Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני איזה שבוע בערך אני דיי בטוח שקיבלתי פלאש ממלצמת רמזור עברתי בכתום את הרמזור ובאמצע הצומת הוא התחלף לאדום.

אני נהג עם 6 שנים רישיון,ללא עבירות,הרכב לא רשום על שמי אך אני ארצה לקחת את זה על שמי ולא על אבא שלי

מה יכולות להיות התוצאות של זה?

פורסם (נערך)

ישנן 2 עבירות:

מעבר באור אדום. עונש 1000 ש"ח קנס + נקודות.

מעבר באור אדום בנסיבות מחמירות. עונש הזמנה לדין + נקודות.

בשני המקרים יש נקודות אך אני לא זוכר כמה.

אם עברת בכתום לא תקבל דו"ח, כי מצלמות נדרכות רק אחרי שרמזור מתחלף לאדום מלא.

לכן, אם קבלת דוח זה כי נכנסת לצומת באדום מלא. אם אתה בטוח שלא עשית זאת, אז אין לך ממה לחשוש.

בכל מקרה תוכל לקחת אחריות על הדו"ח ואין עם כך בעיה.

סופ"ש נעים.

Bazinga

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נכנסתי בכתום לצומת בזה אני בטוח.אבל עדיין אני דיי בטוח שהיה פלאש.

היה נהג מונית בצד ימין שלי שהיה מאחורי בכמה סנטימטרים,יכול להיות שהוא קיבל את זה? במידה וכן גם רואים את הרכב שלי בתמונה לא?

פורסם

כן ייתכן שזה הוא. אבל שוב, מצלמה נדרכת רק אחרי אדום מלא. כלומר, כדי לקבל דו"ח חייבים להיכנס לצומת באדום מלא. להיכנס אני מדגיש.

רואים תמונה של הצומת, אבל המצלמה יודעת באיזה נתיב הרכב שהיא צילמה. כמו באכיפת מהירות.

אם הצילום בגלל הנהג האחר, אז סביר להניח שהוא יקבל דו"ח ולא אתה.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק כדי להוריד את הפחד ולחזור לישון נורמאלי.

המצלמה לא תצלם מי שנכנס בכתום לצומת ובאמצע הצומת הרמזור התחלף לאדום? אלא רק אם הרכב נכנס לצומת באדום מלא?

פורסם

מצלמה לא מצלמת בכתום, רק שנייה אחרי האדום. אם אני לא טועה היא מצלמת 2 תמונות, אחת כשהרכב דורך על החיישנים בכניסה לצומת ועוד אחת שנייה אחרי (כדי לראות אם הרכב עבר את הצומת או נעצר קצת אחרי הקו)

פורסם

אם עברת בכתום לא תקבל דוח על מעבר באדום.

לעיתים מבצעים בדיקות למצלמות באופן יזום,

והמצלמה מפיקה תמונות ופלאש גם כאשר ברמזור מופיע אור ירוק.

לכן אם עברת בכתום לא תקבל דוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האא

אל תתפלא אם תקבל דו"ח, משמע חצית את קו הצומת כאשר דלק האור האדום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...