Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הענין שהמנוע של מזדה לא ידוע בתור בעייתי,לכן התירוץ ששכח למלא מיים נשמע מוזר,או שהרכב איבד מים,או שהתחמם ולא שמו לב,זה לא אסון שמחליפים מנוע,אבל אם הרכב מאבד מים,זאת אומרת שישעדיין תקלה ויכול להיות שעד עכשיו הוא כול הזמן ממלא.

אבל גם פחות אטרקטיבי,לי זה היה מראה על הזנחה,בטח כזה תירוץ.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ד"א,גם בלנטיסים,הרדיאטור ההוא אחד מעקבי האכילס.

בזמנו היתה לאבי שיחיה לאנטיס שמורה ומטופלת עם ק"מ נמוך,הרדיאטור התפוצץ לו בדרך הביתה ,הרכב התחמם עד הסוף ולמרבה המזל התברר,שהוא הספיק לעצור בזמן והמשך נסיעה היה גומר את המנוע.

כנראה שמה שהיה כאן עם המאזדה 2 די זהה-אם בבדיקה עכשיו יתגלה,שיש חוסר משמעותי של נוזל קירור מכל סיבה שהיא לא הייתי קונה את הרכב.

אם היתה תקלה,הוחלף מנוע ועכשיו הכל תקין לא רואה סיבה לפסול אם כי כמובן,שיש לבדוק במשנה זהירות.

מוסכי היבואן מביאים בד"כ מנועים טובים,הם לא יקחו על עצמם עוד יום עבודה,אין להם עצבים מיותרים לשטויות הללו .

האם למוכר /במוסך היבואן יש העתק שטר מכר של המנוע ? זה יכול להסיר הרבה ספקות.

חוץ מזה,יכול גם להיות באופן תיאורטי,שהמנוע פורק ממאזדה 2 משנתון מתקדם יותר ככל שיש התאמה ולאו דווקא מאחת משנתון 2008-כך יש סבירות,שהמנוע יחסית לא עבר הרבה וירד כנראה מרכב שעבר תאונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ד"א,גם בלנטיסים,הרדיאטור ההוא אחד מעקבי האכילס.

בזמנו היתה לאבי שיחיה לאנטיס שמורה ומטופלת עם ק"מ נמוך,הרדיאטור התפוצץ לו בדרך הביתה ,הרכב התחמם עד הסוף ולמרבה המזל התברר,שהוא הספיק לעצור בזמן והמשך נסיעה היה גומר את המנוע.

כנראה שמה שהיה כאן עם המאזדה 2 די זהה-אם בבדיקה עכשיו יתגלה,שיש חוסר משמעותי של נוזל קירור מכל סיבה שהיא לא הייתי קונה את הרכב.

אם היתה תקלה,הוחלף מנוע ועכשיו הכל תקין לא רואה סיבה לפסול אם כי כמובן,שיש לבדוק במשנה זהירות.

מוסכי היבואן מביאים בד"כ מנועים טובים,הם לא יקחו על עצמם עוד יום עבודה,אין להם עצבים מיותרים לשטויות הללו .

האם למוכר /במוסך היבואן יש העתק שטר מכר של המנוע ? זה יכול להסיר הרבה ספקות.

חוץ מזה,יכול גם להיות באופן תיאורטי,שהמנוע פורק ממאזדה 2 משנתון מתקדם יותר ככל שיש התאמה ולאו דווקא מאחת משנתון 2008-כך יש סבירות,שהמנוע יחסית לא עבר הרבה וירד כנראה מרכב שעבר תאונה.

שמע, איך נדע אם המנוע באמת יבוא? נראה לך שמישהו ייבא חתיכת ברזל (נגיד רק בלוק וראש, יאלה) שרק על המשקל שלה תצטרך לשלם מאות דולרים?

יקחו מנוע מפירוקיה, ינקו קצת הזעות, יחליפו שמן פילטר שמן פילטר אויר משאבת מים וטיימינג במנועי רצועה, יניעו, ויתפללו שיעבוד עגול.

די עם הבולשיט של מנוע מיבוא.

* אני זמן מה שוקל ליבא מנוע למאזדה 626 שלי (שעובד תקין, סתם כי אני רואה את עצמי ממשיך עם הרכב) אז חקרתי קצת את הנושא.

משה

פורסם
שמע, איך נדע אם המנוע באמת יבוא? נראה לך שמישהו ייבא חתיכת ברזל (נגיד רק בלוק וראש, יאלה) שרק על המשקל שלה תצטרך לשלם מאות דולרים?

יקחו מנוע מפירוקיה, ינקו קצת הזעות, יחליפו שמן פילטר שמן פילטר אויר משאבת מים וטיימינג במנועי רצועה, יניעו, ויתפללו שיעבוד עגול.

די עם הבולשיט של מנוע מיבוא.

* אני זמן מה שוקל ליבא מנוע למאזדה 626 שלי (שעובד תקין, סתם כי אני רואה את עצמי ממשיך עם הרכב) אז חקרתי קצת את הנושא.

משה

אל תשווה רכב מאמצע/סוף שנות ה 90 לרכב יחסית חדיש.לרכב כמו שלך,בעייתי למצוא מנוע במצב נורמלי כי בכל המאזדות מהדגם שלך ידוע, שמנוע מעל 180,000 מתחיל כבר לעשות בעיות- תחפש בפורום כאן יש כמה נושאים דומים.

במאזדה 2 ככל שאני זוכר, יש שרשרת תזמון ולא רצועה,אין להם מה לגעת בטייימינג.

גם אם המנוע מפירוק רגיל לאחר תאונה ולא יבוא ובאמת עבר 20,000 עדיין הוא במצב טוב.

יש הבדל בין החלפת מנוע מרכב, שנסע אחרי 3 שנים ואפשר להעריך את מצבו לעומת מנוע ,שפורק מרכב עם 200,000 ק"מ שעלול להיות חתול בשק.

כתבתי כיצד ניתן לאמת- הולכים למוסך ומבקשים העתק של שטר המכר-שם כבר כתוב בדיוק הכל וללקוח אמור להיות העתק ממנו.

אם אין שטר מכר או לא רוצים להציג זה כבר מעורר חשד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי מסקנות.

הלכתי למנהל המוסך המורשה של מאזדה בחיפה, והוא ישב איתי בסבלנות למרות שאני לא לקוח שלו.

לדעתו אמנם אין סיבה ממשית לפסול את הרכב, ושטר מכר יכול להעלים הרבה סימני שאלה, אך במקרה הזה הוא המליץ לי להמשיך הלאה ולוותר על הספקות האלה.

פורסם

המלצה טובה,אני גם הייתי מחפש רכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...