Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את הטלפון שלו אכן אין לי

אבל, לפני החתימה ביקשתי ממנו תעודת זהות ואכן לפי התעודה הוא היה בעל הרכב הרשום

איך תסביר את זה ?

שלום.

איין לי ספק שהוא הבעל הרשום אבל למה הוא צריך סוחר זה אומר דרשני.

לדעתי הבעל הרשום אפילו לא ידוע כמה שילמתה על הרכב.

האים שוחחתה איתו או שהוא היתחמק?

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמממ נראה לי שהמקרה באמת חשוד, אבל למה בכל זאת לא דיברת עם הבעלים הרשומים של הרכב ונפגשת איתו?

זה נראה לי באמת חשוד...

הייתי מציע לך להרים טלפון לבנאדם שהיה רשום קודם על הרכב(כתוב לך בהעברת בעלות)(חיוג מהיר ל-144 יגלה את מספר הטלפון שלו).

ולהתקשר לאדם שמכר לך את האוטו ולבקש את הטלפון של אשתו (יסגור לך כמה פערי מידע :p)

פורסם

מה קרה שפתאום אחרי 3 חודשים התעוררת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
איין לי ספק שהוא הבעל הרשום אבל למה הוא צריך סוחר זה אומר דרשני.

לדעתי הבעל הרשום אפילו לא ידוע כמה שילמתה על הרכב.

האים שוחחתה איתו או שהוא היתחמק?

הבעלים הרשום של הרכב ראה במו עיניו את הצ'ק ...

שוחחתי איתו והוא לא התחמק...

ואני אשאל שוב, למה צריך סוחר אם האוטו ללא פאקים???

זה נראה לי באמת חשוד...

הייתי מציע לך להרים טלפון לבנאדם שהיה רשום קודם על הרכב(כתוב לך בהעברת בעלות)(חיוג מהיר ל-144 יגלה את מספר הטלפון שלו).

ולהתקשר לאדם שמכר לך את האוטו ולבקש את הטלפון של אשתו (יסגור לך כמה פערי מידע :p)

הרמתי צלצול ל144 ומסתבר שהמספר של בעל הרכב הקודם לפי רשיון הרכב הוא חסוי:|

מחר אני ארים טלפון לזה שמכר לי את הרכב

פורסם

מקרה קלאסי של סוחר רכב....:shock:

סיכוי טוב שהרכב היה מחברת ליסינג (דבר שאינו מצויין ברשיון הרכב אחרי העברת בעלות ), קרפיונים לא חסר...אני רק מקווה שאחרים ילמדו וישכילו שלפני שקונים רכב יש לגשת עם הבעלים שמופיע ברשיון למוסך שהוא מטפל ,להוציא היסטורית טיפולים ולבדוק באיזה ק"מ עשו את הטיפול האחרון.אין שום סיבה בעולם שרכב מהסוג הזה במצב טוב לא יחטף בשעה הראשונה שהוא מפורסם...שימו לב שרוב המודעות שמפורסמות בעיתוני סוף השבוע קשורות באופן ישיר או עקיף לסוחרים...אח שלי ,דוד שלי, סבתא שלי, (היא כרגע במחלקה סיעודית בשבע שנים האחרונות בגלל זה יש ק"מ נמוך...הרכב בקושי נסע...לבדיקות בקופת חולים וחזרה...)

בתור אחד שעובד בענף לא מעט שנים ומכיר את כל הטריקים בידקו במאה עיניים לפני כל עיסקה...

ואם אני בכל זאת טועה במקרה הנ"ל אשמח לשמוע ...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
מקרה קלאסי של סוחר רכב....:shock:

סיכוי טוב שהרכב היה מחברת ליסינג (דבר שאינו מצויין ברשיון הרכב אחרי העברת בעלות ), קרפיונים לא חסר...אני רק מקווה שאחרים ילמדו וישכילו שלפני שקונים רכב יש לגשת עם הבעלים שמופיע ברשיון למוסך שהוא מטפל ,להוציא היסטורית טיפולים ולבדוק באיזה ק"מ עשו את הטיפול האחרון.אין שום סיבה בעולם שרכב מהסוג הזה במצב טוב לא יחטף בשעה הראשונה שהוא מפורסם...שימו לב שרוב המודעות שמפורסמות בעיתוני סוף השבוע קשורות באופן ישיר או עקיף לסוחרים...אח שלי ,דוד שלי, סבתא שלי, (היא כרגע במחלקה סיעודית בשבע שנים האחרונות בגלל זה יש ק"מ נמוך...הרכב בקושי נסע...לבדיקות בקופת חולים וחזרה...)

בתור אחד שעובד בענף לא מעט שנים ומכיר את כל הטריקים בידקו במאה עיניים לפני כל עיסקה...

ואם אני בכל זאת טועה במקרה הנ"ל אשמח לשמוע ...

רגע,רגע,רגע, איך יכול להיות שהרכב היה בחברת ליסינג???

הרכב היה יד ראשונה

רשום בפרוש "מס' בעלים קודמים: 0" !

בעלות נוכחית:פרטי!

איך יתכן שהרכב היה שייך לליסינג???

פורסם

גש למשרד הרישו ובדוק את בעלות הקודמת של הרכב.

גש למוסך מורשה והוצא את היסטוריית הטיפולים של הרכב.

אם הרכב היה בבעלות חברה זאת הסיבה שסוחר ימכור אותו.

אם הרכב עשה משנת 2000 200 אלף ק"מ זאת סיבה שסוחר ימכור אותו.

אם ברכב התגלו ליקויים חמורים ביותר זאת סיבה שסוחר ימכור את הרכב.

כל שלושת הסיבות מעידות על הורדת מחיר מתחת למחירון בצורה משמעותית ביותר.

אני די בטוח שקניתה במחיר מחירון.

אני מקווה שאתה לא הולך להתקשר ל"סוחר" ותגיד לו משהו בסגנון "שלום קניתי אצלך רכב לפני 3 חודשים. אתה באמת גיסו? או סוחר?" אני בטוח שברגע שתגיד לו את זה תקבל תריקה של הטלפון בפרצוף. גבש אסתרטגיה מסויימת.

ספר לנו איך הלך.

בהצלחה ושבוע טוב L.A

פורסם

אני מצטרף לתגובה של בני לין ,ומודה ומתוודה את הרכב הראשון שלי קניתי בתל אביב וגם אותו

סיפור סבתא/ גיסו/גיסתי לקחתי את האוטו לבדיקה במכון "קומפיוטסט" ליד שדרות ירושליים

ואני בטוח במיליון אחוז שעשו עליי קומבינה המוכר, והבדיקה , כי לאחר שקניתי, החלפתי גיר לא קלאץ אלא גיר ( הרכב סוזוקי סוויפט שנת 88 ) בהילוך שני הגיר לא הייה נכנס ובבדיקה אמרו לי קלאץ -להחליף

הוא הוריד לי סכום מסוים על הקלאץ .

לאחר מכן שחזרתי למכון בדיקה הרמאי הזה , הוא אמר שהוא ציין את המצב של הגיר בבדיקה , אבל בשיחת סיכום הוא לא ציין זאת בקיצור עבדו עליי ומאז המקרה הזה אני נרתע מלמכור או לקנות רכבים לסוחר .

משהו מכיר את המכון הנ"ל ? עם אותו מקרה?

8):oops::-)
פורסם

אתה רומז שיש מצב שרשיון הרכב מזוייף?

כי אחרת הרכב לא היה בבעלות חברת ליסינג\השכרה ולא עשה כ"כ הרבה קילומטרים

בבדיקה לפני קניה לא נמצאו ליקויים חמורים

פורסם
רגע,רגע,רגע, איך יכול להיות שהרכב היה בחברת ליסינג???

הרכב היה יד ראשונה

רשום בפרוש "מס' בעלים קודמים: 0" !

בעלות נוכחית:פרטי!

איך יתכן שהרכב היה שייך לליסינג???

יש היום כמה חברות שעושות ליסינג מימוני ורושמות את הבעלות של הרכב על שם הלקוח בלבד תמורת שיעבודו ( שיעבוד שמצויין בתחתית רשיון הרכב )

אני מקווה שלפחות לקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה בחרת ולא ע"פ המלצת המוכר...כמעט בכל מכון בדיקה יש בוחן אחד או שניים שהסוחרים "משמנים" אותם בדמי חנוכה...

פורסם
יש היום כמה חברות שעושות ליסינג מימוני ורושמות את הבעלות של הרכב על שם הלקוח בלבד תמורת שיעבודו ( שיעבוד שמצויין בתחתית רשיון הרכב )

אני מקווה שלפחות לקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה בחרת ולא ע"פ המלצת המוכר...כמעט בכל מכון בדיקה יש בוחן אחד או שניים שהסוחרים "משמנים" אותם בדמי חנוכה...

ברשיון הרכב בסעיף תנאים והגבלות רשום:

"הפקדת סוחר - רשיון לטסט היו בעלים קודמים"

מה זה אומר??

בסעיף מס' בעלים קודמים רשום:"בעלים קודמים 00"

פורסם
ברשיון הרכב בסעיף תנאים והגבלות רשום:

"הפקדת סוחר - רשיון לטסט היו בעלים קודמים"

מה זה אומר??

בסעיף מס' בעלים קודמים רשום:"בעלים קודמים 00"

עכשיו זה אומר מעל לכל ספק שמי שמכר לך את הרכב היה סוחר...

לפי התקנות החדשות שיצאו לא מזמן סוחר יכול להעביר את הרכב על שמו ,כאשר בעת ההעברה הוא לא נחשב "יד ",וכשהרכב נמכר הוא עובר ישירות על שמו של הקונה.

אני עדיין מחזיק בדעתי שהרכב עבר משהו...גיר,מנוע,תאונה כלשהי,או חברת ליסינג.

לידע כללי, כאשר מוכרים לך רכב ישירות מחברת ליסינג שיכול להיות שהסוחר עובד אצלם בחברה הוא חייב לידע אותך בכל הנוגע לעברו של הרכב ,אי הודעה היא עבירה פלילית .

פורסם

טוב אז ככה לכולם פה... מה אתם משחקים אותה חכמים גדולים.. ואוכלים סרטים על עצמיכם...

אוקי הבחור סוחר רכב.. עם אתה שקניתה מימנו את האוטו וכל כך חושב שעבדו עליך ואוייי זה סוחר מה עשיתי.. ורק ניכנס לפחדים מיזה שקניתה מסוחר.. אז ככה.. דבר ראשון ראיתה את בעל הרכב.. עם הסוחר היה מוריד ק"מ לא הייתה ניפגש עם בעל הרכב בחייםםםם...... למה?.. ככה.. אף רמאי לא היה לוקח תסיכון שתשאל אותו כמה ק"מ עשיתה? והוא היה עונה לך בשניה.. דבר שני.. בעל הרכב ראה תצ'ק למה ניראה לך שהוא היה נותן לסוחר לעבוד עליו... ומי אמר שמישהו שהאוטו שלו טוב לא פונה לסוחר שיעזור לו במכירה...

אני אישית מכיר מלא אנשים שבאו לסוחרי רכב שימכרו להם תאוטו ויקבלו תיווך .. ויודעים למה?

לא כי האוטו שלהם לא טוב... כי אין להם כוח לאנשים מפגרים שכל היום מתקשרים ורק מבלבלים את המוח..

וריצות ובדיקות... ומי צריך את כל הבלאגן הזה שיש מישהו שיעשה הכל בישביל 500 שקל..

פורסם

אני לא שום סוחר וגם לא יהיה אבל אני מציאותי כי אתם חושבים שכל מי שסוחר שקרן וזה לא נכון לכולם....

נכון שיש רמאים.. בכל דבר יש רמאים.. יש מלא אנשים שקנו מסוחרים וחזרו עליהם שוב כדי להתחדש מרוב שהיו מרוצים מהרכב שקנו... ועם אתה רוצה לדעת כולם ישראלים וגם אלה שלא סוחרים שקרנים ותאמין לי יותר מהסוחרים... ניתן לך דוגמא חייה אני הלכתי לקנות סיאט אביזה.. מעו"ד.. הוא אמר לי 1400 האוטו..

בפוקסססס קלטתי שברשיון היא 1300 מעניין מאוד... אני אומר לו אה כתוב פה 1300 למה אתה אומר לי 1400

מה הוא אומר לי החוצפן אה בחור אתה רוצה תיקנה אתה לא רוצה לא צריך וביזמנו היא הייתה עולה 16000.. ה 1300 ה 1400 הייתה 20000... רצה לעקוץ אותי ב 4000 שקל האידיוט בקיצור מה אני בא להגיד לכם...

סוחר לא סוחר ברגע שיש משהו צריך להיות קצת יותר ממפגר בישביל לראות שזה לא מה שמספרים לך כי הכל כתוב

עם זה ברישיון או בטופס בדיקה... אז אני אישית לא מפחד ליקנות מאף אחד כי עם יש תאונה או מנוע חלש או כל סוג של פאק.. כמו השכרה יד גבוהה.. שכמו שכולם מכירים את זה בטלפון האוטו יד 2 שאתה בא הוא ניהיה יד 5

חברה... תפסיקו לחשוב שעם זה סוחר עבדו עלייכם.. פשוט תבדקו.. ובקשר למכוני בדיקה אין דבר כזה שעם יש תאונה הם יגידו אין כמו שהרבה חושבים כי אחרי זה אתה יכול לתבוע אותם בדף חייבים לכתוב הכל..

בשיחה יכולים לעגל פינות נכון ראיתי מיקרים אבל בדף לא...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...