Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב קטן (7-8K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

אני סטודנט ואני בלי רכב כבר כשנה. יש לרשותי כ7-8 אלף ש"ח ואני מנסה להתנייד שוב אבל מוצא רק גרוטאות - המציאות נחטפות לי מתחת לאף.

על כל פנים, היות שאני לא מעוניין ברכב מגניב או פוזה אלא רק באמינות גבוהה ככל הניתן פניתי ליפניות - טויוטה,סוזוקי,דייהטסו,סובארו ידניות בלבד.

כאמור, בשנתונים שנופלים בתקציב שקבעתי לעצמי יש בעיקר גרוטאות ורכבים אנוסים (מהסוג שבהם הוסיפו מי ברז לרדיאטור או הילוכים שלא נכנסים. מקרטעים). לכן החלטתי לפניות לשוק הקוריאני - דייהו,יונדאי,קיה .

בשני הראשונים יש בדרך כלל מצמד מבוסס משאבת שמן ואילו קיה אין בכלל ידניות. אני לא סומך על מצמדים מבוססי שמן כי בניגוד למצמדים מבוססי כבל - אם פתאום הלוחות הלכו באמצע הנסיעה, נתקעת.

אני בטוח שיש כאן אנשים עם הרבה יותר נסיון וידע ממני שאפשרי מאד שהיו במצב שלי בעבר. לכן, החלטתי לשאול את עצתכם: איזה דגם לחפש ?

* ולפני שתעלו את זה, חיפשתי כבר אימפרזה גרנד לאונה אוטומטיות - אבל הן כולן פשוט אנוסות לגמרי (לאחרונה המוכר אמר שהאוטו פשוט מושלם ואז גיליתי שנדלקת מנורת check engine ועל כך הגיב הבעלים ב:"זה כלום, אני נוסע ככה כבר שנים")

**אני מתחיל לשקול פיאט פונטו - ממה יש להיזהר ?

עריכה אחרונה על ידי timtim87
פורסם

באחד מסרטי הבורקס נאמר : " מה אתה רוצה ב-2 לירות גם את ה ***** וגם את ה**** ?.:-)

עד כאן הצחוק ועכשיו ברצינות: בתקציב כזה,צריך הרבה מאוד מזל "ליפול" על רכב טוב- אין הרבה כאלו אבל יש מציאות מידי פעם.

בקשר לפיאט- רכב כזה שיוזנח יהיה גרוע מכל יפנית/קוריאנית אחרת שהוזנחו ואתה תשלם על זה בריבית דריבית מניסיון רע של כמה חברים.

בעיות של התחממות יתר בגלל אי תחזוקה נכונה של מערכת הקירור /הגה חשמלי לא ממש מציאה גדולה.

אם מצאת פיאט שמורה,שטופלה בנוזל קירור מקורי אדום/כחול פראפלו ולא דולקת לה מנורת הגה היא שווה בדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מוכר רכב מאוד זול, הוא מתחת לתקציב שלך, מה שישאיר לך מרווח לתיקונים שכנראה יהיו מתישהו (הרכב כרגע תקין), אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטים לפרטים נוספים.

פורסם
שלום חברים

אני סטודנט ואני בלי רכב כבר כשנה. יש לרשותי כ7-8 אלף ש"ח ואני מנסה להתנייד שוב אבל מוצא רק גרוטאות - המציאות נחטפות לי מתחת לאף.

על כל פנים, היות שאני לא מעוניין ברכב מגניב או פוזה אלא רק באמינות גבוהה ככל הניתן פניתי ליפניות - טויוטה,סוזוקי,דייהטסו,סובארו ידניות בלבד.

כאמור, בשנתונים שנופלים בתקציב שקבעתי לעצמי יש בעיקר גרוטאות ורכבים אנוסים (מהסוג שבהם הוסיפו מי ברז לרדיאטור או הילוכים שלא נכנסים. מקרטעים). לכן החלטתי לפניות לשוק הקוריאני - דייהו,יונדאי,קיה .

בשני הראשונים יש בדרך כלל מצמד מבוסס משאבת שמן ואילו קיה אין בכלל ידניות. אני לא סומך על מצמדים מבוססי שמן כי בניגוד למצמדים מבוססי כבל - אם פתאום הלוחות הלכו באמצע הנסיעה, נתקעת.

אני בטוח שיש כאן אנשים עם הרבה יותר נסיון וידע ממני שאפשרי מאד שהיו במצב שלי בעבר. לכן, החלטתי לשאול את עצתכם: איזה דגם לחפש ?

* ולפני שתעלו את זה, חיפשתי כבר אימפרזה גרנד לאונה אוטומטיות - אבל הן כולן פשוט אנוסות לגמרי (לאחרונה המוכר אמר שהאוטו פשוט מושלם ואז גיליתי שנדלקת מנורת check engine ועל כך הגיב הבעלים ב:"זה כלום, אני נוסע ככה כבר שנים")

**אני מתחיל לשקול פיאט פונטו - ממה יש להיזהר ?

עשיתי ציטוט כי משום מה ההודעה הראשונה נקטעה באמצע.

אני מחפש דגמים אמינים עם קלאץ' מבוסס כבל ולא הידראולי כמו רוב הקוריאניות. אשמח אם תמליצו לי על כאלה.

פורסם

זה כנראה הכיוון אבל הרוב המכריע היו בהשכרה/ליסינג וק"מ מתחיל מ200000 ובד"כ סוחרים. יש לכם מושג כמה מנוע של גטס מסוגל לעבור? הכי הרבה שראיתי עד כה היה 265000 ק"מ,שזה נחמד, אבל יש יפניות שעושות את זה גם תחת הזנחה. ראיתי הרבה חוות דעת שממליצות על הרכב.

פורסם

אל תדאג מהגטס אחד האנשים בכיתתי במכללה נוסע על גטס ש-נה ב6 אלף שח לפני שנתיים הרכב עם מעל 360 אלף קילומטר והוא מבסוט עד הגג אומר שכל יום שהיא מניעה זה בונוס ,מצד שני לא נתקע איתה מעולם בינתיין

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם
כל יום שהיא מניעה זה בונוס

לא נשמע כמו רכב אמין במיוחד.

זה כמו להגיד "מישהו חולה במחלה סופנית, אז כל יום שהוא מתעורר, זה בונוס".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לבחון מגאן 2 או קליאו.

אתה יכול למצוא מגאן בשנתון 2007-8 +- בתקציב כזה, תמורה גבוהה מאוד לעלות.

פורסם

קח גטס ידנית מדור ראשון לא תתחרט

תרענן את הלוח כל כמה שעות עד שתפול לך מודעה טובה ביד.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...