Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממי, תעשה שופינג במיאמי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה כדאי לעשות שופינג במיאמי? עדיפות לאזור סאות' ביץ'.

אייפד, שעונים, בשמים ובגדים.

תבואו על הברכה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אייפד בחנויות של אפל, בשמים שעונים ובגדים אין לי מושג.

מה שכן הייתי ממליץ להכנס לאחת החנויות של GOODWILL וללכת למדפים של האלקטרוניקה ושל הצעצועים. תמיד יש שם הפתעות.

פורסם

סאות' ביץ' יהיה יקר יחסית. אם אתה שם עם רכב (או שתיקח אובר), מציע לך לנסוע לדולפין מול (Dolphin Mall), קניון האאוטלטים של מיאמי. יהיה הרבה יותר זול והרבה יותר משתלם. אם אני לא טועה, יש להם גם שאטל אל ומהקניון.

אופציה אחרת, רחוקה יותר (בערך 45-50 דקות נסיעה) אבל קניון הרבה הרבה (הרבה) יותר גדול מהדולפין מול הוא ה-Sawgrass Mills. אאוטלט ענק ושם תוכל למצוא כל מה שתרצה ולא תרצה.

אם אתה לא מעוניין לנסוע למרחקים, אז לפחות עבור בגדים, שעונים ובשמים תוכל לחפש Ross (low end), Marshall's, T.J. Maxx (medium end) או Nordstrom Rack - חנות "עודפים" של מותגים יוקרתיים.

אייפד - כאמור באפלסטור, או Best Buy.

תיהנה!

פורסם

ושאתה הולך בסוגרסס, הצטייד במפה וסגווי או דומה לו כי לעבור את הקניון הזה ביום אחד זה מסע כומתא

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...