Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל לי לשלם סתם טסטים וביטוח מצד שני הרכב ישן ותקין.

מבין שברגע שאני מפקיד את הרישיון, אני מקבל חזרה את החלק היחסי של הטסט.

אני אמור לקבל בדואר טסט או שאני צריך להפשיר קודם ואם כן כמה זמן ללפני להפשיר?

בהטסט הבא, מפשיר, עובר טסט, שוב מקפיא ושוב מקבל את החלק היחסי של הטסט (שהוא שנה בעצם).

ביטוח, כנל" מודיע שאני רוצה להקפיא או לבטל?

שאלה אחרונה, אם אני צריך להשתמש ברכב, זה עניין של יום להפשיר רישיונות+לעשות ביטוח?

פורסם

יכולת לבצע חיפוש.

אתה ניגש למשרד הרישוי, מקפיא ומקבל רישיון כתום. מאותו רגע אסור לנסוע ברכב. אם נשארה לרכב יתרת תקופה עם הטסט בתוקף, יעמוד לזכותך זיכוי כאשר תפשיר בתשלום האגרה הבאה. במהלך ההקפאה לא נצברות חובות על אגרות.

כשאתה מפשיר, שוב במשרד הרישוי, אם הטסט כבר לא בתוקף, אתה צריך לנסוע עם רישיון זמני ל48 שעות למכון טסטים ולעבור טסט חדש.

שים לב שרכב מיושן (בגיל 20 ונדרש ל2 טסטים בשנה) שהוקפאו רישיונותיו ליותר משנתיים, חייב לעבור בדיקת מעבדה, שהיא יקרה ודקדקנית יותר מטסט רגיל.

רצוי להעמיד את הרכב בחניה פרטית מאחר ורכב שחונה בכביש ציבורי ללא טסט ימשוך תשומת לב של השכנים שיביאו את העיריה עם דרישות לסילוקו.

מעבר לכך, לא טוב לרכב מבחינת תחוקה לא לזוז לתקופות ארוכות מדי, מכלולים נוטים להתייבש ולהיתפס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...