Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עומד לקנות מאזדה 2, מדובר ברכב 2008 עם 140 אלף ק"מ שטופל רק במוסך המרכזי של מאזדה

כשהוצאתי פלט של התיקונים והטיפולים שבוצעו, מופיע שהוחלף מנוע למנוע שנת 2011

כששאלתי את המוכר הוא אמר ששכח לשים מים ברדיאטור, ונאלצו להחליף לו מנוע

מצורף תדפיס של התיקון שבוצע

תיקון מאזדה.jpg

תיקון מאזדה.jpg

עריכה אחרונה על ידי Erez Levi
פורסם

אמנם מדובר בקניה, אבל השאלה מאוד טכנית לכן אפרסם כאן

בדקתי מאזדה 2 לקניה, עשתה 140,000 וטופלה רק במוסך המורשה מאזדה

כשבדקתי היסטוריית טיפולים במוסך ראיתי שהוחלף מנוע, המוכר אמר שזה בגלל שהוא שכח לבדוק מים

לפסול את הרכב?

תיקון מאזדה.jpg

פורסם

מים ברדיאטור לא שוכחים לשים, מים ברדיאטור זו נזילה, להבדיל משמן שהרכב צורך למיטב הבנתי, רוכב הרכבים ובמיוחד החדשים לא אמורים לאבד נוזל קירור.

תברר אם מדובר במנוע חדש מהחברה, ובכל מקרה תשאל על נזילות

פורסם

אני הייתי מוותר,בטח כשמדובר על רכב נפוץ ומוכר עם תירוץ כזה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המנוע לא חדש כי אף אחד לא ישים מנוע חדש שיכול להגיע לסכום של חצי מהרכב ולכן ברור שהמנוע שהורכב הוא מנוע מפירוק שאין לך שום מושג מה עבר אליו לפני שהגיע לרכב המיועד.

מכיוון שלא מדובר ברכב ייחודי הייתי ממשיך לרכב הבא.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אם הרכב מיד פרטית (לא ליסינג לשעבר) ותוחזק כמו שצריך לאורך הדרך,לא הייתי נמנע מזה.

להיפך,זה דווקא אמור לתת שקט יחסי (לפי הקבלה כנראה,שהתפוצץ הרדיאטור ברכב/היתה נזילה שהוזנחה והרכב התחמם).

אם זה ליסינג לשעבר,הייתי מוותר על ה"תענוג".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לציין שהמנוע הוחלף במוסך מורשה מאזדה של היבואן

ומדובר בטעות שיש רכבים כאלה בשפע, כשאתה מצמצם את החיפוש מבחינת קילומטראז', מחיר וכו' אתה נשאר עם ממש מעט אופציות

פורסם
תיאורטית, גם מליון.

אתה יודע מאיפה הוא בא/כמה נסע/יש שטר מכר או משהו כזה?

כתוב שהמנוע עבר 20,000 ק"מ או שאני לא מבין נכון ובמקום 20,000 ש"ח לקחו לו 3,800 ... האפשרות השנייה נראית פחות הגיונית ולא מאמין,שמוסך היבואן יתעסק בשטויות ויזייף מסמך/יכתוב עליו שקרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בטור אחד שהחליף מנוע "מיבוא" במוסך מורשה של חברה יפנית ידועה (מוסך מכובד מאוד) - תתפלא. על חתיכת ברזל אף אחד לא יכול לחתום. הכל סיפורים.

אני מחזיק בנוסף ברכב ישן (626), יפני טיפוסי. אם היתה לי אפשרות לרכוש מנוע לרכב זה שגמע 20 אלף קילומטר. הייתי מוכן לשלם עשיריה.

אישית לא הייתי נמנע מרכישת הרכב, אך בודק כראוי.

משה

פורסם

התיקון לא בוצע בסתם מוסך מורשה

הוא בוצע במוסך המרכזי של היבואן (כמו שלהונדה יש את מוסך ארז לדוגמא)

קשה לי להאמין שהמוסך של היבואן יתעסק בזיוף מסמכים

השאלה אם זה לא יכול להצביע על בעיה גדולה יותר או בעיות שעלולות לצוץ בעתיד

• תוכן חדש...