Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שהדאציה באה עם מנוע 0.9 אוטומט רובוטי זה נכון? עד כמה רמת האמינות שלו?

מתלבט גם לדגם הידני 0.9 או דיזל 1.5 שבהפרש קטן יותר כבר משתלם,אבל מה העלויות טיפול שלו יותר יקרים? (של הדיזל) מה הן ההיתרונות והחסרונות לעומת מנוע הבנזין?

ל5 נפשות כולל 5 מבוגרים ה0.9 יסחוב?

לא נוסעים יותר מ10 אלף קילומטר לשנה אז מתלבט לגבי הדיזל.

מה רמת האמינות בכללי של האוטו?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שני הרכבים צעירים בשוק. מניסיון אישי עם מנוע ה0.9 טורבו בנזין- אמין ואחלה קנייה. הוא סוחב בהחלט עם 5 נפשות אבל המשקל מורגש, אין מה לעשות זה עדיין לא הספק מטורף. מה שכן הוא עדיין סוחב יותר טוב מחלק מהשפחתיות 1.6.

לדיזל יתרון בנקודה זו עקב מומנט עדיף.

מבחינת עלויות- טיפולים רגילים אין הבדל כמעט כלל. בטווחים מאוד גדולים- לבנזין יש פלאגים יקרים (לדיזל אין) לעומת רצועת טיימיניג שיש בדיזל (שרשרת שאין צורך להחליפה בבנזין).

התיבה הרובוטית זו בעצם התיבה הידנית הרגילה והמוכרת של רנו שפשוט חיבור לה 3 מנועים חשמליים מה שאומר שתיאורתית היא צריכה להיות אמינה אבל עדיין ממש מוקדם לדעת סופית.

מעבר לכך הרכב נוח מאוד, אפשר לרדת איתו גם לשטח קצת (לא טוחן סלעים אבל בהחלט עדיף על פני הרבה רכבים אחרים) והוא מאובזר...

אם יש עוד שאלות- שאל חופשי גם בפרטי.

פורסם
שני הרכבים צעירים בשוק. מניסיון אישי עם מנוע ה0.9 טורבו בנזין- אמין ואחלה קנייה. הוא סוחב בהחלט עם 5 נפשות אבל המשקל מורגש, אין מה לעשות זה עדיין לא הספק מטורף. מה שכן הוא עדיין סוחב יותר טוב מחלק מהשפחתיות 1.6.

לדיזל יתרון בנקודה זו עקב מומנט עדיף.

מבחינת עלויות- טיפולים רגילים אין הבדל כמעט כלל. בטווחים מאוד גדולים- לבנזין יש פלאגים יקרים (לדיזל אין) לעומת רצועת טיימיניג שיש בדיזל (שרשרת שאין צורך להחליפה בבנזין).

התיבה הרובוטית זו בעצם התיבה הידנית הרגילה והמוכרת של רנו שפשוט חיבור לה 3 מנועים חשמליים מה שאומר שתיאורתית היא צריכה להיות אמינה אבל עדיין ממש מוקדם לדעת סופית.

מעבר לכך הרכב נוח מאוד, אפשר לרדת איתו גם לשטח קצת (לא טוחן סלעים אבל בהחלט עדיף על פני הרבה רכבים אחרים) והוא מאובזר...

אם יש עוד שאלות- שאל חופשי גם בפרטי.

תודה אחי על התשובה.

הגיר הרובוטי לא בעייתי? לא מוכח בשוק אמרת?

הבנתי שגם מעצבן בגלל הקפיצות שלו.

והוא מרבה להתקלקל הבנתי

פורסם

זה הגיר הרובוטי הכי חלק שנהגתי עליו. הוא כן איטי יחסית ביחס לאחרים אבל זה בגלל שהוא חלק מאוד.

לא יודע מאיפה הבאת את זה שמתקלקל, זה גיר חדש לגמרי. דיברתי עם חבר שהוא מנהל טכני של אחד המוסכים- אמר שאין סיבה שלא יהיה אמין בגלל שזה בעצם הגיר הידני הרגיל והותיק של רנו.

אני אישית לא התחברתי לגיר הזה אבל זה נטו עניין אישי. דיברתי עם 2 אנשים שיש להם והם מבסוטים. אתה צריך לעשות נסיעת מבחן ולראות אם זה מתאים לך. באופן אישי יכול להגיד שהגיר הידני מאוד קל, נוח ונעים לתפעול. בימי גשם כמו שיש בחודש האחרון אני מרבה לנסוע איתו בפקקים של כביש החוף- אין שום מאמץ ושום עייפות מיוחדת.

לפי מה שהרגשתי, משום מה הקלאץ' בדיזל עדיף על פני הבנזין. לא יודע למה זה.

Sent from my Z1 using Tapatalk

פורסם
זה הגיר הרובוטי הכי חלק שנהגתי עליו. הוא כן איטי יחסית ביחס לאחרים אבל זה בגלל שהוא חלק מאוד.

לא יודע מאיפה הבאת את זה שמתקלקל, זה גיר חדש לגמרי. דיברתי עם חבר שהוא מנהל טכני של אחד המוסכים- אמר שאין סיבה שלא יהיה אמין בגלל שזה בעצם הגיר הידני הרגיל והותיק של רנו.

אני אישית לא התחברתי לגיר הזה אבל זה נטו עניין אישי. דיברתי עם 2 אנשים שיש להם והם מבסוטים. אתה צריך לעשות נסיעת מבחן ולראות אם זה מתאים לך. באופן אישי יכול להגיד שהגיר הידני מאוד קל, נוח ונעים לתפעול. בימי גשם כמו שיש בחודש האחרון אני מרבה לנסוע איתו בפקקים של כביש החוף- אין שום מאמץ ושום עייפות מיוחדת.

לפי מה שהרגשתי, משום מה הקלאץ' בדיזל עדיף על פני הבנזין. לא יודע למה זה.

מבחינת מה לא התחברת לרובוטי? הבנתי שיש קפיצות כל פעם שזה מעלה ומוריד הילוך

פורסם

הכי פשוט- לך תעשה נסיעת מבחן. אין קפיצות, יש מעבר איטי ב3 ההילוכים הראשונים. לסגנון הנהיגה שלי זה ממש לא מתאים, אני אוהב סגנון מעט אגרסיבי יותר.

פורסם

לאבא שלי היתה קליאו 0.9 ידנית. סוחבת יופי אבל חשוב שהציפיות יהיו סבירות. מזכיר 1400-1600 רגיל מבחינת היכולת, אך שונה בהתנהגות. אני מניח שהדיזל סוחב יותר בנינוחות.

יש לו כעת קליאו 1.2 רובוטי. גיר חלק ונעים. שמעתי על הטענות שאיטי יחסית. ייתכן (אני לא ממש מכיר רובוטיים אחרים) אבל ממש לא משהו מורגש בעיניי.

ממה שאני מתרשם בתקשורת ובפורום הרובוטי של רנו אמין, אבל להגיד על כל גיר רובוטי שהוא פשוט ידני עם מנועים חשמליים נראה לי מנותק מהמציאות. ידני אמין יותר.

ה דיזל של רנו גם ידוע כאמין מאוד.

פורסם
ממה שאני מתרשם בתקשורת ובפורום הרובוטי של רנו אמין, אבל להגיד על כל גיר רובוטי שהוא פשוט ידני עם מנועים חשמליים נראה לי מנותק מהמציאות. ידני אמין יותר.

1) יש הבדל "קטן" בין הגיר הרובוטי במנוע ה1.2 ברנו לבין מה שיש בסנדרו. "קטן" כי ההבדל הוא בין קלאץ' יחיד לבין 2 קלאצ'ים. מדובר בגיר אחר לחלוטין ואל תשווה בכלל בטח אם אתה לא יודע.

2) מה שאני כותב נאמר לי באופן אישי מפי מנהל טכני בקרסו, אני מניח שהוא פחות מנותק מהמציאות ממני וממך.

תקרא שוב את שאני כתבתי. כתבתי שאני מתכוון לגיר המותקן בדאצ'יה סנדרו.

פורסם

היי, יש לי את הדיזל. אוטו מעולה. כמובן תלוי מה אתה מחפש. מפכינת מנוע סוחב מעולה. מילת המפתח במנוע הזה חיסכון בדלק אוכל 20-22 קמ לליטר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

פורסם
היי, יש לי את הדיזל. אוטו מעולה. כמובן תלוי מה אתה מחפש. מפכינת מנוע סוחב מעולה. מילת המפתח במנוע הזה חיסכון בדלק אוכל 20-22 קמ לליטר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

מה מבחינה כללית?

איך הנהיגה? עושה לך בעיות הרכב?

פורסם

פותח השרשור ‚ אין לך מה לדאוג כל המיכלולים ברכב זה מכלולים אמינים וותיקים של רנו ‚ לא סתם הרכב נמכר במספרים יפים ‚ הוא בהחלט תמורה מצויינת לכסף .

• תוכן חדש...