Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייח קטן בתקציב 2500 - 3000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבוס של אשתי, טכנופוב מובהק, החליט שהגיע זמנו של המחשב השולחני שלו [7 שנים...]

המחשב יריץ בעיקר תוכנות משרדיות [אופיס למיניו, רווחית / חשבשבת, כאלה]

הוא שאל אותי על מחשבי All in one, כי לא בא לו טוב בעין כל הכבלים וכו'

שמעתי שיש גם מחשבים בעלי מארז מוקטן היושב על השולחן, כשהמסך עליהם או לצידם.

אז אשמח להמלצות למפרט בסיסי אבל ראוי שיסחב כמה שנים טובות, ואם צצים לכם גם המבצים במסגרת יום ששי השחור, אז בכלל זה טוב

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

יש לאינטל את ה nuc, משהו בגודל של 2 קופסאות סיגריות. יכול לשבת גם על המסך מאחור אם יש לו אפשרות לתליה (vesa).

חושב שזה סביב ה 1500 ל i5 לפני זכרונות ו ssd, כנראה שאפשר לסגור הכל ב 2500 די בקלות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ל-Lenovo יש מחשבי SFF.

הדבר הזה קומפקטי מאד, אבל לא חוסך כבלים. כדי להמנע מהם עדיף AIO (עם עכבר ומקלדת אלחוטיים) או נייד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי כבר שנה מחשב all in one של לנובו - עושה את העבודה, מגיע עם עכבר ומקלדת אלחוטיים מקוריים ומסך גדול ואיכותי. המחשב שקט מאוד.

http://www.espir.co.il/pl_product~DS-1014-F0BY002FIV~23~106.htm

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר בתקציב שציינת להתחדש במחשב INTEL NUC / GIGABYTE BRIX (הבריקס של גיגהבייט כבר זמין עם מעבדי אינטל דור 7 וחיבורי USB TYPE C) עם מעבדי I3/5/7, עם מגוון קונפיגורציות אפשריות כולל אפשרות ל2 כוננים קשיחים (אחד SSD + מכאני בנפח 1TB לאחסון למשל), עם תמיכה עד 32GB זכרון DDR4, עם מגוון כניסות ויציאות, חיבור BT + WIFI, אפשרות התקנה על מסך מחשב ועוד.

לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=6081#ov

בתקציב עד 3K למצוא דגם עם מסך 24" למשל קשה עד בלתי אפשרי למצוא עם חומרה ממש מעניינת. אלא אם אתה מתפשר בגודל מסך. ואם יש כבר מסך חבל על הכסף, אפשר לשדך לו את הנייח הקטן מלמעלה.

גילוי נאות: אני בעל מעבדת מחשבים, משווק את המכשירים האלה ויכול לספק בכל קונפיגורציה אפשרית קיימת.

בעל מכשיר כזה עם מעבד celeron המחובר לטלוויזיה בסלון למטרות "גלישה באינטרנט"

מכרתי מכשירים כאלה להרבה לקוחות ועד כה מלבד זוג לקוחות מאד מבוגר שהיה לו בעיה תפיסתית עם המכשיר, כולם מרוצים!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה על התגובות המושקעות

ארז, נראה לי אצור איתך קשר בשבוע הבא לדון על האופציות השונות שהעלת

אגב, אמנם יש לו מסך, אבל קטן וישן [נראה לי 17''], אז אני מאמין שגם מסך יידרש

עוד אגב, זה לא אובר קיל להזכיר בכלל מעבד I7 או I5 בהתחשב בשימושים שלו?

אני חשבתי שאפילו I3 זה יותר מדי, אבל באמת לא כדאי לרדת לפחות מזה.

כמובן שSSD זה מצרך חובה לדעתי במחשב מודרני

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רכשתי לאחרונה מחשב Intel NUC עבור סבי, מכיוון שאזור המחשב והשולחן מאוד מצומצם (כ-60 ס"מ אורך שולחן, בלי מקום מספיק לנייח בגודל מלא).

בתקציב שלך נכנס אחד עם מפרט מעולה ואפילו עם לא מעט עודף (שיכול ללכת על ציוד היקפי נוסף אם נדרש).

אפשר לצמצם מעט את הכבילה אם משתמשים בעכבר ומקלדת אלחוטיים, אך כמובן שיש צורך בשאר הכבלים השונים (מסך, רמקולים, מדפסת וכו').

המפרט שנרכש הוא I3, 120GB SSD, 8GB RAM, לטעמי מספיק לרוב הפעולות הדרושות (אינטרנט במספר טאבים, עורך תמלילים). כמובן שזו לא מכונת משחקים משומנת, אבל לביצועים משרדיים- מספיק בהחלט.

היתרון הגדול הוא בממדים הקטנים, ממש בגודל קופסה קטנה, אפשר לשים גם על השולחן עצמו היכן שנמצא המסך. וכן הגישה לרכיבים השונים היא לא קשה, ארבעה ברגים והכל פתוח לרווחה (שדרוג זיכרונות, החלפת כונן, ניקוי אבק).

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

חשבשבת זה דגל אדום.

בגירסת ה-DOS שלה (שרבים וטובים עדיין עובדים איתה), דרוש מחשב שיש לו דרייברים ל-XP (למרות שאפשרי לעבוד ב-XP MODE ב-7), בעל ממשק מקבילי עבור הדונגל (המתאמים ל-USB בדר"כ לא עובדים), ומדפסת עם עברית צרובה.

לפני הכל, יש לבדוק את עניין החשבשבת והרווחית.

התוכנה המחורבנת הזאת עדיין באה לי בסיוטים.

מעבר לזה, כל מחשב יתאים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
  • תוכן חדש...