Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, Liviur כתב:

זו בהחלט שאלה מעניינת על מה נכון לעשות שעוד ילמדו עליה שנים.

לתת לכוחות השוק לעשות את תפקידם, במקביל לתת לגופי האכיפה הפלילית לעשות גם הם את תפקידם.

נראה כמה צוקרברג ייתן לנסראללה לשבת לו בפלטפורמה כשמעליו מרחפת האופציה לכמה שנים בכלא...

• רעיון טוב! 2

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני 33 דקות, Liviur כתב:

החסימה היא לא על בסיס אידאולוגי אלא על מעבר על תנאי שימוש (בהקשר של שיח אלים, דווקא עם פוליטיקה מעולם לא היתה בעיה)

ההגבלה של aws אם כבר היא ביג דיל הרבה יותר גדול לדעתי.

למה? אמאזון יכולה לעשות את אותו הדבר. כמו שיש דברים שהם לא מוכנים לאחסן, יוסיפו (או שאולי כבר קיים) לרשימה גם את זה.

לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לתת לכוחות השוק לעשות את תפקידם

Suspicious Monkey GIF by MOODMAN...........

לפני 22 דקות, m3x7r3m3 כתב:

במקביל לתת לגופי האכיפה הפלילית לעשות גם הם את תפקידם.

נראה כמה צוקרברג ייתן לנסראללה לשבת לו בפלטפורמה כשמעליו מרחפת האופציה לכמה שנים בכלא...

וול, עם עד עכשיו הוא לא פחד מלשבת בכלא, לא נראה לי שהוא יפחד בעתיד, לא בנושא הזה לפחות. אל תשכח שלא חסר אנשים שמחפשים לתפוס את פייסבוק בביצים/לפרק אותם/וואטאבר

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, Liviur כתב:

הם לא כלי תקשורת - אלא חברה למטרות רווח שהמוצר הוא אשת חברתית.

החסימה היא לא על בסיס אידאולוגי אלא על מעבר על תנאי שימוש (בהקשר של שיח אלים, דווקא עם פוליטיקה מעולם לא היתה בעיה)

זו בהחלט שאלה מעניינת על מה נכון לעשות שעוד ילמדו עליה שנים.

ההגבלה של aws אם כבר היא ביג דיל הרבה יותר גדול לדעתי.

עם זה שאמזון גוגל ומייקרוסופט לא יארחו אותם בשרתי ענן שלהם זה כבר מכה רצינית לפרלר

מה הם תנאי השימוש שעליהם עברו מפתחי האפליקציה?

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

וול, עם עד עכשיו הוא לא פחד מלשבת בכלא, לא נראה לי שהוא יפחד בעתיד, לא בנושא הזה לפחות. אל תשכח שלא חסר אנשים שמחפשים לתפוס את פייסבוק בביצים/לפרק אותם/וואטאבר

יש לפייסבוק ושות' מחלקות משפטיות ענפות שדואגות לנסות להלך בין הטיפות.

ובכל מקרה ה-CxO למיניהם לא היו עם התחת על הגריל, בשום צורה, הכי הרבה איזה מנהל זוטר או דרג ביניים היה חוטף את האש (גם הפלילית).

אני מציע לשים את התחת שלהם על הגריל, שצוקרברג יהיה אחראי משפטית אישית למה שמופיע בפלטפורמה שלו, כמו כל עבירה פלילית חמורה במסגרת תאגיד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

לדעתי לפייסבוק וטוויטר יש חלק גדול באשם, וזה שרק עכשיו חסמו את טראמפ זו צביעות. 

אני לא אתפלא אם הן יחטפו מצד המשקיעים. במיוחד פייסבוק. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם
לפני 14 שעות, tzahico כתב:

מישהו ראה היום את התמונות המזעזעות (אני אחסוך ממכם) של האנטר ביידן?  לפי מה שהבנתי זה רק קצה הקרחון.  פשוט מזעזע.

זה אותו תוכן שפורסם באוקטובר? או דברים חדשים?

למרות שאני לא מאמין שהוא יכל לרדת יותר נמוך מזה.

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

חוזה שאומר שאפשר למחוק מתי שרוצים את מי שרוצים הוא לא חוקי? אאל"ט גם באתר פה יש חוק שלמערכת יש זכות למחוק מה שנראה לה לא מתאים.

אחרי הכל מדובר בסה"כ בפלטפורמה חינמית שאנשים משתפים בה brainfarts וברור שתהיה פה אכיפה בררנית כשרוח הדברים לא תבוא בטוב לבעל הפלטפורמה.

לא בדיוק. לראייה: https://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3860792,00.html

פורסם
לפני 5 שעות, Legend כתב:

זה אותו תוכן שפורסם באוקטובר? או דברים חדשים?

למרות שאני לא מאמין שהוא יכל לרדת יותר נמוך מזה.

תמונות חדשות.  אני אישית מקווה שמדובר בפוטושופ.

No worries 8)

פורסם

פולין מציעה אופציה אחרת ממה שאני הצעתי - להתייחס אליהן כמו פלטפורמה באמת, אבל לקנוס אותם ב-2.2 מיליון דולר על כל הפרה של זכות הביטוי.

לצורך כך הם יקימו בתי משפט חדשים, מערכת חדשה להגשת ובירור תלונות אונליין וכו'.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

השנקל שלי בעניין - לדעתי צריך להפריד בין האירוע בקפיטול לבין העניין של טוויטר.

האירוע בקפיטול, למרות שמספרית היו בו פחות נפגעים מאירוע ביזה שגרתי של BLM, הוא אירוע משנה תודעה וחמור בחשיבותו. התרבות האמריקנית חיה על צילומים מהסוג הזה, הם מעצבים את המדינה (זה נכון לכל העולם אבל איך שהוא נדמה לי שזה חזק יותר בארה"ב, הקטע הוויזואלי).

אי אפשר להפחית בחומרת העניין, בקיצור. שבר ברמה של ווייטנאם.

בנוגע לטוויטר - יתכבדו טוויטר ויחסמו את לברון ועוד כמה אלפים שפרסמו שקרים גלויים שגרמו באופן ישיר למהומות והרוגים. מכיוון שלא עשו זאת - הרי שיש פה איפה ואיפה, וזה אירוע חמור מסוג אחר, בעל חשיבות גלובלית.

מבחינתי שיחסמו גם את כל מחרחרי הקונספירציות למיניהן מימין ומשמאל, כן? אבל בצורה שיווניות, או בכלל לא.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני לא חושב שמה שעושים כרגע לטראמפ בטוויטר ושות' בכל הפלטפורמות וסילוק פארלר מהסרברים הם הדרך להרגעת המצב ופיתרון הבעיה.

מה שעושים כרגע זה כמו שיצקו בטון על צרנוביל וחשבו שבזה פתרו את הבעיה.

לדעתי הממשלה הייתה צריכה בכל זאת להקים "וועדה" לבדיקת התלונות על הבחירות ואופן השימוש בהצבעה בדואר/חתימות וכו'.

אפילו אם חושבים שלא היו בעיות, עדיין צריך-רק בשביל לימנוע מצב שיש מליוני מצביעים שעדיין חושבים שגנבו להם את הבחירות וכעת הממשלה משתיקה אותם (לפחות מבחינתם) ומונעת בדיקה של אי סדרים ביום הבחירות.

אם הם לא יטפלו בזה ורק ימשיכו "לסתום" פיות (ככה לפחות אותם אנשים חושבים) זה רק יחמיר מתחת לפני השטח.

בקיצור הם צריכים לנטרל את מקור האנרגיה שמפעיל את אותם מובילי המחאה/בלאגן.

וכמובן אם מסרים את טראמפ מטוויטר- קודם שיתחילו מחמינאי ושות' שקוראים בפומבי להשמדת ארה"ב וישראל.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 9 דקות, hwgeek כתב:

לדעתי הממשלה הייתה צריכה בכל זאת להקים "וועדה" לבדיקת התלונות על הבחירות ואופן השימוש בהצבעה בדואר/חתימות וכו'.

אפילו אם חושבים שלא היו בעיות, עדיין צריך-רק בשביל לימנוע מצב שיש מליוני מצביעים שעדיין חושבים שגנבו להם את הבחירות וכעת הממשלה משתיקה אותם (לפחות מבחינתם) ומונעת בדיקה של אי סדרים ביום הבחירות.

זה נעשה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

דוד איזו וועדה?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...