Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אכזבה מצ'ק אפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר הלכתי לסניף של צ'ק אפ ולצערי טיפה התאכזבתי.

רציתי להחליף זוג צמיגים אחוריים לפאלקן (צמיג ביבוא של הבעלים שהוא גם הבעלים של טייר קלאב) וראיתי באתר שלהם שהם מעניקים גיפט קארד ואכן אחרי שיקולים החלטתי לנסוע לשם משום שזה מקום של היבואן וגם בגלל הגיפט קארד.

הגעתי לשם ודווקא לא קיבלתי תחושה חיובית ובטוחה וגם אמרו לי איזה שקר כלשהו שאין את הגיפט קארד כי הם פשוט נגמרו. לצערי לא היה זמן להתווכח כי מיהרתי לעבודה ופשוט רק רציתי לסיים עם זה.

חבל שככה לקוחות יוצאים בתחושה כזאת מקווה לפחות שהצמיג טוב ויעשה את העבודה כמו שמצפים ממנו.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

לעומת זאת קניתי חלפים מחנות בגרמניה. שאלתי שאלה במייל, ענו לי ובאדיבות, שאלו אם אפשר לעזור בעוד דבר.... אח"כ שלחו עוד מייל ושאלו על שביעות הרצון שלי מהשירות לקוחות, אחרי שעניתי על השאלון קיבלתי עוד מייל עם קופון הנחה 5 אחוז. רק להשוואה לישראל....

פורסם (נערך)

המבצע בתוקף עד 31.10.16 או עד גמר המלאי.

מתוך האתר שלהם.

באת גם ביום האחרון למבצע.

התקינו לפחות את הצמיגים במקצועיות?

יש גם נציג שלהם בפורום (אם כי לא נראה פעיל במיוחד).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לעומת זאת קניתי חלפים מחנות בגרמניה. שאלתי שאלה במייל, ענו לי ובאדיבות, שאלו אם אפשר לעזור בעוד דבר.... אח"כ שלחו עוד מייל ושאלו על שביעות הרצון שלי מהשירות לקוחות, אחרי שעניתי על השאלון קיבלתי עוד מייל עם קופון הנחה 5 אחוז. רק להשוואה לישראל....

מה הקשר בין מחט לתחת???

פורסם

מעבר לעובדה שלא הבנתי מה הבעיה בשירות כשאומרים שהגיפט קארד נגמרו שמצויין במפורש באתר "עד גמר המלאי",

יש אינספור חוויות שירות מעולות גם בארץ. לא מצליח להבין את הקשר.

פורסם

בבקשה תן קישור לחנות שאתה מרוצה ממנו.

• תוכן חדש...