Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב במרכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית רכב ואני מחפש מכון בדיקה אמין ומקצועי לרכב מסוג פולקסווגן אשמח להמלצות שלכם

חשוב לי מאוד לבדוק טוב את הרכב עד לרמה של הבורג

( במיוחד של החלקים החשובים שזה המנוע גיר וההיגוי )

איזור מרכז

אם זה עוזר עלות הרכב באיזור ה30 אלף שקלים

תודה מראש.

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם

שלום, שום מכון לא בודק רכבים עד מצב הבורג, במיוחד במה שקשור לגיר.

אני מציע לך לפנות עם הרכב הזה ( שעלותו כ 30 אלף ) במקום למכון , למוסך רון בת"א. הוא מומחה לרכבי פולקסוואגן למיניהם ומכיר את כל המחלות של כל אחד מהדגמים. במוסך תקבל תמונת מצב אמיתית של הרכב, במקום דף רג'קטים שחלקם הגדול כסת"חים של המכון.

אם תקנה את הרכב , כדאי מאוד שגם תמשיך לטפל אצל רון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום, שום מכון לא בודק רכבים עד מצב הבורג, במיוחד במה שקשור לגיר.

אני מציע לך לפנות עם הרכב הזה ( שעלותו כ 30 אלף ) במקום למכון , למוסך רון בת"א. הוא מומחה לרכבי פולקסוואגן למיניהם ומכיר את כל המחלות של כל אחד מהדגמים. במוסך תקבל תמונת מצב אמיתית של הרכב, במקום דף רג'קטים שחלקם הגדול כסת"חים של המכון.

אם תקנה את הרכב , כדאי מאוד שגם תמשיך לטפל אצל רון.

אז למה אנשים עדיין לוקחים למכון בדיקה?

"ונהגתה לרעך כמוך"

פורסם (נערך)

אני לא יודע מי זה אנשים.

אני לא לוקח רכבים למכון ( אלא אם זה טרייד אין שמתחייב לתקן את מה שמוצאים בבדיקה ) - יש לי מוסך שמבין גם בפחחות ואני סומך עליו יותר מאשר על מכון.

אגב, שלושת הרכבים האחרונים שלי מכרתי לאנשים שלא לקחו לא למכון ולא למוסך ( רכבים שעלותם גבוהה יותר מהפולקסוואגן שבכוונתך לקנות ).

שאלת איפה אפשר לבדוק הכי טוב רכב מהסוג המסויים - קיבלת הכוונה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...