Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם שנה טובה כתיבה וחתימה טובה

הרכב שלי ביום בהיר לא הניע יותר. לאחר התנעה בכבלים ונסיעה הביתה ניגשתי לבחון את המצבר וגיליתי שמתחו 10.5v במקום 12v. אין צופר/נעילה חשמלית. פירקתי את המצבר וגיליתי שחסר מים ב2 התאים הימניים. מילאתי מים וחיברתי אותו לרכב מונע בסל"ד סרק ווידאתי טעינה כאשר המתח הינו כ14v. לאחר כ20דק טעינה, חיברתי חזרה את המצבר לרכב ובדקתי מתח שהתגלה כ10.5v כמו לפני הטעינה.

במהלך הטעינה קצת ירדו המים ב2 התאים הימניים, אבל אין נזילה.

האוטו כמובן לא הניע, אם למישהו היה ספק.

האם אפשר לומר קדיש על המצבר, או שמא עשיתי משהו לא נכון בתהליך?

תודה רבה לעוזרים

Sent from my E5803 using Tapatalk

פורסם

לאן נעלמו המים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

הייתי ממליץ לך להחליף למצבר ללא טיפול - כך גם תחסוך את כל הנזילות הלא רצויות (שיוצרות חלודה) והקורוזיה על הקטבים.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

השם יקום דמו. אלוהים תמיד לוקח אליו את המצברים הטובים ביותר.

אם דחוף לך, תניע את הרכב וסע לאוטודיפו הקרוב לביתך. יחליפו לך במקום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

פעם אחרונה שקניתי מצבר זה היה אצל וולטה או ורטה באיזור המסגר בת"א נידמה לי ב450 שח עם אחריות ל18 חודשים. אבל עברו כמה שנים טובות מאז.

Sent from my E5803 using Tapatalk

• תוכן חדש...