Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאני אמור לקבל משהו בדואר שאיתו אני משלם ואז הולך לטסט, בעיקרון הטסט עוד שבוע וחצי בערך, ולא קבלתי כלום בדואר. הבנתי יש רישיומט בסופר פארם שאיתו אני יכול להוציא את האגרה ומשם לשלם, איך זה בדיוק הולך ואם מישהו יכול לעשות לי בכללי סדר על הטסט כי אין לי מושג איך הולך כל התהליך הזה, מה אני אמור לבדוק לפני הטסט כדי לדעת שהוא באמת יעבור מכה אחת ושלא ירמו אותי או משהו

PEUGEOT 206XS

פורסם

אתה יכול לגשת לסופר פארם, יש עמדה כזו עם מסך מגע שבה אתה מקיש ת"ז של בעל הרכב ויכול לשלם את אגרת הרישוי אך ורק בעזרת כרטיס אשראי ששייך לבעל הרכב ברישיון (עד חמישה תשלומים)

לאחר מכן אתה ניגש עם הרכב והרישיון ששולם למכון רישוי ומבקש לבדוק את הרכב, אם הכל בסדר תקבל חותמת ברישיון ומדבקה (עלות של 96 ש"ח אני זוכר נכון)

פורסם

או לפנות למשרד הרישוי ולהוציא את האגרת הרישוי וללכת לשלם בדואר (קח איתך למשרד הרישוי ת.ז של בעל הרכב ואם אינך בעל הרכב תיקח ייפוי כוח וגם את הת.ז שלו)

פורסם
אתה יכול לגשת לסופר פארם, יש עמדה כזו עם מסך מגע שבה אתה מקיש ת"ז של בעל הרכב ויכול לשלם את אגרת הרישוי אך ורק בעזרת כרטיס אשראי ששייך לבעל הרכב ברישיון (עד חמישה תשלומים)

לאחר מכן אתה ניגש עם הרכב והרישיון ששולם למכון רישוי ומבקש לבדוק את הרכב, אם הכל בסדר תקבל חותמת ברישיון ומדבקה (עלות של 96 ש"ח אני זוכר נכון)

וזה במקום לעשות את מה שההוא למטה רשם?

או לפנות למשרד הרישוי ולהוציא את האגרת הרישוי וללכת לשלם בדואר (קח איתך למשרד הרישוי ת.ז של בעל הרכב ואם אינך בעל הרכב תיקח ייפוי כוח וגם את הת.ז שלו)

לפי דעתי עדיף ללכת לסופר פארם, כי התור במשרד הרישוי ארוך מאוד

PEUGEOT 206XS

פורסם

אם אתה קרוב למשרד הרישוי, אפשרי לקפוץ לשם ולקבל את רישיון הרכב + לשלם את האגרה דרך הרישיומט (אוטומט כמו שיש בסופר פארם). בעקרון, צריך לעמוד בתור רק בכניסה לבדיקה בטחונית.

http://bit.ly/2driC86

פורסם

זה סטס ראשון שהוא עושה לרכב ברשותו, לא רכב חדש.

אין טעם לגשת למשרד הרישוי.

בדוק באינטרנט באיזה סינף של סופרפארם קרוב אליך יש רישיומט (לא בכל הסניפים יש) גש לשם, תשלם את האגרה בכרטיס אשראי (אפשר לפרוס לשתלומים).

המכונה מדפיסה לך רשיון משולם במקום, איתו אתה הולך לעבור טסט במכון רישוי.

כרטיס אשראי חייב להיות על אותו שם כמו רישיון רכב.

יתכן שלא קיבלת את החידוש הביתה בגלל שכתובת מגורים שלך לא מעודכנת במשרד הפנים.

משרד הרישוי שולח לכתובת שרשומה במשרד הפנים. מה שמופיע בספח של תעודת זהות.

פורסם
הכל טוב ויפה, רק שכחתם לציין, שבטופס שהוא מקבל במשרד הרישוי סכום האגרה יקר יותר בכ-30 שקל, מאשר הטופס שיוצא ברישיומט.

סיפרתי כבר מה שהיה לי לפני חודש וחצי. אשתי קיבלה את העתק הרשיון המשולם במשרד הרישוי ללא תשלום נוסף, וכך גם כל מי שעמד אתה בתור. רק הפקידה ברישויפון התעקשה על אותה אגרה, וקיבלה ממני מי שברך כמו שלא הוצאתי מפי כבר כמה שנים, אשתי היתה שתי קומות מתחתי ובאה בבהלה לשמע הצעקות.

ולפות"ש ושאר חברי הפורום: למה למשוך את התשלום עד הרגע האחרון? אפשר לשלם אגרת רישוי ולגשת למבחן בערך חודשיים וחצי לפני המועד האחרון, די והותר כדי להתגבר על תקלות במשרד הרישוי, בדואר וברכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכחתי לציין זה טסט לרכב ולא לי חח

הלכתי לרישיומט כמו שבוקי הציע ושלמתי עם האשראי שלי קבלתי רישיון מחודש ואת ההודעה ששלמתי על האגרה של הטסט ועם זה אני ילך לטסט.

עכשיו חבר אמר לי שאין סיכוי שיעבירו אותי והוא הציע לי מישהו שמעביר אותו בקומבינה תמורת 200 שקל, עכשיו האוטו תקין על רמת המנורה במאפרת סיגריות אין על מה להכשיל אותי, האם יש לי ממה לדאוג? ובכללי צריך המלצה למקום לעשות טסט באזור השרון(עדיפות נתניה)

עוד שאלה קטנה: איך אני יודע בדיוק מי הבעלים הקודמים שהיו רכב? רק משרד הרישוי?

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

אם הרכב פיקס גש לטסט בעצמך.

אם לא תקין - גש למוסך ותקן אותו.

ואם אתה חושש - תן למוסך להעביר אותו טסט.

נראה לי שהחבר גוזר קופון על הקומבינה.

הניסיון שלי - כבר 30 שנה אני מעביר רכבים בעצמי, מגיל שנתיים עד 12. מדובר במשהו כמו 50 טסטים, אם לא יותר. כמובן שכל הרכבים שלי היו מטופלים באופן סדיר. פעמיים לא עברתי - פעם אחת על פליטת מזהמים (סודר במוסך על ידי כיוון באמצעות מחשב) ופעם על גרמושקה (טוב שהקרע התגלה לפני שנגרם נזק). כמובן שתמיד יכולה להיות שטות כמו לוחית רישוי או נורה שרופה, אבל אני מדבר על בעיות אמיתיות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...