Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אינני חושב כי תמונות אלו של הרכב ישכנעו מישהו במסוכנות של הנהג. בסה"כ רואים רכב שעבר תאונות בעבר ושבעליו לא טרח לתקן את הנזק.

צריך תמונות של צורת הנהיגה המסוכנת, כאשר העדיפות היא לצילום וידאו - אז יכולים להתרשם באופן אובייקטיבי מצורת הנהיגה של הנהג ולא להסתמך על טענה אמורפית (שמבחינת אדם אחר - יכולה לנבוע גם מסכסוך עם אותו שכן).

מכיוון שהאיש לא ממש יוצא לעבודה או חוזר בשעות קבועות, אין לי מושג מתי הוא יזיז את המכונית ואני לא ממש יכול להשקיע זמן במארב-חניון. זה נכון שמי שרואה את התמונות עשוי להתרשם שמדובר באדם שלא משקיע בפחחות, אבל מאחר ואני רואה את קצב התווספות הפגיעות ואת הסיבות, לי ברור שיש כאן בעייה.

רק כדי להסיר ספק - מעולם לא היה סכסוך בבניין המשותף שלנו, אין כאן אף אחד שסוגר חשבונות עם האדם המבוגר, להיפך - מעוניינים להציל אותו מעצמו ואולי עוד כמה אנשים, ככה על הדרך.

The older you get, the better you used to be

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רוצה פתרון אז חייב להשקיע ולהביא הוכחות.תבקש עזרה מהשכנים שמישהו יצלם וידאו ויביא הוכחות שבן אדם באמת מסוכן לסביבה, אחרת זה סתם דיברים.

תתקינו מצלמות בחניה ובנוסף הוא ישלם גם לנזקים שגרם לבניין ולחניה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

לא קראתי את כל העמודים, אבל כל זמן שאתה מתלבט ולא מדווח אתה והשכנים שותפים לפשע. חוץ מזה שאם חס וחלילה יישפך דם בגללו זה גם על הידיים שלך. אם מספר הרישוי לא היה מוסתר הייתי מנסה להעביר את זה בעצמי.

Sent from my A0001 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם
לא קראתי את כל העמודים, אבל כל זמן שאתה מתלבט ולא מדווח אתה והשכנים שותפים לפשע. חוץ מזה שאם חס וחלילה יישפך דם בגללו זה גם על הידיים שלך. אם מספר הרישוי לא היה מוסתר הייתי מנסה להעביר את זה בעצמי.

לא רק שלא טרחת לקרוא את כל העמודים, אתה גם עורך לי משפט שדה (יחד עם כל השכנים) ומבחינתך אני כבר עם דם על הידיים, לפחות בפוטנציאל. הקדשת שנייה של מחשבה לקרוא גם טיעונים אחרים? ברור שלא, הרי הכי קל להקליד בפסקנות כי אני שותף לפשע.

התגובה שלך, בסגנון בו היא כתובה, לא ראוייה אפילו להתייחסות.

The older you get, the better you used to be

פורסם
לא קראתי את כל העמודים, אבל כל זמן שאתה מתלבט ולא מדווח אתה והשכנים שותפים לפשע. חוץ מזה שאם חס וחלילה יישפך דם בגללו זה גם על הידיים שלך.

בחוק מוגדר אלו גורמים חייבים לדווח על חשד/ חשש לאי כשירות לנהיגה של אדם.

יחסי שכנות לא נכללו ברשימה הנ"ל, כך שאני מטיל ספק בהיותו שותף לפשע (ואני אומר את זה בצורה הכי מנומסת שרק אפשר).

גם אם הוא מעוניין להתריע על הסכנה, עליו לספק הוכחות כלשהן - אחרת, הפקיד שמולו יצקצק, יאמר שהוא מבין את הסכנה ויראה מה אפשר לעשות. וכמובן שישכח ממנו ברגע שדלת המשרד תיסגר. (גם עם הוכחות, לא בטוח שזה לא מה שיקרה)

פורסם

אם אין ילדים, אולי קרוב משפחה אחר שמגיע לבקר? אולי עובדת סוציאלית?

ומכיוון אחר ופחות חוקי - תשבית לו את הרכב. אל תוציא אוויר כי הוא לא ירגיש וימשיך לנסוע ככה. תחפש דרך לנתק לו את ההתנעה או משהו דומה :evil:

פורסם
אם אין ילדים, אולי קרוב משפחה אחר שמגיע לבקר? אולי עובדת סוציאלית?

ומכיוון אחר ופחות חוקי - תשבית לו את הרכב. אל תוציא אוויר כי הוא לא ירגיש וימשיך לנסוע ככה. תחפש דרך לנתק לו את ההתנעה או משהו דומה :evil:

כן. מאוד הגיוני. שפות"ש יסתכן בתיק פלילי ויחבל ברכב של זקן בשביל להוריד אותו מהכביש. אני בטוח שששופט יראה את זה בעיניים מאוד סימפתיות לפני שהוא יתקע לו צינור 50 צול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מדובר בסכנה אמיתית בית משפט לא יראה בחבלה כזו ניסיון למנוע אסון?

ניתוק של החוטים מהסטרטר למשל לא גורם שום נזק, אבל זה להתעסק ברכוש של מישהו אחר בלי רשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בחוק מוגדר אלו גורמים חייבים לדווח על חשד/ חשש לאי כשירות לנהיגה של אדם.

יחסי שכנות לא נכללו ברשימה הנ"ל, כך שאני מטיל ספק בהיותו שותף לפשע (ואני אומר את זה בצורה הכי מנומסת שרק אפשר).

גם אם הוא מעוניין להתריע על הסכנה, עליו לספק הוכחות כלשהן - אחרת, הפקיד שמולו יצקצק, יאמר שהוא מבין את הסכנה ויראה מה אפשר לעשות. וכמובן שישכח ממנו ברגע שדלת המשרד תיסגר. (גם עם הוכחות, לא בטוח שזה לא מה שיקרה)

לא מדבר על חובה חוקית אלא מוסרית.

קקטוסולר ידנית

פורסם
אם מדובר בסכנה אמיתית בית משפט לא יראה בחבלה כזו ניסיון למנוע אסון?

ניתוק של החוטים מהסטרטר למשל לא גורם שום נזק, אבל זה להתעסק ברכוש של מישהו אחר בלי רשות.

אם היו מפרקים לך חוטים ברכב שלך בגלל שמשהוא חושב שאתה נהג גרוע ,לא הייתה מקבל שוק ונזק נפשי ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. אבל אם הייתי נוהג כמו דפוק, לא הייתי מתפלא שאנשים רוצים למנוע ממני לנהוג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...