Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40-45 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אשמח לקבל ייעוץ לגבי רכישת רכב אמין חסכוני ושטיפוליו אינם יקרים (עד כמה שאפשר)

כיום יש לי הונדה סיוויק 2002 ואיני מעוניין יותר ברכב משפחתי גדול.

יש לציין שאני 1.90

הרעיונות שלי עלו בראש הם:

קיה פיקנטו

סיאט איביזה

מה דעתכם/המלצתכם ?

*אנא הגיבו רק במידה ויש לכם באמת ידע ולא מתוך השערות :)

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי roi7
פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

האיביזה תהיה משמעותיתזריזה יותר ומהנה יותר,מושבים נוחים לדעתי וצא מטען גדול יותר

כ 1/16 בבין עירוני.

הפיקנטו מבחינת הגיר אמינה יותר אך לא בטוח שיותר חיסכונית.

האיביזה למרות שגדולה יותר מאחור יחסית די צפופה ולכן מאחוריך יהיה צפוף לשבת,היא גם נחשבת לגניבה ולכן הביטוח יכול לעלות יותר אבל את זה אתה יכול לבדוק ב wobi

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ככה, מבחינת צריכת דלק האיביזה יותר טובה מהפיקנטו, מבחינת בטיחות אמינות ונוחות נסיעה אין ספק שהייתי הולך על הפיקנטו תוסיף לזה את ה7 שנות אחריות, לגבי מה שרשמו לך על הביטוח זה אני פחות יודע אבל כמו שהוא רשם אפשר לבדוק בWOBI ולראות את ההבדלים, בכל מקרה אני חושב שהכי נכן והגיוני מבחינתך יהיה לעשות נסיעת מבחן ולראות מה יותר נוח לך בנהיגה.

פורסם

המושבים של קיה היו נוחים לך יותר מאשר באיביזה?

פורסם

חברה שלי מחזיקה בקיה פיקנטו אוטומטית שנת 2014, ועברנו איתה כבר מעל 40K, הרכב מציג אמינות מופתית, הגיר מאוד נעים לנסיעה ( הרבה יותר מבאיביזה, נגיע לזה) הרכב נוח על הכביש, קטנציק , מבחינת מקום מאחורה, תוכל להכניס 2 ילדים מאחורה בכיף להכניס מעל מתחיל תלונות על כך שצפוף.

צריכת דלק נעה בין 12-14 ק"מ לליטר. בדרך כלל בנסיעות בין אירוניות אפשר לעבור בקצת את ה 14.

צריכת דלק על הפנים לרכב מיני לטעמי ( לי אישית היה איביזה 2003 שהייתה חסכונית ממנה אפילו בירידה לאילת בהפרש משמעותי)

בנוגע לאיביזה מתייחסת לשנת 2012 TSI מנוע 1.2, הרכב לטעמי האישית נראה טוב יותר, נוסע חזק יותר, בתוך העיר הגיר של הפיקנטו לוקח בגדול, באיביזה רעידות כל הזמן בפקקים.

מחוץ לעיר לוקח את האיביזה בלי לחשוב פעמיים. צריכת דלק, בנסיעות שלנו 1-14 זה הצריכה הכי גרועה שיצא לי לראות, 1-15.5 זה הממוצע בתדלוקים, והרכב עובד קשה יותר מהפיקנטו.

מבחינת גובה, אני 1.85 מרגיש בנוח בשני הרכבים.

שורה תחתונה, אני הייתי קונה איביזה.

למה?

נראית טוב יותר, חזקה יותר, תמורה הרבה הרבה יותר טובה לכסף לדעתי.

גם הפיקנטו שלעצמה אחלה רכב, ולא סתם נמכרה כאן בשנים האחרונות בכמויות משוגעות

פורסם

הוא חושב על רכב משומש ככה שאני לא יודע כמה 7 שנות האחריות רלוונטיות במקרה הזה.

זה לא שחסרים יתרונות אחרים כן? היא שומרת מעולה על הערך שלה ומציעה נוחות טובה..

• תוכן חדש...