Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע מברר לגבי ביטוח לרכב שלי,

אני בן 22 וכביכול ללא עבר ביטוחי(נהגתי על הרכב ליסינג של אבא שלי אך קיימים שם יותר מ2 תביעות לכן אני יודע שעדיף לא להשתמש).

בכל זאת ביררתי מחירים מול מס' חברות ביטוח כמו ביטוח ישיר, AIG ודרך סוכנויות.

דרך ביטוח ישיר המחיר עבור נהג יחיד היה מאוד גבוה.

לכן, חשבתי על אופציה וכאן רציתי את עזרתכם.

במידה ואני רושם את אחותי הגדולה כבעלת הרכב יחד איתי(ז"א 2 בעלים על אותו הרכב),

יחד עם העבר הביטוחי שקיים לאחותי במשך ה3 שנים האחרונות על הרכב שלה,

האם זה אפשרי וככה אוכל להוזיל את המחיר עבור ביטוח הרכב שלי?

אודה לעזרתכם הרבה,

תודה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

עדיין יהיה עליך לבטח את הרכב לפי פרמטרים של נהג בגיל וותק כשלך. יתכן שאם תרשום את הביטוח על שם אחותך או אחד ההורים, בעלי עבר ביטוחי נקי, זה יקנה הנחה כזו או אחרת, אבל בכל מקרה את תסתפק בביטוח שאינו מתאים לגיל ולותק שלך, ואשר כולל את שמך או "כל נהג" בעל נתונים אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור שאבטח עפ"י פרמטרים של נהג צעיר(במקרה שלי מגיל 22).

בדקתי ויש הוזלה משמעותית מאוד במידה ואני מצרף את אחותי על ביטוח הרכב יחד עם העבר הביטוחי שלה,

אתה מסכים איתי שלנהג צעיר בן 22 ללא עבר ביטוחי כלל המחיר יהיה גבוה יותר מאשר לכל נהג מעל 22 יחד עם עבר ביטוחי(כביכול של אחותי)?

אז לשאלתי, האם זה אפשרי? והאם מבחינת רישום הרכב על 2 בעלים לא תהווה בעיה כלשהי במכירת הרכב בעתיד?

Stage 1 // Revo

פורסם

אם אחותך ביחסים טובים איתך, אז לא תהיה בעיה במכירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעולה.

שאלה נוספת, בעתיד במידה וארצה להסיר את אחותי כביכול מבעלות הרכב?

האם זו תהיה בעיה/תגרום להוספה של יד ברישיון הרכב?

Stage 1 // Revo

פורסם (נערך)

שלילי

ד"א - אתה לא חייב לרשום את אחותך ברשיון כדי לרשום אותה בפוליסת הביטוח. יש לי רכב שבשימוש הבן שלי, רשום על שמי ועל שם אשתי, בעלי הפוליסה הם אני והבן, והבן גם משלם תמורתה. זאת כדי שהוא יצבור ותק ביטוחי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
אכן אין כל צורך לרשום אחותך ברישיון הרכב,פשוט את הביטוח תעשה על שמה.

רגע, אבל אני רוצה לצרף את אחותי כביכול בגלל העבר הביטוחי שלה.

על הרכב שלה כביכול רק היא ובעלה מורשים לנהוג ברכב.

לפי מה שאתם אומרים, אני לא חייב לרשום את אחותי כבעלת הרכב על מנת להשתמש בעבר הביטוחי שלה?

כי כל מהות הנושא היא שאני מצרף את אחותי על מנת להשתמש בעבר הביטוחי שלה בגלל שלי אין ובכך להוזיל את עלות הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי Spo1zZeNN

Stage 1 // Revo

פורסם

אתה לא מצרף אותה לביטוח, אתה עושה את הביטוח על שמה ומצרף את עצמך לביטוח.

קח בחשבון שאם ותעשה תאונה שבא תימצא אשם ותהיה תביעה, היא תהיה על אחותך ואז בעצם היא תאבד את הזכות לעשות ביטוח מוזל לעצמה.

• תוכן חדש...