Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מתחיל רע.

חניתי השבוע ברחוב הסוללים בפתח תקוה. הגעתי עם ה WAZE לכתובת החברה שביקרתי.

הפעלתי פנגו.

כשחזרתי, נח על השמשה דו"ח חניה מגבעת שמואל. 100 ש"ח.

בדקתי עצמי שוב. באתר החברה שביקרתי היה רשום שכתובתה רחוב הסוללים פתח תקוה.

בדקתי ב WAZE מה קורה אם רושמים רחוב הסוללים עם המספר שאליו הגעתי ותוספת גבעת שמואל. מיד הוא משנה זאת לפתח תקוה.

גם אם חניתי בגבול בין הרשויות, הרגשתי שעשיתי את הבדיקות שאדם סביר אמור לעשות.

בערב כתבתי למייל שבדו"ח את התאור הנ"ל, צרפתי את התעוד מהפאנגו כי בזמן הנתון הוא היה מופעל עם הגדרה של פ"ת. וביקשתי לבטל את הדו"ח או לזמן אותי למשפט.

להפתעתי בבוקר שלמחרת, עוד לפני 9:30 קבלתי הודעה כי התביעה החליטה להמיר את הדו"ח באזהרה.

סה"כ הפתעה נעימה שיש מי שמגיב במהירות כזו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• אחראי פורום
פורסם

יפה.

קרה לי עניין דומה עם עיריית לוד. מעולם לא הייתי בלוד (לא נתב"ג, לוד לוד) ובכ"ז קיבלתי דו"ח חניה.

מתקשר לאחראית על החניה, תוך שניה פותחת את התיעוד אצלה, מודיעה לי שבצילום מופיע רכב עם מספר אחד מתחת ושהיא מבטלת את הדו"ח.

לקח אמנם כמה שבועות ליועצת המשפטית שלהם לחתום ולשלוח לי ביטול רשמי, אבל זה כבר לא היה משנה.

אבל אז קורים לך 10 מקרים בסטנדרט ישראלי שמוחקים את כל הטוב הזה :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש עוד כמה מקומות בארץ שצריך ממש להיות גשש בלש לראות שמפעלים פנגו על הרשות הנכונה.. צריך לחשוב על שיטה יותר הגיונית לסימון/התראה - בעיקר בגבולות בין ערים.

יתרה מזאת, ישנן ערים שבהם הפנגו שואל אותך על איזה איזור באותה עיר להפעיל - גם שם אם אתה לא ממש מכיר את המקום - זאת יכולה להיות בעיה.

פורסם

אכן היה רצוי סימון ברור בתחילת כל רחוב שיפתור את התעלומות האלו שקיימות לא מעט.

פורסם (נערך)

Nakamichi, בתחילת כל רחוב ובכל אחד מן הצדדים שלו צריך להופיע שלט שכתוב עליו את תנאי החניה ומי הרשות המפקחת במקום.

בנוסף, אם זה מחולק לאזורים אז גם כתוב מספר או שם האזור. פשוט צריך לא להתעצל וללכת לתחילת הרחוב לשלט הצהוב ולקרוא.(הבעיה קורת בעיקר ברחובים ארוכים שלהגיע לתחילת הרחוב זה דיי רחוק..)

בתור אחד שעבד ברח׳ הסוללים בפתח-תקווה, כזכור לי כל הרחוב הוא של פתח תקווה אלה אם כן משהו שונה שם עם השיפוצים ופתיחת המרכז החדש והכביש החדש בסוף הרחוב.

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם

קצת לא קשור לחניות אבל קיבלתי לפני כמה חודשים דוח 320 שקל על "לכלוך" בציבור, פקח עירוני מצא על הרצפה מסמכים עם הפרטים שלי (כנראה חשבון של משהו או עטיפה של משהו שנקנה מחו"ל).

נרשם בדו"ח שהמסמך נמצא מול בית מסויים, יצאתי לבדוק והבית ממוקם בדיוק מול הפח השכונתי שלנו.

הייתה לי אפשרות לערער תוך 30 יום תוך קבלת המכתב וערערתי אחרי 40 יום בערך כי ברח לי מהראש, במכתב רשמתי שאין מצב שאני אשליך זבל על הרצפה ובטח שלא מסמכים עם פרטים אישיים, הוספתי שיש אפשרות שבזמן ריקון הזבל ע"י משאית הפינוי נשלק לו מכתב או משהו דומה, או הבחור שמחטט לנו בפחים פשוט זרק את זה על הרצפה והוספתי תמונה מGoogle Street View צילום שמראה שהפח נמצא מול הבית שהם ציינו ואחרי שבועיים קיבלתי תשובה שהדו"ח בוטל לגמרי.. נחמד :)

פורסם

וקיבלת הזהרה על סתם.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נכון!

פורסם

קרה לי מקרה דומה עם עיריית תל אביב.

מסתבר שחניתי בשטח שלהם (ולא בבת ים). אמנם ענו לערעור שלי רק לאחר איזה חודשיים, אבל ביטלו את הדו"ח.

בעקרון, כל עוד לא התחמקת מתשלום על החניה ניראה שעיריות רבות מתחשבות בכך (וכך צריך להיות, כולם יכולים לטעות)

פורסם
נכון!

זה משהו שצריך לדאוג לבטל.

אני הפעלתי פנגו על רכב אחר בטעות ושלחתי מכתב לאחר קבלת הדוח וביטלו לגמרי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...