Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קיבלתי מכתב ריקול שצריך ללכת למוסך מרכזי טויוטה בעניין כרית אויר. כנראה להחליף כרית אויר צד נוסע או גם נהג, לא ממש ברור, משך עבודה שעה וחצי.

רציתי לשאול ממי שיודע או ממי שבעניין או ממי שעובד בטויוטה, מה מפרקים בשביל התיקון הזה:

האם מורידים דשבורד ? האם מפרקים את החלק של המזגן, רדיו ? האם הגישה היא מתא הכפפות בלבד?

קיצר אני מנסה להבין מה אני הולך לתקן בעצמי אחרי התיקון שלהם.

תודה ויום טוב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מחבר הבנתי שפירקו לו את הדשבורד, התריעו לפני זה שהמאפרה רופפת ולא אשמתם.

אגב, רק להבהרה בניגוד למכתב, הטיפול הוא 3 שעות ולא שעה וחצי.

פורסם

מדובר בכריות טקאטה,שיצא עליהן ריקול,שהן עלולות להיפתח גם ללא תאונה-סכנה ממשית.

יתכן,ויש לפרק דאשבורד כדי להחליף את אחת הכריות.

צלם את הדאשבוד לפני שהרכב נכנס לעבודה כדי שאם יתגלו נזקים אח"כ יהיו לך הוכחות,שהם לא נגרמו באשמתך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשמע מאוד לא חיובי. ביאוס רציני כל העניין הזה עכשיו להוריד דשבורד....

אני כבר רואה וחש את הקירקושים הקרבים ובאים עליי לדפוק לי במוח.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מפרקים דשבורד או לא?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

גם דוד של אישתי קיבל קריאה זו על שנתון 2005. הגיע למוסך וטופל במהירות הבזק. יצא מהמוסך עם קירקושים לא הגיוניים חזר למוסך וטופל במהירות הבזק. יצא מהמוסך עם קירקושים חדשים וחזר אליהם ומהשלב הזה כבר נעלם לי ..

בסופו של דבר הכל סודר, השאלה כמה סבלנות וזמן פנוי יש לך.

פורסם

זה לא יילך ככה פשוט לא יעבוד כך.

לי אין זמן ובטח אין סבלנות.

מישהו אולי ראה/יודע האם מורידים דשבורד עם החלק האמצעי? דשבורד חלק עליון או גם עם תחתון ?

אני חושב אולי כדאי לי לפרק בבית לבד ולהביא להם הכל מפורק, אני מעדיף לעשות בעצמי ולהחזיר בעצמי עם דגש על איטום איפה שצריך ובידוד כבלים/צמות וקונקטורים עם ספוג שרשורי למנעית רעשים וקירקושים.

• תוכן חדש...