Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קונקשן קצר מאד בפרנקפורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נסיעת עבודה לארה"ב בקרוב, הציעו לי טיסה שהיא מאד מוצלחת מכל הבחינות (מחלקה, חברה תעופה, זמני המראה/נחיתה), רק בעיה אחת - הקונקשן בפרנקפורט הוא של שעה בדיוק, גם בהלוך וגם בחזור. כל הטיסות עם לופטהנזה. מישהו יכול להעיד מניסיון אישי ספציפית על השדה הזה אם זה סביר ? (FRA).

אני יודע שיש לכל שדה הגדרה של minimum connection time - MCT, ולשדה הזה זה בדיוק 45 דקות.

ההמראה מנתב"ג ב-5:20 בבוקר יום ראשון.

כל האופציות האחרות שנתנו לי הרבה פחות טובות משאר הבחינות, שווה לקחת סיכון?

ברור שבמקרה של פספוס יעלו אותי על טיסה אחרת וכו', אבל זה משבש את כל התכניות להמשך (אין הרבה טיסות ישירות ביום ליעד שלי, דאלאס טקסס).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לא מזמן טסתי קונקשן דרך פרנקפורט, כמוך גם שעה ועם לופטנזה.

ההמראה בארץ, כרגיל, התעכבה. השדה בפרנקפורנט ענקי ואם הגייטים שלך רחוקים יכול לקחת זמן להגיע לטיסת ההמשך.

עבור חלק מהנוסעים הציאו ליווי/רכב שיקח לגייט, אבל בטיסה שלי הדייל טען ש"אתה בסדר אתה"

בקצרה... מצאתי את עצמי רץ כמו ספורטאי אולימפי ובכל זאת מפספס את טיסת ההמשך.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לא מה שקיוויתי לשמוע :) למה ההמראה התעכבה? בכמה? מה הייתה שעת היציאה מהארץ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ביצעתי קרוב ל10 טיסות להודו עם קונקשן של שעה בפרנקפורט, לא היה בעיות חוץ מפעם אחת שהמזוודה הגיעה באיחור של 24 שעות וקיבלתי פיצוי ראוי..

כן היה נדרש סשן של הליכה מהירה על פני איזה קילומטר בין השערים, אבל זה פונקציה של מיקום השערים נטו.

יום טוב גם לך

פורסם

שעה זה מספיק אבל זה לרדת מהמטוס וללכת מהר וישר לשער. אם אתה לא מכיר את השדה שם מציע לבדוק אחרי הכרטוס איפה השער שאתה צריך נמצא כדי להתאפס. שיש שם כל מיני רכבות פנימיות לחלק מהשערים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה המקרה הכי גרוע? אם מפספסים טיסה בגלל קונקשן מאוחר (אבל עדיין בתחומי ה45 דקות), האם חברת התעופה מחוייבת לתת כרטיס לטיסה הבאה?

פורסם

בעיקרון אם הזמנת כרטיס אחד ולא תפרת לעצמך שתי טיסות נפרדות לבד - החברה אחראית להעלות אותך על הטיסה הבאה ללא עלות, ואם אין טיסה באותו יום - לשכן אותך במלון.

קרה לי בהית'רו עם בריטיש, נתנו לי לילה במלון צמוד לשדה, כולל העברות, ארוחת ערב ובוקר. וזה כשהיה לי קונקשן של 3שעות, ההמראה מתל אביב התעכבה בגלל שהמטוס התעכב מטיסה קודמת. כשנחתנו נשארו 35 דקות להמראה, והם לא הצליחו להביא אותי בזמן לגייט. למרות שהם ידעו שאנחנו מגיעים ברגע האחרון (שתי הטיסות היו של בריטיש), וחיכה לנו איש צוות ביציאה לקחת אותנו הכי מהר, כשהגענו לעמדה שלפני המעבר לגייט אמרו לנו שכבר 'הורידו' אותנו מהטיסה במחשב וממריאים בלעדינו (כנראה הניחו שלא נספיק ולא העלו את המזוודות למטוס מראש כדי שלא יטוסו בלעדינו).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא מה שקיוויתי לשמוע :) למה ההמראה התעכבה? בכמה? מה הייתה שעת היציאה מהארץ?

מצטער, גם באיומי אקדח כנראה לא אזכור מתי הטיסה יצאה :lol:

העיכוב עצמו היה כחצי שעה.

כמו שאמרו- אפשרי, אבל פונקציה של מיקומי הגייטים. אני מאמין שאם הגייט היה קרוב יותר הייתי מספיק. הגייטים שלי היו literally בשני הקצוות הכי מרוחקים...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

עשיתי כמה פעמים קונקשן בפרנקפורט - לרוב של איזור השעה - שעה ורבע.

תתכונן להליכה מהירה אם זה קצה לקצה - אבל לא אמורה להיות בעיה.

גם כשעשיתי את הרילוקיישן והייתי עם כל המשפחה והמון דברים עלי (עגלה , כיסא לרכב , 2 כלבים בתיקים , תינוק בן חודשיים וילדה בת שנתיים) עשינו צד לצד של השדה תעופה ברגע ותפסנו קונקשן של שעה וחצי (לא מומלץ לנסות. הבטיחו שיהיה רכב שיסיע אותנו - ולא היה)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תדאג למזוודת יד שיהיה לך בה את הדרוש ליום הראשון

טיסה נעימה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

45 דקות זה גבולי אבל מספיק אם תרוץ מהמטוס ותידחף החוצה כמו ישראלי טוב. (מדבר מניסיון)

במידה ויהיו עיכובים כלשהם אתה עלול להיפגע מזה וייתכן כי תפספס את טיסת ההמשך או שהמזוודה שלך לא תעלה לטיסה.

מעבר לכך כשאני טסתי לפרנקפורט עם לופטהנזה, לאלו שהיו להם טיסות המשך עם הפרשי זמן קצרים מאוד, חיכו נציגים של לופטהנזה שלקחו אותם למטוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...