Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

 

רכב מאזדה 6 2007 (דור 1) - הבנתי שהרכב הגיע במקור עם מסנן מזגן עם פחם.....

 

מישהו מתמצא מה בדיוק ההבדל בין מסנן אוויר למזגן רגיל או מסנן אוויר למזגן עם פחם?

 

מה מומלץ בין השניים?

 

האם שווה לשלם במקום 20 שח לרגיל כ 120 שח עם פחם?

 

האם הרגיל יגרום לנזק כלשהוא למזגן ומכלוליו?

 

תודה

פורסם

המסנן ה"רגיל" שעולה 20 ש"ח בוודאות אינו מסנן כמו המקורי או תואם לו. על קצה המזלג בלי להיכנס יותר מדי לעולם הסינון:

ללא קשר לפחמי או לא פחמי, גם אם לא תשקיע בפחמי, עדיף לשים מסנן שיסנן משהו חוץ מעלים וחלקיקי אבק גדולים כי אתה נושם את הזיהום זה. לרוב המסננים ב 20 ש"ח עושים רק את זה. הדבר היכ מסוכן והכי קשה לסינון הוא החלקיקים הקטנים יותר מה שנקרא PM 2.5/

מסנן פחמי אינו רק מסנן ריחות אלא גם מונע גדילת עובשים וחיידקים וכך פחות סביר שיהיה לך מה שנקרא באשת מזגנים. ישנם סננים פחמיים עם מדיית סינון רב שכבתית רב תכליתית שבין היצר מסננת חלקיקם תת מיקרוניים, ריחות, מניעת גדילת חיידקים ועובשים ויש כאלה שיש עליהם גם ריסוס של חומר אנטי בקטריאלי כמו המסננים של MANN ו WIX שהם הרבה פעמים עולים על המקורי. (סדרת FP)

הזול עולה ביוקר

פורסם

בחיאת מספיק עם השטויות האלה, מי שישמע אתה כל החיים חי בתוך האוטו וזה מה ששומר על האויר שלך, אתה באמת מאמין שפילטר מזגן פחם\קרבון\קריפטונייט באמת ישמור עליך?

 

אני מבטיח לך שלא משנה איזה פילטר מזגן תשים - אתה תנשום את אותו אויר שנושם רוכב האופנוע לידך.

פורסם

במוסכים מורשים נותנים לך לבחור בין מסנן תחליפי פשוט לבין מסנן מקורי

במקרה שלי ראיתי את 2 המסננים

התחליפי לבן ועם צפיפות לא משהו עולה 90 ש"ח

המקורי, יותר מאסיבי, עם הרבה נקודות שחורות (פחם?) ומבחינים שהוא צפוף יותר - עולה 240 ש"ח

הלכתי על המקורי. הבעיה שהם טוענים שמחליפים בכל טיפול

פורסם

הם צריכים להחליף מה שאתה אומר להם .

כשאני בא למוסך אני רושם במדויק מה שאני מבקש שיבדקו ויחליפו .

כל דבר מעבר דורש את אישורי . הרכב שלי ואני אחליט אם צריך או לא .

אם תבוא למוסך ותגיד להם שבאת לטיפול ידחפו לך דברים שלא צריך וינפחו את החשבון .

  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
בחיאת מספיק עם השטויות האלה, מי שישמע אתה כל החיים חי בתוך האוטו וזה מה ששומר על האויר שלך, אתה באמת מאמין שפילטר מזגן פחם\קרבון\קריפטונייט באמת ישמור עליך?

 

אני מבטיח לך שלא משנה איזה פילטר מזגן תשים - אתה תנשום את אותו אויר שנושם רוכב האופנוע לידך.

 

זה חמוד שאתה מבטיח, תוכיח קצת, תספק לנו מידע או מחקרים או בדיקות שבוצעו, אפילו ביוטוב או אתרים כאלו ואחרים.

 

כי מצד שני, אני זה שמבטיח לך שכן יש הבדל מוחשי, למה? אני נוסע עם פילטר פחם איכותי של חברת MANN המקורי מזה כמה שנים, ברגע שאני נכנס לרכב עם פילטר לבן רגיל (במקרה שלי זה היה יונדאי טוסון החדש 2016), עם סחרור חיצוני בפקקים הרחתי מעבר לכל ספק את ריח הגזים מבחוץ, לא היה מקום לספק אפילו.

 

אוסיף ואומר, כי אני עושה שימוש בדור עוד יותר חדש של פילטר, תלת שכבתי עם שכבה שלישית שמסננת אלרגנים שונים וכו', הינה קישור:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00URDPU96/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1

 

http://www.frecious-plus.com/en

 

אז בוא נחליט שזה שאתה החלטת על דעת עצמך, סתם ככה ביום בהיר שאין הבדל, ש "בחייאת מספיק עם השטויות" האלו וזה כי?

קמת יום אחד והחלטת שזה מה שיהיה ובזה אתה מאמין?

 

יש אנשים שנוהגים המון בפקקים, במיוחד בערים שונות וזה עושה את ההבדל וזה בדוק מחקרית, אני אחד מאלו שנוסע בפקקים בעיקר.

 

אבל זה נחמד שרועי כלשהו מפורום כלשהו, מחליט שטויות במיץ ומטעה אחרים, תספק מחקרים נגדיים או שקודם תחקור את הנושא בעצמך בבקשה לאחר מכן, תמליץ ותגיד שזה שטויות.

 

 

*** הטעות הכי גדולה שלך, כי לא מדובר באותו "אוויר" אלה יכולת ספיחת גזים, אדי פליטה וחלקיקים כאלו ואחרים שיש באוויר ואת זה, ועוד איך הפילטר עושה ומקיים, בתנאי שהרכב אטום היטב מבחינת הגומיות שלו.

זה כמו שתגיד שפילטר מים כזה או אחר לא עושה את העבודה, המים הם אותם מים, סינון החלקקים, זה במה שמדובר.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

יכול להיות שאכן יש הבדל, אני אישית מקפיד ליסוע עם סירקולציה סגורה תמיד ולא הרגשתי הבדל מי יודע מה בסדרה 3 בין מסנן פחם למסנן רגיל.

פורסם

חשוב לאוורר את הקבינה במידה ונוהגים עם סחרור פנימי זמן רב, ישנם רכבים שעושים זאת אוטומטית ופותחים את הסירקולציה הפנימית.

בזמן שנוהגים הרבה, רמת CO2 עולה ויש לסלק את זה.

 

אגב, גם עבור רועי, הינה בדיקה ומחקר קטן, אגב יש עשרות ומאות מחקרים ובדיקות ומדידות כאלו ואחרות, ממליץ להתעניין:

 

http://www.co2meter.com/blogs/news/23987521-high-co2-levels-in-your-car

פורסם
בחיאת מספיק עם השטויות האלה, מי שישמע אתה כל החיים חי בתוך האוטו וזה מה ששומר על האויר שלך, אתה באמת מאמין שפילטר מזגן פחם\קרבון\קריפטונייט באמת ישמור עליך?

 

אני מבטיח לך שלא משנה איזה פילטר מזגן תשים - אתה תנשום את אותו אויר שנושם רוכב האופנוע לידך.

אתה טועה ומטעה את כול הגולשים בפורום עם הדעות שלך אשר לא מחזיקות מים.

 

פילטר מזגן עם פחם פעיל מסנן לא רק אבק אלא גם גזים רעילים אשר מזיקים לא פחות משאיפת עשן סיגריות.

  • רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים יקרים

 

הבעיה גם שאין חילופי לרכב במחיר הגיוני (מאזדה 6 דור 1 שנת 2007) שווה במורשה 240 שח? והחלפה כל כמה זמן??

 

לספקי חלקים תחליפיים אין מסנן אחר..... כולל מהמומלצים מכאן!

פורסם

תחליף כול שנתיים את המסנן. במידה ורוב הזמן אתה נוסע במצב של סיחרור אוויר פנימי רמת המזהמים אשר נלכדים במסנן נמוכה יותר מאשר במצב של כניסת אוויר חיצוני לכן אינני רואה צורך להחליף את המסנן כול שנה.

 

יישנם ייצרני רכב הממליצים להחליף כול שנה ויש כאלה כול שנתיים.

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...