Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושש שזה לא ממש נכון. ככל הידוע לי מותר לשנות אבל אסור להסתיר את השינוי (וגם זה מגבש עוולה אזרחית אבל לא מהווה עבירה פלילית).

לאיזה סעיף בחוק העונשין אדוני מתייחס? (אדוני יעזוב את המקום:wink: )

QUOTE]

אני מניח שגיא מתייחס לסעיף 418 ו 419 לחוק העונשין הראשון זיוף והשני זיוף המשפיע על עיסקאות ובנוסף גם לפי סעיף 413ח' לחוק העונשין גניבה או זיוף של מסמך. אגב, מסמך (לכל הקופצים) הוא "תעודה שבכתב, וכל אמצעי אחר, בין בכתב ובין בצורה אחרת, העשוי לשמש ראיה".

מעבר לכך ישנם עשרות פסקי דין בכל תוכנה משפטית של זיוף מדי אוץ.

דבר אחרון; אם שונה מד האוץ ובעל הרכב אומר זאת לקונה זה סיפור אחר. ברמת העיקרון מד האוץ הוא תעודת הזהות של הרכב.

ניתן גם לתבוע את מכון הבדיקה אזרחית, אולם משום שבפורום מוטוריקה עסקינן נשאיר זאת לעורכי דין.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יל מנת לזייף מד ק"מ צריך להחליף את המחשב של הרכבללא זה אין אפשרות לשחק עם המד ק"מ תבדוק אם יש סימני פירוק או משהו חשוד ושונה שם זה אמור לעזור

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

תקשיב גבר !

היה להורים שלי גם קטע כזה עם סוחר הוא זייף בהרבה תקילומטרז, והאוטו היה מליסינג , והוא לא סיפר להם כלום.

ההורים שלי גילו את זה אחרי זה והתקשרו עליו ישר הוא ניסה להגיע איתם לאיזה פשרה ההורים שלי לא הסכימו הם הלכו איתו לבית די לתביעות קטנות לקחו עורך דין והוציאו ממנו תכסף !

גם על היחס של הקילומטרז וגם ריבית של הזמן שעבר ואת ההפחתה כי הרחב היה מליסינג ועוד הרבה דברים אז אני מציע לך עם תגלה שזה סוחר והוא עבד עליך תלך ותתבע אותו אבל כודם תתקשר אליו תגיד לו הכול !

אה ואל תשכח תקליט את השיחות שלך איתו זה מה שההורים שלי עו זה הוכחות אל תדבר איתו בטלפון תקבע איתו במקום כולשהו ותדבר איתו ותקליט הכול אחי !!!

מקווה שעזרתי עם יש לך עוד שאלות תשאל ואני ישאל תהורים שלי מה הם עשו בדיוק ואני יגיד לך הכול אחי !

פורסם

אני מניח שגיא מתייחס לסעיף 418 ו 419 לחוק העונשין הראשון זיוף והשני זיוף המשפיע על עיסקאות ובנוסף גם לפי סעיף 413ח' לחוק העונשין גניבה או זיוף של מסמך. אגב, מסמך (לכל הקופצים) הוא "תעודה שבכתב, וכל אמצעי אחר, בין בכתב ובין בצורה אחרת, העשוי לשמש ראיה".

מעבר לכך ישנם עשרות פסקי דין בכל תוכנה משפטית של זיוף מדי אוץ.

I stand corrected...

:splat:

HFturbo

פורסם

משום מה הבחור החליט לפתוח דיון חדש שלא ננעל בגלל שכבר ענו לו שם. (וגם הועבר לכללי מהטכני)

בכל מקרה לכל מי שרוצה להמשיך לעקוב אחרי ההתרחשויות, ההמשך פה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...