מים).

תעבור על כל הרכב ולאחר מכן תישם אוטם, BSD תישם לאחר השטיפה השבועית(יותר כל ועוזר לך גם ליבש את הרכב)

• תוכן חדש...