Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 23 דקות, gadik6 כתב:

לדעתי יש פה עוד מניעים, בין אם זה לחץ מצד קבוצות שונות, ניסיון להיראות טוב בעיניי קהל היעד או סתם דרך להתנקם בטראמפ לקראת סיום תפקידו בבית הלבן.

בוודאי, הכל ביחד. אבל אני עדיין לא רואה בזה משהו רע. טראמפ חולה נפש. זה לא הפריע לו להביא גם השגים. אבל הבן אדם דפוק לגמרי. והוא גם תמיד היה כזה.

ואם זה יתנקם בטוויטר? יאיר נתניהו כבר מפרסם איזו רשת חדשה לא? כל עוד יש אינטרנט, מי שלא ימצא את המקום שלו ברשתות הסטנדרטיות - תמיד ימצא אותו אצל מתחרים ייעודים או פחות ביקורתיים, לחלוטין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מהלך מיותר של טוויטר ופייסבוק. 

אז טראמפ לא יצייץ בטויטר. הוא יכול למצוא פלטפורמה אחרת. 

פייסבוק חסמה את טראמפ? איך אומרים - use signal.

ההיסטוריה מראה שכל ניסיון להגביל שימוש מסתיים בכישלון. המשתמש שטיפה מבין עוקף כל הגבלה. 

פורסם (נערך)

זהו, זה הסוף של הדמוקרטיה האמריקאית.

כמו שסין עשו השנה להונג קונג, עכשיו הם עושים לארה"ב.

כל מי שמזוהה עם הימין בארה"ב נמחק מהאינטרנט.

parler הורדו מחנויות האפליקציות, עוד מעט ישביתו להם את הדומיין.

אלפים נמחקו אתמול מהרשתות החברתיות.

עד הבחירות מי שלא נשבע אמונים לביידן הוא לא חלק מהמדינה, בלי שום זכויות.

זה שאנשים הצביעו לביידן בזמן שאומרים להם שהוא מקבל כסף ישירות מהשלטון בסין נראה קצת מוזר.

בהפגנות בוושינגטון המשטרה נתנה לאנשים להיכנס, הם פתחו להם את השערים ואז את הדלתות.

לפחות היו שם דגלי ישראל

ErOdljTXAAM1xRd.jpg

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם
לפני 8 דקות, LotusElise כתב:

זהו, זה הסוף של הדמוקרטיה האמריקאית.

כשאתה אומר "דמוקרטיה", למה בדיוק אתה מתכוון?

כל מי שמזוהה עם הימין בארה"ב נמחק מהאינטרנט.

אתה בטוח שזה קשור דווקא לימין? אולי תבדוק שוב?

בוא, זו כבר לא תאוריית קונספירציה שצריך לחפש בגוגל כדי להפריך, זה סתם טפשי. אפילו אתה יכול לחבר משפט שמעט מחובר יותר למציאות, זה כבר פשוט מוזר.

זה שאנשים הצביעו לביידן בזמן שאומרים להם שהוא מקבל כסף ישירות מהשלטון בסין נראה קצת מוזר.

אוקיי... אומרים להם שהוא מקבל כסף מסין והם עדיין מצביעים לו... באמת מוזר. ממש מוזר. מי אומר להם? איזה הוכחות יש לו?

מצד שני, זה שאנשים עדיין מצביעים בהמוניהם לנשיא שפשוט משקר, מטריד מינית, תוקף את כל מי שלא מסכים איתו, מפטר אנשים על ימין ועל שמאל (סליחה, שמאל זו מילת גנאי, שכחתי), שלא לומר ממנה את האנשים הלא נכונים, והביא את ארה"ב להיות מקום ראשון בעולם בכל מה שקשור לקורונה, זה לא מוזר?

לפחות היו שם דגלי ישראל

ErOdljTXAAM1xRd.jpg

וגם איזה מישהו עם חולצה של אושוויץ, אבל מי סופר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

pooh bear אני מתפלא עליך. אני מכיר את הדחף להגיב וגם לא שולט בו לפעמים, אבל פה מדובר ברמה אחרת של ניתוק מהמציאות, וזה לא חדש..

פורסם

בוא, לא רוצה להזכיר לך דיון מלפני כמה ימים על גילדות... פה זה לפחות ברור וקל.

• מצחיק 2

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לפני 5 דקות, pooh-bear כתב:

בוא, לא רוצה להזכיר לך דיון מלפני כמה ימים על גילדות... פה זה לפחות ברור וקל.

זה לא שאני לא מתבייש בעצמי, כן?

• מצחיק 2
פורסם
לפני כשעה, LotusElise כתב:

אלפים נמחקו אתמול מהרשתות החברתיות.

איזה זכויות, לא בדיוק הבנתי?

רשת חברתית שייכת לתאגיד פרטי, שיכול לקבוע באותה רשת איזה חוקים שבא לו, כל עוד זה לא עובר על חוקי מדינה.

כמו שפה בפורום מנהל יכול לתת לך באן סתם כי משעמם לו, גם פייסבוק וטוויטר יכולים לחסום אותך בלי להסביר את עצמם יותר מדי.

לפתוח טוויטר ולכתוב שם שיט זאת עדיין לא זכות אנושית בסיסית.

איפה ראית שהשלטונות כופים את הדעה שלהם על ההנהלה של רשתות חברתיות?

עזוב שהדברים האלה התחילו בתור משהו חמוד, והפכו להיות רעל, אבל פה הם פועלים מתוך אינטרסים של עצמם.

טוויטר מוחקת משתמשים כדי לשפר לעצמם את התדמית, אולי לזכות בכמה טובות מצד הממשלה, אבל זאת זכותם המלאה, היא תאגיד פרטי שיש לו את הבעלות המלאה על הפלטפורמה, מצידם יכולים מחר להוריד את השאלטר של החוות שרתים שלהם, אם בא להם.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 דקות, vadim6385 כתב:

רשת חברתית שייכת לתאגיד פרטי, שיכול לקבוע באותה רשת איזה חוקים שבא לו, כל עוד זה לא עובר על חוקי מדינה.

תאגיד פרטי אחראי גם לתוכן שהוא מפרסם. הרשתות החברתיות טוענות שהן לא אחראיות לתוכן, ולכן לא כפופות לחוקים ורגולציות של המדיה. הם טוענים שהם לא אמצעי מדיה, הם רק פלטפורמה.

אם הם רק פלטפורמה מסחרית, הם כפופים לחוקים ורגולציה של הגבלים עסקיים.

המשפט, עסק פרטי עושה מה שבא לו, פשוט לא נכון. אם אתה מונופול בתחום מסויים, אתה לא עושה "מה שבא לך", תוך ניצול הכוח המונופוליסטי שלך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל פאלו, הוא סייג את  עצמו וכתב "כל עוד זה לא עובר על חוקי המדינה".

יש בעיה חוקית כלשהי בחסימה של טראמפ מטוויטר או פייסבוק שאתה רואה? הרי כמשתמש קצה גם טראמפ חתום על הסכם כלשהו מצד אחד. מצד שני אף אחד לא מפריע לו לתבוע אותם בהנחה וחושב שעברו על איזה חוק. 

פורסם (נערך)

וכל מילה מיותרת 😂

Trump bragging about sexual abuse, saying: 'When you’re a star they let you do it. You can do anything. Grab 'em by the pussy. You can do anything.'

But speaking on Conan O'Brien's US talk show last night, Jefferies confessed to being puzzled by the phrasing.

'I wasn't offended by that statement, I was bemused,' he said.

'If he said, "I grab 'em by the breast", you can see that. You still think that's wrong, but you visually see what he might have done. Or, "grab em by the head". Still weird, but you know what he did.

'But "Grab 'em by the pussy"? It's an inward thing. Like if I said to you I met a girl and grabbed her by the belly button. You're confused. You would be like "Did you mean poke?" "Did I say I poked her? I said I grabbed her!"

'If he said "I palmed her by the pussy", you'd go "a palming makes sense". But to grab a pussy? That's gotta be meaty low-hanging fruit...'

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 19 שעות, יבגניפ כתב:

אבל פאלו, הוא סייג את  עצמו וכתב "כל עוד זה לא עובר על חוקי המדינה".

יש בעיה חוקית כלשהי בחסימה של טראמפ מטוויטר או פייסבוק שאתה רואה? הרי כמשתמש קצה גם טראמפ חתום על הסכם כלשהו מצד אחד. מצד שני אף אחד לא מפריע לו לתבוע אותם בהנחה וחושב שעברו על איזה חוק. 

כשעוברים על חוקי המדינה, הולכים למשטרה.

יש בעיה חוקית מהותית בחסימה של טראמפ, שהיא מהווה אפליה במתן השרות, על בסיס אידיאולוגי (שזה לבדו לא מספיק), מצד מונופול בתחום התקשורת, שמשתמש בכוח השוק שלו ליצור דעת קהל, בהתאם לאידיאולוגיה של מנהליו.

אם טוויטר חושבים שטראמפ מסוכן, שיילכו לבית משפט וישיגו צו.

יש פה תקדים שהוא מסוכן הרבה יותר מכל מה שטראמפ, כתופעה חולפת, יכול לעולל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מישהו ראה היום את התמונות המזעזעות (אני אחסוך ממכם) של האנטר ביידן?  לפי מה שהבנתי זה רק קצה הקרחון.  פשוט מזעזע.

https://parler.com/post/795fd6a6e03f40e092516234c2f0f50e

אגב, בנוסף לכל הפלטפורמות שזרקו בסופ"ש את טראמפ ושות',  אמזון AWS נתנה ל Parler.com עד יום ראשון ב-11:59 בלילה שעון קליפרוניה לעוף להם מהשרתים.

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

• תוכן חדש...