Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתקרב למצברים תוצרת לשנפ/וולתא אלא רק מצברים תוצרת וורטא או בוש.

אשמח לקבל הסבר. לא מכיר מצברי בוש בכלל. האם העלות גבוהה יותר? אני מחפש משהו זול כי הרכב יימכר בקרוב

פורסם

היום כל המצברים אותו חרא. שנפ לא סבלתי פעם אבל שראיתי שמצברים גם מחברות שונות כמו וורטא מחזיקים פחות או יותר אותו דבר אז אין לי בעיה שיהיה גם שנפ כל עוד הוא זול. ברכב שלי כיום יש שנפ כבר כמה שנים טובות וכך גם היה ברכב השני שלי שהיה בזמנו.

פורסם

וואלה? 3-4 שנים החזיק לי מצבר שנפ עם עומס עליו לא מעט, מערכת, קודנית , התנעות קצרות...

מכיר עוד שהחזיקו להם ככה וחיפוש קצרצר בפורום מגלה ש...וורטה ובוש החזיקו לאנשים שנתיים!

אז בבקשה, לא לצאת בהצהרות. אמא שלי נתקעה עם מצברי וורטה בעבר כמה פעמים!

מאור צודק, כולם דרעק , אבל אם אתה רוצה למזער נזקים לא לגעת במצברים ללא שם או כאלו שלא מוכרים.

פורסם
וואלה? 3-4 שנים החזיק לי מצבר שנפ עם עומס עליו לא מעט, מערכת, קודנית , התנעות קצרות...

מכיר עוד שהחזיקו להם ככה וחיפוש קצרצר בפורום מגלה ש...וורטה ובוש החזיקו לאנשים שנתיים! - לא תמצא בפורום מצבר תוצרת וורטא או בוש אשר התפוצץ או נזל בתא המנוע לעומת מצברים תוצרת שנפ כן תמצא כמה הודעות.

מצבר זה לא רק כמה זמן הוא מחזיק מכיוון שיש עוד כמה פרמטרים אשר כדאי לבחון לפני רכישת מצבר חדש.

אז בבקשה, לא לצאת בהצהרות. אמא שלי נתקעה עם מצברי וורטה בעבר כמה פעמים! - אמא שלך נתקעה כנראה מסיבות שאינן קשורות לאיכות המצבר.

מאור צודק, כולם דרעק ,( זו חתיכת הצהרה של אנשים שאינם מבינים במצברים) אבל אם אתה רוצה למזער נזקים לא לגעת במצברים ללא שם או כאלו שלא מוכרים.

אתה ומאור טועים ואינני מתכוון להכנס איתכם לוויכוח בנושא.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל עוד אחד ממה שהוא מכיר מרק! אני אישית נוכחתי לדעת ששנפ בסדר גמור. כך גם אושריקו. לך יש נסיון רע איתם אין בעיה מקובל. פותח השירשור יעשה מה שניראה לו לנכון.

פורסם

שני הסנט שלי: החלפתי מצבר לפני כחודש. המצבר הקודם היה של חברת קוויק סטארט או משהו כזה והחזיק בערך חמש שנים (ברכב יש קודנית ואזעקה). החלפתי למצבר מהסדרה הפשוטה של וורטא (זה עם 12 חודשי האחריות) 60Ah בעלות של 480 ש"ח. ההחלפה בוצעה בנס ציונה.

פורסם

וולטה 60Ah עם שנה אחריות ב480 עד הבית כולל התקנה וכו'.

יכלתי לקנות ב379 ולהרכיב לבד אבל לא היו פתוחים מוצ"ש.

תודה רבה לכל העוזרים, שבוע טוב וגמר חתימה טובה

Sent from my E5803 using Tapatalk

• תוכן חדש...