Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטח מת במראות הנהגים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות דיון בפורום תפוז על השטח המת שיש לנהגי המכוניות במראות..

הנה כרזה קטנה שהכנתי...תהנו.

46989646.jpg

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

תאורתית בסידור נכון של המראות לא נשאר שטח מת (מעברוני נהיגה בטוחה ב"אגו").

מעשית הנהג הישראלי משתמש במראות כדי לפגוע אם הסיגריה בפה (או כל דבר אחר שלא בשבילו תוכננו המראות).

Dead but dreaming

פורסם

מזכיר את המדבקה "יש חיים בשוליים, אל תדרוס אותם!"

אני תמיד מביט ימינה ושמאלה ליפני החלפת נתיב, משהו שנישאר מהימים של האופנוע והטרקטורון, משהו שרק מי שרכב מבין :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תאורתית בסידור נכון של המראות לא נשאר שטח מת (מעברוני נהיגה בטוחה ב"אגו").

מעשית הנהג הישראלי משתמש במראות כדי לפגוע אם הסיגריה בפה (או כל דבר אחר שלא בשבילו תוכננו המראות).

הא? מאיפה הבאת זה?

טוב.. דוגרי אתה צודק. "תיאורטית", בארץ האגדות, זה כך.

בתצורה רגילה של 2 מראות צד ומראה מרכזית (אפילו פנורמית) - יש מספיק שטח מת מסביב לאוטו כדי להסתיר לפחות שני אופנועים.

שלא לדבר על משאית...

זכורה לי כתבה על ניסוי שבו סידרו 2 מכוניות ו28 אופנועים מסביב למשאית פול-טריילר כך שאף אחד מהם לא נראה מתא הנהג כלל...

פורסם
הא? מאיפה הבאת זה?

טוב.. דוגרי אתה צודק. "תיאורטית", בארץ האגדות, זה כך.

בתצורה רגילה של 2 מראות צד ומראה מרכזית (אפילו פנורמית) - יש מספיק שטח מת מסביב לאוטו כדי להסתיר לפחות שני אופנועים.

שלא לדבר על משאית...

זכורה לי כתבה על ניסוי שבו סידרו 2 מכוניות ו28 אופנועים מסביב למשאית פול-טריילר כך שאף אחד מהם לא נראה מתא הנהג כלל...

מראה פאנורמית מסוכנת מכמה סיבות...

1. אין לה תו תקן (לא שזה מעניין את המישתמש הממוצע), אבל במיקרה של תאונה, בניגוד למראה טובה מהיצרן, המראה הזו תתפרק לאלפי רסיסים קטנים שאחד מהם ימצא את דרכו לעניים של מישהו (או ינעץ בכלי דם)
  2. יש במראה הזו שטחים מעוותים, חלקם ניראים רחוקים ללא כל פרופורצה
  3. ישנו "כפל מידע"
  4. לרוב, מראה פאנורמית מצמצמת את השימוש במראות צד עד כדי אי שימוש בהן כלל, דבר שיכול להוביל למצב בו הנהג סומך על הפאנורמית בלבד
  5. מראה פאנורמית כבדה יותר ממראה רגילה, בורות בכביש וסיבובים חדים משנים את הכיוון שלה ודורשים מהנהג התעסקות מרגיזה.
  6. מראה פאנורמית לא מונעת סינוור (ואף יכולה לסנוור נהגים אחרים!)

אם זה היה פטנט כל כך מוצלח, בטוח חברות היו מישתמשות בו (ולא מראות הצד, בהן יש חייץ ברור בין החלק הפאנורמי לחלק הלינארי)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בתנועה צפופה אני משתדל להתמקם במקוםבו ניתן לראות אותי.

לפעמים, במקרה בו אני צופה כי נהג הולך לגנוב נתיב - למשל, אני לא יעבור אותו עד שלא נוצר קשר עין.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

• תוכן חדש...