Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הרכב פיקס גש לטסט בעצמך.

אם לא תקין - גש למוסך ותקן אותו.

ואם אתה חושש - תן למוסך להעביר אותו טסט.

נראה לי שהחבר גוזר קופון על הקומבינה.

הניסיון שלי - כבר 30 שנה אני מעביר רכבים בעצמי, מגיל שנתיים עד 12. מדובר במשהו כמו 50 טסטים, אם לא יותר. כמובן שכל הרכבים שלי היו מטופלים באופן סדיר. פעמיים לא עברתי - פעם אחת על פליטת מזהמים (סודר במוסך על ידי כיוון באמצעות מחשב) ופעם על גרמושקה (טוב שהקרע התגלה לפני שנגרם נזק). כמובן שתמיד יכולה להיות שטות כמו לוחית רישוי או נורה שרופה, אבל אני מדבר על בעיות אמיתיות.

אני צריך לנקות מתחת לרכב עם צינור כדי שלא יראו שמנוניות או נזילות?(אין נזילות!)

PEUGEOT 206XS

פורסם

תלוי במצב:

אם הרכב צריך טיפול תקופתי - השלם אותו לפני הטסט.

אם לא - גש כמות שהוא. הכי גרוע - תכשל ויהי עליך לגשת למוסך לתקן. בדרך כלל תקלות המתגלות בטסט הן בטיחותיות כך שמוטב לתקן אותן בהקדם .יוצא מכלל זה עניין פליטת מזהמים, אבל גם הם עלולים להעיד על תקלות משמעותיות (לא בהכרח).

כמובן עשה סיבוב, בדוק שהרכב פחות או יותר שלם מסביב (למשל, פגושים פגומים הם סיבה טובה לפסילה), כל התאורה תקינה, לוחיות הזיהוי תקינות וכו'. בתחתית הרכב יבדקו את צינוריות הבלמים ואת ההגה, לא אם יש לך נזילות שמן קלות. מבחינתם אתה יכול להשבית את הרכב ביציאה מהמוסך. ועוד דבר - להגיע לטסט עם מנוע חם, זה דרוש לצורך בדיקת פליטת המזהמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...