Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב יש לי פיזו 206 cc שנת 2002 , מנוע 1600 אוטומט , הרכב אצלי כבר 6 שנים , מחפש מוסך טוב ואמין שמתמחה בפיזו , כמובן לא מוסכים רשמיים .

ואם כבר אני מבקש עזרה לגבי מוסך , אני שוקל לחדש את כל הרכב , בגדול הוא במצב מכני טוב מאוד רק רוצה לתקן כל מה שצריך ולחדש מה שאפשר , ולעשות פחחות וצבע מלא על כל הרכב לשנות אותו לצבע פנינה , מה דעתכם ?

האם שווה את ההשקעה ?

השיקול השני זה לקנות רכב ב 80 אלף שקל שכמובן כל שנה יש ירידת ערך בין 10-15 אלף ואין לי חשק להוציא את הסכומים האלה .

פורסם

לפי דעתי אם אתה מתכוון להחזק את הרכב אצלך במשפחה אז תשקי בו כמה שיותר והוא ישרת אותך כמו שצריך, אם אתה מתתכוון למכור אותו אז למה להשקיע? שמור את הכסף לרכב הבא.

PEUGEOT 206XS

פורסם

פחות וצביעה מלאה של רכב יעלו לך כמה אלפי שקלים שלא יוחזרו אליך במכירת הרכב. אם את מתכוון להחזיק ברכב ולהנות ממנו, אתה יכול לעשות זאת ולהינות ממראה רכב מחודש. יש הבדל מהותי בעלת של החלפת צבע לצביעה מחדש בצבע (גוון) המקורי. לדעתי, עדיף להישאר עם המקור.

קניית רכב חדש היא עניין אחר לגמרי. האם אתה מחפש רכב בסגנון ה- 206CC?

אם אתה קונה ב- 80 אלף רכב בן שנתיים או שלוש, ירידת הערך שלו תהיה קטנה יותר.

פורסם

להערכתי לא תמצא פחח שיסכים לבצע עבודת/החלפת צבע כללי לרכב עם גג קשיח נפתח עקב המורכבות בדבר.

עבודה כזאת תגיע בכיף ל 5 ספרות.

seat leon 1.8 20v

פורסם

אם אתה מרמת גן אז גבע זה ממש קרוב אלייך.

שירות מעולה והרגשה ביתית בכל ביקור במוסך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם
להערכתי לא תמצא פחח שיסכים לבצע עבודת/החלפת צבע כללי לרכב עם גג קשיח נפתח עקב המורכבות בדבר.

עבודה כזאת תגיע בכיף ל 5 ספרות.

אלעד שרותי רכב בחולון ביצעו לא מזמן החלפת גוון ב206CC מכחול לשחור, ולדעתי התוצאה יצאה יפה מאוד.

לפותח השירשור, אם חולון מתאים לך, אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ויעוץ ללא תשלום.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

רשמו לך את כל המוסכים המומלצים, ועל מנת שיהיה לך נוח מצ"ב רשימה מסודרת:

מוסך אמ הדרך בתל אביב

אורן שירותי רכב בחולון

המוסך הירוק בפתח תקווה

שאפט

גבע

מוסך חיבה

בהצלחה

• תוכן חדש...