Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונקשן קצר מאד בפרנקפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ועוד דבר, קח מושב בקדמת המטוס. זה חוסך כ 5 דקות ביציאה מהמטוס.

לא בהכרח עוזר, אם מדובר בלופטהנזה, זה A321 ולעיתים פותחים את הדלת שלפני הכנף, לי למשל קרה שבטיסת פנים פתחו את שתי הדלתות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עצה מעולה של ישה, היה לי קונקשן של שעה בציריך ללונדון, כמובן שהיה איחור בארץ, מפה לשם הגעתי ללא המזוודה ב12 בלילה למלון, יום למחרת הלכתי לפגישת עבודה עם הבגדים שטסתי איתם... לא כיף

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

עצה מעולה, זה היה בתכנון שלי :) בקשר למושב אני טס במחלקת אקונומי פרימיום שזה בחלק הקדמי ממילא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין אקונומי פרימיום בטיסות מישראל לפרנקפורט, בצ'ק אין שתעשה יום לפני הטיסה (או כבר היום באתר של mile&more במידה ואתה רשום) בחר מושב בחלק הקידמי של המטוס

יום טוב גם לך

פורסם

מוזר.. כניראה היה עומס מטורף..

לרוב על הקו הזה טס איירבאס 320/321 שאפילו הביזנס שלהם לא שווה מילה טובה, שאר המחלקות פשוט לא קיימות..

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל, יש ביזנס אירופאי, שזה בדיחה רעה. (אותו אקונומי אבל עם מושב אמצעי ללא נוסע, כלומר הקונפיגורציה היא XXX-XXX ׁׁׁ

(3-3)

אז ב"עסקים" יושבים VXV-VXV (כלומר כיסא אמצעי פנוי), סתם בדיחה רעה שלא הייתי משלם עליה שקל.

אבל זה אכן קיים וזה נקרא ביזנס, אני הייתי מתבייש לקרוא לזה אפילו תיירים פלוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

לא כתבתי שלא קיים, כתבתי שלא שווה מילה טובה.. איפה טעיתי?

אגב לטורקיש יש גם מטוסים פנים אירופאים עם ביזנס סביר..

חזרתי מחופשה מסלובניה עם טורקיש לפני חודש, טסתי ביזנס וזאת הייתה החלטה מצויינת..

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לפעמים זה הולך גם עם איזה שירות משופר. לא שוה תשלום משולש.

לגבי FRA - זכור לי מלפני מספר שנים. מעבר מטרמינל לטרמינל ברכבת, ואז המתנה ארוכה בביטחון, כאשר עיכבו אותי בגלל צפצופים. התברר שזה היה הרוכסן של המכנסיים ושער מגנטי שמכוון רגיש מאד. בקושי הספקתי לבקר בשרותים לפני העליה למטוס, והייתי פחות או יותר הנוסע האחרון שעליה עליו (744).

הסיפור של FRA הוא שהטיסות מהמזרח התיכון ודרום אסיה נוחתות סביב 9 בבוקר, וההמראות לאמריקה מתחילות סביב 10 בבוקר, כך שיש שעת עומס במעברים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב לטורקיש יש גם מטוסים פנים אירופאים עם ביזנס סביר..

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

גם האקונומי פלוס שלהם בטיסות לארה״ב הוא אחלה לגמרי עם מושבים שונים ושווים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אקונומי פלוס במטוסים רחבי גוף לרוב זה אחלה ובאמת שווה את הכסף, השירות משופר לעיתים, מערכות בידור טובות יותר (לא תמיד), מחלקה פחות עמוסה (בדרך כלל כמה עשרות מושבים), מרווח מושבים גדול יותר, הטיה גדולה יותר וכו'.

בטיסות ארוכות אין לי ספק שזה שווה את הכסף, בטיסות קצרות (עד 4-5 שעות), בזבוז כסף בעיניי.

• תוכן חדש...