Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נכנסתי ברכב אחר שעמד ברמזור מאחור. לו אין כמעט נזק (החלפת פגוש), אבל לי בטוח יש (כנראה שאין נזק מכאני כי האוטו נסע עוד די הרבה אחרי התאונה).

מוסך ההסדר של AIG בפתח תקווה הוא ש.ח.ר בני גבסו בצומת סגולה. מישהו מכיר אם הם אמינים?

הוא אמר שזה ייקח יום וחצי.

המוסך הקבוע שלי (המוסך הירוק) העריך שהנזק גבוה אם מחליפים הכל לחדש, והציע לתקן והוא ישלם לי על ההפרש בהשתתפות העצמית בינו לבין מוסך ההסדר. הוא העריך שזה ייקח 4 ימים. זה כדאי? זה לא אומר שהוא ינסה להגזים בעלות הנזק ואז חברת הביטוח תעשה לי בעיות במשך?

פורסם (נערך)

המוסך שלך עדיף. אתה מכיר אותו והוא אותך. אתה גם יכול לקחת שמאי שלך.אמר לך יום וחצי? גם לי אמרו שבוע ואז הסכמתי למוסך הסדר ...

קרא מה קרה לי : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601912-למי-שתהה-למה-לא-כדאי-מוסך-הסדר-(מוסך-דרכים-ת-quot-א)

אכן , זה התעסקות עם קבלות שצריך לשלוח לביטוח, אבל איכות העבודה מובטחת מראש.

חברת הביטוח לא תעשה בעיות כי הכל רשום בפוליסת הביטוח. אתה רשאי לבחור מוסך משלך. הקנס של חברת הביטוח זה בדרכ 2000₪ . אם אתה לא אשם אז גם זה יוחזר לך ופה המוסך שלך בכלל מוכן לספוג את זה...

בא אשאל אותך שאלה אחרת . נניח שלא היה ביטוח . על מי אתה סומך יותר שיעשה עבודה מקצועית ?

בדיוק היה פה בחור שהתיקון לא היה מושלם ולא היה לו זמן לרדוף אחרי מוסך ההסדר .

משהו שבמוסך שלך היו דוחים מקסימום לטיפול הבא ללא שאלות . http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=5256932

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מנסיון , עדיף לשלם "קנס" ולא ללכת למוסך הסדר שעובד עם הביטוח. כדי לא להאריך רק אחזק את מה שנכתב מעלי. התיקון יהיה לרוב איכותי יותר, מה גם שאתה טוען שבמוסך הירוק אתה מרוצה מהעבודה והשירות .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם

המוסך הירוק הוא מוסך מצוין והוא ידאג לתיקון איכותי ומקצועי.

זה לא מוסך שכל מטרתו היא להוציא את הרכב שלך כמה שיותר מהר חזרה לכביש.

• תוכן חדש...