Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניין שלי אני רוצה להזמין רפידות בלם לרכב.

הפער מגיע לבערך 50% לחלפים מקוריים / OEM לעומת הארץ.

איזה חלפים עוברים חלק ואילו נתקעים או דורשים אישורים של "לוותר על הרעיון"?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

גש לאתר של משרד התחבורה, כנס לסחר ייבוא וייצור חלקי חילוף.

רק שתדע, חלקים בטיחותיים נעצרים במכס, תצטרך אישורים מכל העולם, ממוסך מורשה+אישור תחבורה וכן הלאה, טרטור מעצבן.

בנוסף, יש מיסים ומע"מ ועוד שטויות שפינקו אותנו בזה.

אני הזמנתי שתי תושבות מנוע מקוריות מיפן בפחות מ500 שקל , לקחו לי בארץ 320 שקל. זה נשלח דרך EMS , והיה תקוע במכס 7 ימים ככה שהמשלוח EMS לקח כמעט שבועיים מאז שיצא מיפן.

יש פריטים שהם שחרור מהיר שהמכס משחרר אותם ויש חלקים בטיחותיים כמו שהסברתי לך.

פורסם

חבל לך על הזמן, איבזרים בטיחותיים כמו הגה, רפידות בלם וכיוצא בזה מצריכים אישור משרד תחבורה וטוב מאוד שכך. כריות אוויר לא ניתן לייבא בכלל לפי שידוע לי. הישראלים ידועים בקומבינות ולכן ישנה ביררוקרטיה רבה בנושא בטיחות. על מנת לקבל אישור לכזה חלק אתה צריך אישור ממוסך יבואן שבו הוא מצהיר שהחלק נועד לרכב שלך, מתאים לרכב שלך והוא , המוסך יהיה זה שירכיב לך אותו.

עכשיו זה הגיוני שמוסך כלשהוא ייתן לך כזה אישור בחינם? ממש לא. האם מוסך ייתן לך כזה אישור שהוא מודע לאחריות הגדולה המתפרשת מכך? כנראה שלא.

דברים אחרים כמו משאבות מים, רדיאטורים, מדחסים למזגן וכיוצא בזה אשר לא מערבים בטיחות של חיים ומוות עוברים ללא בעיה רק צריך להצהיר שזה מיועד לרכב שלך ולא יבוא מסחרי. זה מגיע לך עד לסניף הדואר הקרוב למקום מגורייך ואם צריך לשלם מיסים אתה משלם אותם בדואר.

בשום פנים ואופן לא לשלוח בדואר אקספרס או דרך חברת בלדרות כי אז יתווספו עמלות גבוהות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הזמנתי תושבות מנוע מקוריות ,כמה פעמים אף פעם לא יותר מאחת .לא שלמתי מכס . לפעמים שווה שלם קצת יותר ולהפריד משלוחים. בכ מקרה גם עם מכס יותר זול מהארץ.

פורסם

אני הזמנתי רפידות מחול בלי שום בעיה,כנראה שזה עניין של מזל,כעיקרון יש רשימה של חלפים לשחרור מהיר,לדעתי רפידות אכן ברשימה.

פורסם

תודה רבה על המידע.

אם המחיר מספיק אטרקטיבי ביחס לעובדה שמדובר על חלק מקורי בהחלט אשקול את הרכישה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
אני הזמנתי רפידות מחול בלי שום בעיה,כנראה שזה עניין של מזל,כעיקרון יש רשימה של חלפים לשחרור מהיר,לדעתי רפידות אכן ברשימה.

בהחלט לא!!לא ברשימה .http://img2.tapuz.co.il/forums/1_164577995.pdf

• תוכן חדש...