Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא לא נשכח שמה שידעו או לא בדקו בשנות ה 90, יודעים כיום ובודקים כיום כמו כן, כמות התנועה והזיהום, עלה משמעותית.

כל אחד יעשה מה שנוח לו, אך אי אפשר להתווכח עם יתרונות הסינון של הפיח, גזים ועוד.

פורסם

שלום איתמר, מסננים בקופסא בכל צבע שיהיה חייבת להיות לפחות עם מדבקה ועליה חייב להיות רשום שם המשווק ושם היצרן. יש לציין את מק"ט הOEM שאותו החלק מחליף ופרטי קוד ייצור. ויש לדרוש אחריות על המוצר. יש בשוק הישראלי המון זיופים של מסננים מקוריים ותחליפיים ואכן נתקלנו במוצרים טורקיים שהודפס עליהם השם שלנו ללא כל פרטים אחרים. אני ממליץ להיזהר באם נראה משהו חשוד. באותה נשימה אומר שאם באמת מדובר במסנן שלנו הוא נבדק ונמצא כשיר לשימוש בהשוואה למקור ובהתאמה לתקן לא קיימת סכנה לרכב. כפי שכל מי שעוסק בתחום יודע כל מוצר אפטרמרקט המשווק עצמאית יכול להיות בעל ביצועים כאלה ואחרים.

הזול עולה ביוקר

  • 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 11.10.2016 בשעה 22:06, איילצבי כתב:

הם צריכים להחליף מה שאתה אומר להם .

כשאני בא למוסך אני רושם במדויק מה שאני מבקש שיבדקו ויחליפו .

כל דבר מעבר דורש את אישורי . הרכב שלי ואני אחליט אם צריך או לא .

אם תבוא למוסך ותגיד להם שבאת לטיפול ידחפו לך דברים שלא צריך וינפחו את החשבון .

אחי אתה צריך לנקות פילטר למזגן בבית כל חצי שנה יש מקומות שממליצים כל חודש בגלל שימוש בכל השנה, אז תחשובשהרכב שלך סובב זיהום אוויר גבוה מאוד של הרבה רכבים, המוסכניק שלי לא עושה את זה ואבאנשלי כועס עליו עכשיו חחחחח

×
×
  • תוכן חדש...